Canim korkma ben en son 30 Temmuzda adet oldum 35 gun sonra kahve lekelenme oldum 4 Gun sonra 22 gun sonra yani gecen hafta tam adet olabildim benimde belirtilerim vardi ki supemde vardi yorgunluk miyde bulantisi aklina ne gelirse doktora gittim kansizlik d vitamini eksikligi ne ararsan var cikti kansizliktan olmuyomusum olursam taklayi atarmisim falan oldum simdi adet olduktan sonraki gun iki defa hasta oldum bi bogazlarim agridi halsizlik kusma o gecti derken grip oyle halsizim ki parmaklarim zor yaziyo o derece
5 gün oldu halen leke gibi düm acayip başım dönüyodu,ama benim kızım sürekli emiyo,emdikten sonra tansiyonum düşüyo yiyom yiyom 2 saatte bir o zaman geçiyo, heralde iliğimi sömürüyo cadı,dediğin gibi olabilir canım,kansızlık yoktu ben de,pekmez bol tüketiyorum,ama gittikçe artacak sanki karın ağrısı da var,bence adet bu,düşünmüyom artık, herşeyimiz hormonel,herşey olabiliyo,bu arada dişimiz 4 oldu,sabaha karşı ateşlendi beyza,gül suyu ve şurup işe yaradı emzirdim de bol bol,yarım saate düştü ateşi uyudu kuzum,diğerleri de hemen derinin altında bugün yarın onlarda patlar,10 güne kadar 8 dişimiz olur diye düşünüyom çünkü üst köpek dişinin biri çıktı karşısı da şiş,demekki vakti var herşeyin,sumak a şaşırıyodum bizden sonra çıktı şimdi büssürü dişi oldu diye,10 ayı görünce pıt pıt dökülüyolar heralde