2011 Aralık Anneleri

korkma bitanem. kanama olmadığı sürece rahat ol. zorladığından olmuştur.

yok canim kanamam sukur tek bolca akinti var sut gibi akiyor erende ilac kullandigim icin hic farketmedim boyle seyler normalmi bilmiyorum offff sinirlerim cok hassas en ufak biside kiziyorum erene ya ins gecer cabucak

ooo cok erken baslamıssın :)

sen bı de son haftaları gor

kizzzzzz ben erende neler cektim bi allah bi ben biliyom assaya matkap sokup calistiriyolardi yururken oturuuken kalkarken bu cocuk benden hep kucak istiyo yatagindan aliyom mamasandalesine koyup cikariyom karnim buyuyunce basima neler gelcegini cook iyi biliyorum afedersin cis bile yapiyordum yolda agridan dun bi arkadasimi gordummmmmmm 21 haftalik hamile ya inanirmisin karni hic yok dumduz birde cok zayif asiri zayif 32 beden bile bol geliyor beli cok ince icide genis olsa organlari nerde bu karinin ya cok cok ince hic abartmiyorum bide bebek 3 hafta onde gidiyormus bebek iri ilk kizida boylemis ozendim resmen ya hicbisi yok ben 13 haftama girdim karnim 5 aylik gibiresmen cektim icime karnimi ahahaahahaha:49::49:

kizlarr cok dertliyim yaaa aptalmiyim bben siz karar verin hic gucenmicem millet evine misafir gelmesin die dua eder ben bi insan gelsin die dua ederim 4 yildir burda yasiyorum 10 kere gelmistir misafir evime hic abartmiyorum ya 4 aydir arkadasima gel gel diyorum sonunda bugun gelicem dedi kalktim bu halimle kisir yaptim kocca bi legen ustune mutfagim yeni oldu kavabom takik deil banyoda yikiyorum bulasigimi buna ramen beni aradi ne dese begenirsiniz yamur yagiyor allah askina bende ayni yerdeyim neden burda gunes var birde kapisindan ciktigi gibi metroya iniyor abarmiyorum kapidan cikiyor 15 sn ye yurumuyor bile sonra iniyor 2 dk sonra benim ev ben kotu birimiyim herkez beni cagiriyor ben gidiyorum kosa kosa ama onlar gelmiyor delimiyim ben ya hayatta en sevdigm sey misafirdir hic kusurumda olmaz dort dortluk agirlarim ki gelen cok mutlu gider yada benmi oyle saniyorum agliyorum suan uzuntumden

kizlarr cok dertliyim yaaa aptalmiyim bben siz karar verin hic gucenmicem millet evine misafir gelmesin die dua eder ben bi insan gelsin die dua ederim 4 yildir burda yasiyorum 10 kere gelmistir misafir evime hic abartmiyorum ya 4 aydir arkadasima gel gel diyorum sonunda bugun gelicem dedi kalktim bu halimle kisir yaptim kocca bi legen ustune mutfagim yeni oldu kavabom takik deil banyoda yikiyorum bulasigimi buna ramen beni aradi ne dese begenirsiniz yamur yagiyor allah askina bende ayni yerdeyim neden burda gunes var birde kapisindan ciktigi gibi metroya iniyor abarmiyorum kapidan cikiyor 15 sn ye yurumuyor bile sonra iniyor 2 dk sonra benim ev ben kotu birimiyim herkez beni cagiriyor ben gidiyorum kosa kosa ama onlar gelmiyor delimiyim ben ya hayatta en sevdigm sey misafirdir hic kusurumda olmaz dort dortluk agirlarim ki gelen cok mutlu gider yada benmi oyle saniyorum agliyorum suan uzuntumden

canım benim ilk gün gelip yazacaktım fırsat olmadı. keşke yanyana olsaydık da bıktırana kadar sana gelseydim:)

ama sen oğlanlarla ilgilenirdin ben işleri yapardım. kıyamam sana...

hiç canını sıkma. ben de köydeyim. tek görüştüğüm köyün hemşiresiydi. o da 3 yılda evime hiç gelemmişti. ben sağlık işleri için ya da 4-5 kez gitmiştim. hep çağırdım hiç gelmedi. neyse bunun kocası askere gitti. kız gelmeye başladı. meğer eşi kimsenin evine göndermiyormuş.

demem o ki belki yanlış anlamışsındır

canım benim ilk gün gelip yazacaktım fırsat olmadı. keşke yanyana olsaydık da bıktırana kadar sana gelseydim:)

ama sen oğlanlarla ilgilenirdin ben işleri yapardım. kıyamam sana...

hiç canını sıkma. ben de köydeyim. tek görüştüğüm köyün hemşiresiydi. o da 3 yılda evime hiç gelemmişti. ben sağlık işleri için ya da 4-5 kez gitmiştim. hep çağırdım hiç gelmedi. neyse bunun kocası askere gitti. kız gelmeye başladı. meğer eşi kimsenin evine göndermiyormuş.

demem o ki belki yanlış anlamışsındır

ah keske oyle olsa arkadaslarimin kocalainida biliyorum bana dedikleri sey useniyolar sana gelmeyi biz saliyoz oldu bende sok oldum biride dedi sana gelcem 2 euro doncem 2 euro 4 euro etti ustune 1 euro koyarim kendime bluz alirim oldu nabim ben artik takmicam yaa evimi temizledim agliyarak anneler gunumde kotu basladi kocayla kavga yaptik neymis efendim ben ise gitmiyormusum ayakkabilarini yikamiyormusum cok sik utu yapmiyormusum cumartesi yapim dedim eren bi cekti kabloyu utuyu tutmasam ustune devrilcek o anin korkusuyla bi bagirdim ogluma titredi yavrum sarildi bana agladim yuzumu sevdi o korktu ama 1 yasindaki cocuk beni teselli etti bende topladim cocugu ciktim mazalara oyuncak aldim ozur diledim cok cok odul aldim vizdanimi rahatlatmak icin belki ama yok hala unutamiyorum nasil bagirdim die ertesi gun iste durmadan msj msj bi agladim bi agladim 4 saat hic susmadan evi temizledim pazar temizlik gunum msj attim esime herkez eslerine annelerine guzel sozler soyledigi bu gunde beni uzme bir guncuk kirginligini ertele dedim cvb olarak SEN BENIM ANNEMMISIN KIII oldu ben annemi aradim yeter oldu daha cok agladim sonra teli ayarladim 6 ya sabah fotolardanda metro saatine baktim yattim bi bas agrisi bi miyde bulantisi sorma zor uyudum sabah kalktim wcye mutfaga bi girdim en son cikan modellerden kave makinasi ustundede anneler gunun kutlu olsun yaziyo ya salakmiyim ben agladim mutluluktan neden sevindimki beni uzdu uzduu sonra bi hediye kkadinlar nekadar hassat boyle seylere bide yaninda mektup bugun kendini cok yormussun evde telinide ayarlamissin resimlerden metro saatinede bakmissin ama gitme ise ben gitcem girsen beni kirarsin sen yat dinlen askim yazmis zaten telinin alarminida ipt ettim yazmis aptal gibi gittim uyurken optum onu mutlu oldum die hep uzuyo beni sonra ozur diliyo gecende aserdim lahmacun istedima azima etti resmen erende bi dedimi iki etmedi git kendin al dedi sonra msj atim istemicem artiksenden bisi rahat ol diye gitmis aldi geldi optu ozur diledi okuzum ben bukadar hassas aninda sana byle davrandim falan filanyapmadan once dusunseya offff hep uzulen ben oluyorum erende dogurdugum gune kadar calistim sogurdumm 3 Ayliktan sonra gene calistim taki subatin sonuna kadat ya hamile oldum halim yok hep yatiyom birini bul diyom onuda istemiyo ayy cok uzattim yaaa ama rahatladim yazinca keske ust komsum olsanda yazarken ellerimi agritcama konusurken cenemi agritsaydim sana karsi :9::9:

kizlar dun melegimi gordummmmm kocaman olmus eller ayaklar hic durmuyo el salladi bana heheheyytt bu erendende buyukmus gelisimi yandim gene kizlar cikarirken hahahaahaha hersey cok cok yolundaymis sukurler olsun ùayis sonu cinsiyetine bakicaz

Bebişin cinsiyeti belli oldumu meleğimolsun?

Bebişin cinsiyeti belli oldumu meleğimolsun?

yok canim daha belli deil kismetse gosterirse 28 inde belli olcak yazarim zaten catlarim paylasmassam BU ARADA HERKEZIN KANDILI MUBAREK OLSUN ERENIMDE DUN SUNNET OLDU cok korktum ama cocuk narkozdan gulerek kalkti kostu oynadi halada durmuyo yerinde mslhhhh

yok canim daha belli deil kismetse gosterirse 28 inde belli olcak yazarim zaten catlarim paylasmassam BU ARADA HERKEZIN KANDILI MUBAREK OLSUN ERENIMDE DUN SUNNET OLDU cok korktum ama cocuk narkozdan gulerek kalkti kostu oynadi halada durmuyo yerinde mslhhhh

ay hayırlı olsun canım,

üst komşun olsaydım pipili pilav getirirdin bak:))

biz de bu yaz düşünüyoruz inşallah

ay hayırlı olsun canım,

üst komşun olsaydım pipili pilav getirirdin bak:))

biz de bu yaz düşünüyoruz inşallah

kis pipimiz cope gitti heralde vermediler avrupada yok oyle adetler heralde gobegide doktorun eline dustu aldi nabti bilmem o anin korkusuyla gene soramamistim azindan kan geldigi icin yatmisti ya cok saf anlarima geldi ikincide artik daha tecrubelliyim dikkat ederim alirim birakmam bisiyini

kis pipimiz cope gitti heralde vermediler avrupada yok oyle adetler heralde gobegide doktorun eline dustu aldi nabti bilmem o anin korkusuyla gene soramamistim azindan kan geldigi icin yatmisti ya cok saf anlarima geldi ikincide artik daha tecrubelliyim dikkat ederim alirim birakmam bisiyini

canım ya o kadar tatlısın ki, keşke gerçekten komşu olsaydık...

ya sünnet sürecinden bahsetsene? iyileşti mi, zor oldu mu? ben de aralıktan yani 2 yaştan önce yaptıralım diyorum.

canım ya o kadar tatlısın ki, keşke gerçekten komşu olsaydık...

ya sünnet sürecinden bahsetsene? iyileşti mi, zor oldu mu? ben de aralıktan yani 2 yaştan önce yaptıralım diyorum.

ah keske cnm ya :50:
ya iste 1 saat kaldi icerde sonra cikti 2 saat uyuduktan sonra kendine geldi kostu hastanede oynadi zipladi glukozlu su icti ardindan puding yeni baya istahliydida hic zorlastirmadi sonra eve gitcegimizde sargisi acildi ay o bicim seydi oyle resmen pipinin derisi gitmis dikislenmis sargiyi cikarirken dikisler ayrildi aradaki eti gordum goz yaslarim birikti ben nabtim yavruma dedim sonra pansumani ogretti hemsire pipiyi yukari kaldirip pampersi iyce siki bagla siki ic camasiri siki don giydir dedi dune kadar hersey superdi yani hicbisi hissettirmedi sanki sunnet olan o deildi dun gece son sargisinda pipi basi sargi bezinden tahris olmus heralde kanadi delik delik agladi cok bagladim uyuttum sabahta daha cok kanadi hemen doktoru arattim normalmis acik kalsin az hava alsin demis kafa derinin icinde koruyomus kendini deri incemis simdi deri gidince savunmasiz kalmis kendini yeniliyormus kafa dikisler kaynadi sukur kabuklanmaya az kaldi sari irin tortulari olustu yani kabuga doncek yakinda kafa beni uzdu bugun altini actim ayaklarini ayirip bana baka baka agladi sonra isedi artezen gibi mslh tikanikti az onceden hic bukadar cok birden isedigini gormemistim kesik kesik iserdi cunki bi sure kucagimda oturdu pipiye baka baka agladi ne elliyo nede elletiyo nede kipirdiyo o acikken yere koydum oynasin diye odasindan kremini almaya gittim nerde biraktiysam orda pipiye baka baka agliyo yawrum hemen bagladim pansumanladim kosmaya basladi gulmeye basladi burda 2 haftadan sonra yapiyolar bebeklere sunnet ben ikinciside erkek olursa 2 haftalikken yaptircam ozaman kipirdiyamiyoda erenin 2 gunde kaynadi onun 4 gunde dikisi duser diye dusunuyorum misal buyuk ken yaptirirsan hem kaprisi oluyo hemde pskolojisi bozuluyo eltimin oglu 5 yasindayken oldu pipimi kopardilar yok oldu diye kiyameti kopardi sonra doktora goturduler doktorda pipini cikardik yerine daha temizini koyduk pislenmisti cok agri olurdu demis deistirmesek demis oyle duzeldi hatta erenin pipisini kestircez deince basladi aglamaya simdi 6 Yasinda hayirr deistirtin kestirmeyin diye pisikolojileri bozuluyo yani oyle yada boyle ama en guzeli 2 yasina kadar benimki rahatcana cis yapiyo tutmuyo buyukler tutuyormus aciyor diye yani kucukken cok avantaji var ama dikisli en guzeli baska asla yaptirma

kizlar dun arkadasim ikinci bebegini dogurdu ilk oglu 4200 buda kiz oldu 4400 ayyy nasil cikardi bilmem bugun ogrencem burda sezeryan secme sansimiz yok olum riski varsa oluyor ama varya kiza yalvardim benim doktoruma git diye o gitti baska hastanede doktor buldu neymis benim hastanem pismis bebekler oluyormus ta aradi buldu kendine hastane sonuc 7 Aylikken doktoru kanser oldu baska bi doktora yonlendirildi kadin uyuzun teki cikti ne nst ye nede acilmaya bakiyormus nede bebegn kilosuna ot gibi oldu hamileligi pisman olcan dedim cok benim doktorum 15 gun onceden beni doguma aldi 3750 dedi kilosu beklersek 4000 u geccek dedi istersen bekle dedi yok dedim iykide beklememisim yoksa basurum 3 deil 13 olurdu heralde ben hala cis kaciriyorum neden ikinmaktan zorlanmaktan tam 2 saat ikindim kafa cok buyuktu hatta esim kesin bunun beyninde su toplamasi var demisti bebeklerle kiyaslandiginda gercekten buyuktu ama bizde genetik iste hahahaha koca kafaliyik yani kizlar bazen arkadaslara kulak verilmeli benim doktora gitseydi ideal kilosundayken hemen doguma alinicakti kendileri amaaaaan kendi istedi boyle olmasini resmini gordum bebegin etli butlu tas gibi bugunde canlisini gorcem :D

ah keske cnm ya :50:
ya iste 1 saat kaldi icerde sonra cikti 2 saat uyuduktan sonra kendine geldi kostu hastanede oynadi zipladi glukozlu su icti ardindan puding yeni baya istahliydida hic zorlastirmadi sonra eve gitcegimizde sargisi acildi ay o bicim seydi oyle resmen pipinin derisi gitmis dikislenmis sargiyi cikarirken dikisler ayrildi aradaki eti gordum goz yaslarim birikti ben nabtim yavruma dedim sonra pansumani ogretti hemsire pipiyi yukari kaldirip pampersi iyce siki bagla siki ic camasiri siki don giydir dedi dune kadar hersey superdi yani hicbisi hissettirmedi sanki sunnet olan o deildi dun gece son sargisinda pipi basi sargi bezinden tahris olmus heralde kanadi delik delik agladi cok bagladim uyuttum sabahta daha cok kanadi hemen doktoru arattim normalmis acik kalsin az hava alsin demis kafa derinin icinde koruyomus kendini deri incemis simdi deri gidince savunmasiz kalmis kendini yeniliyormus kafa dikisler kaynadi sukur kabuklanmaya az kaldi sari irin tortulari olustu yani kabuga doncek yakinda kafa beni uzdu bugun altini actim ayaklarini ayirip bana baka baka agladi sonra isedi artezen gibi mslh tikanikti az onceden hic bukadar cok birden isedigini gormemistim kesik kesik iserdi cunki bi sure kucagimda oturdu pipiye baka baka agladi ne elliyo nede elletiyo nede kipirdiyo o acikken yere koydum oynasin diye odasindan kremini almaya gittim nerde biraktiysam orda pipiye baka baka agliyo yawrum hemen bagladim pansumanladim kosmaya basladi gulmeye basladi burda 2 haftadan sonra yapiyolar bebeklere sunnet ben ikinciside erkek olursa 2 haftalikken yaptircam ozaman kipirdiyamiyoda erenin 2 gunde kaynadi onun 4 gunde dikisi duser diye dusunuyorum misal buyuk ken yaptirirsan hem kaprisi oluyo hemde pskolojisi bozuluyo eltimin oglu 5 yasindayken oldu pipimi kopardilar yok oldu diye kiyameti kopardi sonra doktora goturduler doktorda pipini cikardik yerine daha temizini koyduk pislenmisti cok agri olurdu demis deistirmesek demis oyle duzeldi hatta erenin pipisini kestircez deince basladi aglamaya simdi 6 Yasinda hayirr deistirtin kestirmeyin diye pisikolojileri bozuluyo yani oyle yada boyle ama en guzeli 2 yasina kadar benimki rahatcana cis yapiyo tutmuyo buyukler tutuyormus aciyor diye yani kucukken cok avantaji var ama dikisli en guzeli baska asla yaptirma

EE hep 4 yaşı bekle 4 yaşı bekle deyip duruyorlar ya ne güzel bak sen yaptırdın kurtuldun valla... bizde ciddi ciddi düşünelim ozaman..

EE hep 4 yaşı bekle 4 yaşı bekle deyip duruyorlar ya ne güzel bak sen yaptırdın kurtuldun valla... bizde ciddi ciddi düşünelim ozaman..

ya soyle bisi diyim pipide tikanma varsa bekleyin derim cunki bizimki bitisikti gecen yil doktor acti ama gene bitisti doktor bitismez demesine ramen bitisti dun kontrolumuz vardi doktor harika kaynamis dikisler hersey guzel dedi bende dedim nasil guzel kafayi gormuyonmu ne halde dedim basladi anlatmaya kafasi bitisikti ete siyirdik dedi cok zorladi dedi cok yiprandi kafa dedi et yapistiramazzin zaten oraya dedi savunmasiz kaldi dikilmezde dedi acik kaldi mecbur dedi ama iylescek cok dogal dedi 3 gun bezlemedim gazli bez yapisiyo die simdi bezmiyom artik krem surup kapiyom yapismiyo pampersine pipi cok rahatiz ya sunnet cok kolay gecti dikis ertesu gune kaynadi inanamadim et taze ya doktor da dedi 2 gune kaaynar die ama iste kafa yapisik oldugu icin o zorladi beni korkuttu yani birtisik deilse hemmen yaptirin bitisikse isiyosa yaptirmayin bide biz cok sik kaka yapiyoduk zorlaniyomus iserken kaka kaciriyomus simdi gunde 1 yada 2 kere kaka yapiozzzzzz

ya soyle bisi diyim pipide tikanma varsa bekleyin derim cunki bizimki bitisikti gecen yil doktor acti ama gene bitisti doktor bitismez demesine ramen bitisti dun kontrolumuz vardi doktor harika kaynamis dikisler hersey guzel dedi bende dedim nasil guzel kafayi gormuyonmu ne halde dedim basladi anlatmaya kafasi bitisikti ete siyirdik dedi cok zorladi dedi cok yiprandi kafa dedi et yapistiramazzin zaten oraya dedi savunmasiz kaldi dikilmezde dedi acik kaldi mecbur dedi ama iylescek cok dogal dedi 3 gun bezlemedim gazli bez yapisiyo die simdi bezmiyom artik krem surup kapiyom yapismiyo pampersine pipi cok rahatiz ya sunnet cok kolay gecti dikis ertesu gune kaynadi inanamadim et taze ya doktor da dedi 2 gune kaaynar die ama iste kafa yapisik oldugu icin o zorladi beni korkuttu yani birtisik deilse hemmen yaptirin bitisikse isiyosa yaptirmayin bide biz cok sik kaka yapiyoduk zorlaniyomus iserken kaka kaciriyomus simdi gunde 1 yada 2 kere kaka yapiozzzzzz

yaaa kafam karıştı şimdi. temmuzda sünnet düşünüyorduk ama oğlumun derisi de yapışık:(( ama bence yapılsın da kurtulsun yaaa... her defasında derisini yıkamama rağmen koku oluyor

yaaa kafam karıştı şimdi. temmuzda sünnet düşünüyorduk ama oğlumun derisi de yapışık:(( ama bence yapılsın da kurtulsun yaaa... her defasında derisini yıkamama rağmen koku oluyor

yazin iyi olur acarsin altini surtcek bisi olmaz kisin kiclari usur burasi soguk ya bende ondan diyom benim kaloriferler full calisti hafta sonu kic acik diye gecti bitti ama

slm kızlar benim 1 aralık 2011 doğumlu kızım var,bizde 2. yi düşünelim dedil,sat 18 mayıs,2-3 aydır 1-2 gün ileri gidiyodu tarih,yani dün-bugün-yarın olmam gerek,ama adet belirtim yok,ayaklarımda halsizlik olurdu,benim 1-2 haftadır miğdem bulanıyo,1-2 kez sabah 6-7 gibi öğürdüm yataktan kaldırdı beni bulantı,ama sadece tükrük şekilndeydi,1 haftadır kokulara karşı çok hassaslaştım,belim geçen hafta kırılıyodu resmen,bu hafta ağrı yok,süt kesiği gibi akıntım var ama kaşıntı yok,göğüslerim dolgunlaştı ve büyüdüler gözle görülür bir büyüme var,sütten keseli 5 ay oldu,sönmüş balon gibiydiler,bayağı düzeldiler,bazen hiçbirşey yokken hıçkıra hıçkıra ağlıyom,bazen birden çok sinirleniyom,bazen de çok mutlu hissediyorum kendimi,aşırı ruh halimde değişmeler oldu,başım ara ara inanılmaz ağrıyo,1-2 kilo zayıfladım ciddi bi iştah kaybı oluştu,ama dünden itibarende iştahım geri açıldı,valla noluyo bilmiyom,ama adetim 4 gün geçtiğinde idrarda tek çizgi çıkmıştı,aynı gün kanda 64 çıkmıştı,onun için biraz daha bekleyeyim diyorum,benki kahvaltısız hayatta çıkmam artık miğdemin bulanmasından,ağzımdaki kokudan,miğdemdeki eşkimeden sabahları yiyemez oldum,hayırlısı olsun,2-3 gün daha bekleyecem,olmazsam direkt kan testi yaptırcam

Son düzenleme:
Back
X