Eki Görüntüle 275608 lizözüm
Eki Görüntüle 275611
normal doğum istiyorum.geceliğin rahat olacağını söylediler
Eki Görüntüle 275613
Eki Görüntüle 275614 buda pijama takımım.bir tek terliklerim kaldı onuda tüylü müylü bişeyler istiyorum.bakalım bulabilirsem..
Eki Görüntüle 275611
Eki Görüntüle 275613
Eki Görüntüle 275614 buda pijama takımım.bir tek terliklerim kaldı onuda tüylü müylü bişeyler istiyorum.bakalım bulabilirsem..
daha kokoşunu düşünemiyorum:))
güle güle giy canım. bebeişi geçeceksin süste maşallah
Merhaba;
Aldıkların çok hoş güle güle kulllan . bende henüzalmadım bu hafta sonu alacağım ama çok baktım karar veremedim .
sen nerelerden aldın canım.
güle güle kullan canım.hepsi çok güzeller...özellikle lizözün bir harika
Eki Görüntüle 275611
Eki Görüntüle 275613
inan bana çok güzeller canımgüle güle kullan....ben de bir tane lizöz beğenmiştim beyaz tabi,onu alsam mı diye düşünmeye başladım bak şimdi :)) ama işte normalde lizöz kullanmayan biri oldugum için tek günlük olcakmış gibime geliyo,ondan tereddütteyim :) ya güzel cicilerimizi hastanede de giyiyo muyuz?leke felan olursa üzülcem deeeee :)
cnm özellikle pijama takımını özellikle sormak isterim nerden ve kaça aldın bide kumaşı kalına benziyor kadiifemsi bi yüzeyi var sanırım arayıp bulamadığım bütün özelliklere sahip ince istemiyorum kalın kışlık bişey olmalı ama bulmak mesele bilgi verirsen sevinirim
ay hepsi cok güzel cnm ya özelliklede lizöze bayıldım dogumdan sonra güzel güzel giymek nasip olsun inş
sağol canım teşekkür ederim de benden başka foto yükleyen olmadı.sizinkileride görmek istiyorum...
Eki Görüntüle 275611
Eki Görüntüle 275613
HALUK BAYRAM HAMLE GECELK,SABAHLIK TAKIM. Pijama Dnyas
Kızlar buda benım gecelık sabahlık takımım pembe olanını aldım
Feyza Tekstil Bay Bayan Pijama Pijamaları Pijamam da bayan koleksıyonu 2de 301kodlu krem rengii ürün bakalım begenecekmısınız
cnm ya bende o markadan bir pijama ve sabahlık takımı begendim ama bedenine karar veremedim large mı xlargemı alsam dıye kalıpları falan nasıl sen kac beden aldın geceliklerini falan birde penyasi güzel mi ben istanbulda oldugum için ancak online satıştan alabılırım
bende internetten aldım relaxmode dan, kalıpları büyük bana s 38, m 40 beden demişlerdi
ben hem s hem m sipariş vermiştim m çok büyük geldi, doğumdan sonra anneme vericem, bu arada boyum 1,66 kilom 64 oldu hamile kalmadan önce 38 giyiyordum
umarım yardımı dokunur
bende internetten aldım relaxmode dan, kalıpları büyük bana s 38, m 40 beden demişlerdi
ben hem s hem m sipariş vermiştim m çok büyük geldi, doğumdan sonra anneme vericem, bu arada boyum 1,66 kilom 64 oldu hamile kalmadan önce 38 giyiyordum
umarım yardımı dokunur
cnm benim boyumda 173 kılom 80 oldu daha öncesinde 40 beden kullanıyordum ozaman large ıyı gelır sanırım bana birde nasıl memnunmusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?