arkadaşlar bebeklere neler yediriyor, ne içiriyorsunuz ?bebeklere süt içirmeye başladınız mı?
ben ev yemeklerinden yedirmeye çalişyorum.kızıma annem bakıyor ben çalışırken. annem,bir yumurtayı yesin diyor .
cnm bize yumurtanin sarisi dokaniyor tek beyazini yiyebiliyoruz yerse cok guzel sabah peynir ekmek inek sutu domat birazcik cok az bal yiyoruz oylen sebze yemekleri veya corba yiyoruz genelde babamizin yanina gidiyoruz o yapiyor corbalarimizi ogle yemeginden sonra yogurt yiyoruz sonra meyve sonra bebis sutu iciyoruz ozel bambix diye sut buldum trde bebelacin cezveye koyup isitiyorum 200 ml paketlerde tahilli gece mamasi icip yatiyoruz sonra gece 2 kere kalkip tekrar sut iciyoruz bebi sutu sabah erken kalkarsa bebi sutu icip yatirouz kalkinca tekrar kahvalti yapiyoruz ben arada inek sutu veriyorum balli ama toplasan 4 kere vermisimdir cok kusuyordu herseyi deniyordum kusunca miydesinde kalsin diye iste aglamadimi sorun yok bizde agladimi heryer batiyor yarin kontrol var bakalim inssss ciddi bisi deildir siniri miydeye vuruyo