Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayanlar yavrularınıza anne sütü dışında süt içiriyormusunuz? Ben sade vermeye kalktım beğenmedi. İçine bal veya başka birşey koyarak tatlandırsam diye düşünüyorum ama ne dersiniz?
Birde yemekle aranız nasıl? Bizim bıdık çok yemek seçiyor. Bazen ne yedireceğimi şaşırıyorum.
benim kızım süt içmiyor ne yapsam içiremiyorum.ama yoğurdu severek yiyor.yemeklede arası fazla yok zayıf.16 aylık oldu ama 10.30 kg boyu falan çok iyi 80.sabah kahvaltı yapmıyor veriyorum tükürüyor verdiklerimin yarısını ne yapacağımı bilmiyorum ama mamayı seviyor aptamil 4 kullanıyorum.
BEnim oglum 16 aylik 84 cm 12 550 klilo hersey yiyor ama cok kilo almiyor enerjiyle gidiyormus sabah kavaltisini severek yiyor her sabah bir yumurta bi kiprit kutusu peynir cay bardagi sut iki dilim ekmek bi domates 2 ceviz bi tatli kasigi pekmez herrrr sabahki ogunumuz mslh tabakta kalmiyor sut yogurt peynir yogurtla aramiz harika otesi yani su cok cok iciyor mslh ogluma
canım maşallah oğluna. benimki 16 aralık doğumlu, 10.7 kgboyu aynı seninkiyle ama zayıf işte. kahvaltınıza bayıldım. ben sabah ne yedireceğimi şaşırıyorum. oğlunun kilosu çok iyi bence.
kizlar bu arada bu ikinci hamilelik beni cok yipratti hep yatiyorum kusuyorum titriyorum evden cikamiyorum cok miydem bulanyor cok halsizim oglusumla ilgilenemiyorum bilem fazla cok uzuluyorum geceleri uyuyamiuyorum miyde bulantisindan gunduzleri halsizliten yatiyorum mahvoldum ben nabcam yaaaa 10 haftalik oldum ins 12 DE duzelir dicem ama oglusta 6 aya kadar boyleydim ama bukadar halsiz uykusuz kalmiyordum bu dahada bi zor yaa bide 12 ye kadar iglesirdim bunda hic gecmiyo bulanti halsizlik
ya size hayranım! 2. ye nasıl hemen cesaret ettiniz? ben de istiyorum ama şartlarım malum.kpss ye hazırlanıyorum. ilçeye atanayım da köyden sobadan kurtulayım. orada evimiz var apartman dairesi. daha rahat olur 2 bebekle. zaten bu lojmanda 2. beşiği koyacak yer de yok:))
cidden soruyorum neden acele ettiniz?
ben doğum burada kalma ihtimalime karşı yaza gelsin istiyorum o yüzden Allah nasip ederse niyetim eylül-ekim gibi hamile kalmak.
nedenmi benim ablamla aramda 14 Ay var ve biz ayrilsak oluruz diyorduk o derece bagliyiz birbirimize o evlendi 5 Ay sonra ben o hamile kaldi 5 Ay sonra ben onun oglu oldu benimde ama en kottusu o turkiyede ben belcikada ben buraya gelirken biz aglamaktan olduk boyle hayal etmedik diye hep iki kardesle evlencez dedik olduda iki kardesle evlendik yani arkadasla ama kardes gibi yakin evimiz dip dibe ama turkiyede hersey evlenene kadar guzeldi hayallerimiz hep oldu yani kisacasi o benim herseyim hayatim canim ablam biz el ele gezerdik yan yana uyurduk bizi arkadas saniyorlardi bi kardes bukadar iyi anlasamaz diyorlardi ama kardestik o benim kucum bende onun caniyim iste bu yuzden acele ettim iste bu yuzden ogllumun bi cani canininda bi kusu olsun istiyorum ayni biz gibi ins biz gibi olurlar ama oyle yetistiricem annem gibi sonra iclerinde varsaa artik ins can ciger olurlar hic pisman deilim yok cok zorlancakmisim yok cart curt ummmrum deil umrum ben oglum olunca dedim yasamak buymus simdi bana anne diyor guluyor sabah kalkinca aanne diye uyaniyor beni opuyor simsiki bana sariliyor beni ben yapiyor o yuzdende aciklayici olmusumdur umarim evlat can demek cannnnnnnnnnnn yasam demek sonsuz karsiliksiz sevgi demek karsilik beklemeden delicesine sevmek demek
ya öyle güzel anlatmışsın ki... yemişim yazını kışını... adetim bitsin çalışmalara başlıyoruuuuz:)))
ben hic dusunmedim yazi kisi ama kis bebegi daha kolay geldi bana kismetse buda kis bebegi oglum aralik bu kasim bebegi olcak kismetse ama abisi kadar sabirsiz ve iri olursa ekim son u bebegide olabilir kisin zaten pek disari cikmiyoz evdeyiz bari oturup bebis buyutelim demi hehe ama ben 20 gunlukken kar ustunde gezdim oglumla hehehe millet hasta etcen diyodu bide incecik penye vardi ustunde bide ince penye battaniye bide arabayi naylonluyordum oh mis naylonu actigimda gorenler ilk cocugun oldugu belli bilmiyon bakmayi diyolardi ama bilmiyolardi ki sarip sarmalamak cocuk bakmayi iyi bilmek hahayy umrum deildi zaten dogdugunda yuksek atesi vardi o sogukta ciplacik yattti hastanede bisi olmadi
allah bılıyor ya hıc ıstemedım nasıl oldu hala bılmıyorum ..
gun gectıkce büyüyor ben korkuyorum cesaretınıze hayran kaldım ..
kiz dogurcan artik korkma hehehe ne guzel iki beben olcak kizimmm neyin olcak ilkin neydi benim kafa gidp geliyo bunadimm
bı kızım vardı bı kızım daha olucak
bı kızım vardı bı kızım daha olucak
kizlarrr cok agrim var yanlarim agriyo bosluklarim sol taraf daha cok agriyor oluyorum ereni uyuttum toz supurge cektim yeni mutfagim gelcek bosaltiyim dedim icini ama yok agridan kipirdiyamiyom bol su iciyom gecer diye ama gecmiyo yaaaaa nabicam bennnn