aman acele etme canım,ben 3 gündür adet olduğumu sanıyom,inş. olmuşumdur leke leke geliyo devamı yok,sürekli acıkıyorum,başım dönüyo,miğdem yanıyo 10 gündür,yumurtadan tiksindim yiyemiyom,tavuk eskisi gibi lezzetli gelmiyo,kokulara karşı çok hassaslaştım,başım ağrıyo,çok korkuyorum ya hamileysem diye,eğer öyeyse daha kötü dişlerim yapılırken daha geçen hafta defalarca röntgene girdim,iğneler vuruldu,beyza sürekli emmek istiyo eve gidiyom saaterce ağzını memeden çekmiyo memede uyuyo,ben de yanında sızıp kalıyom,hamilelikteki gibi sürekli başım dönüyo,acıkıyorum,sürekli yiyorum ona rağmen 2 kilo vermişim,daha dün iş yerinde masa çektim,korunduğumuzu düşünüyom,ama herzaman o zayıf ihtimal insanı korkutur ya,test falan da almadım,bugün otobüste yorgun ve bitkin de görünüyom,tunik te var üzerimde belki ondan bayanın biri,bayan hamile galiba o otursun dedi,yok öyle bişey dedim,Aman Yarabbim inş. yoktur ya varsa bi de ikizse,eşim daha yeni işe girdi,beyzaya komşu bakıyo,ben en aşağı 3 sene daha düşünmüyom çocuk,inş. yoktur,daha kariyerimiz başındayım,zaten işlerden uzak kaldım işe başlayınca çok zorluk çektim,işlerin eleştirilerin altında ezildim günlerce ağladım,10 gün önce başka şubeye geçtim,şimdi burdada yeniyim öğrenmeye çaışıyorum herşeyi,tekrar hamilelik,doğum,süt izni derken tekrar başa dön,Allah korusun ya,canım zencefil kaynat iç,anında ayağa kaldırıyo,ben hemen iyileşmiştim ama bebişe ağır gelmişti,madem emzirmiyon,2 bardak iç taze yada kuru kök zencefil 2-3 karanfil de koy çok iyi geliyo