2011 aralık annelerinin gecelik-pijama takımları

seninkilerde cok güzelmiş cnm sende güle güle kullan ben gecelik giyemediğim için bakmamıştım hiç gecelik modellerine

ayy canım çok güzeller bunlar ve çok kokoşlar güle güle iyi günlerde kullan canım ben daha çok böyle kokoş şeyler değilde spor tarzı gecelik ve pijamalar bakıyorum.. :) gerçi gecelik aldımda pijama takımı bakıyorum bir kaç yere baktım kumaşları çok çirkindi...

canım hepsi cok güzel güle güle kullan.Buarada bende relaxmodedan almak ıstıyorum ama kac beden alacagımı bılemedım ınt.ten alacam.Hamilelikten once S gıyıyordum 51 kıloydum suan 60 kıloyum 1.70 boyumda.sence hangısı olur?

canım kalıpları çok küçük değil.ben m aldım hamile kalmadan önce s giyiyordum...göbek gerdi biraz ama sonuçta doğumdan sonra giyilecek şeyler o göbek gitmiş olacak..kendi bedeninden bir beden büyüğünü alabailirsin. ama large gecelik elime alıp baktığımda şuan 90 kiloluk insana olabilecek şekilde büyük geldi bana...

bunlarda çok şekerler canım güle güle kullan...

merhaba canım aldıkların çok hoş güle güle kullan bende izmirdeyim relax modun hangi şubesinden aldın

teşekkür ederim canım...asıl yerleri yani fabrikası sarnıçta ama ordan satışları yokmuş..ben balçova palmiye mağazasından aldım..birde Egepark Alışveriş Merkezi - MAVİŞEHİR Yalı Caddesi No:484/1-C- BOSTANLI Özkanlar Migros Yanı - BORNOVA Ilıca Migros Yanı - ÇEŞME Palmiye Alışveriş Merkezi - BALÇOVA Pirinç Center Alışveriş Merkezi - KONAK Selway Alışveriş Merkezi- UZUNDERE şubeleri çok canım..ama benim aldığım ürünler %50 ve %70 indirimde idi..her mağazada indirim olmayabilir.dikkat et indirimden al yoksa çok pahalı..

teşekkürler ederim :) kokoş şeyleri seviyorum.relaxmode den sipariş verebilirsin bulunduğun şehirde yoksa netten...kumaşları güzel.yada nbb ye bakabilirsin.

çok tatlılar canım çokkk

sağol canım

teşekkürler.canım dediğim gibi çoğu ilde şubeleri var.önce internet sitesine girip şubelerine bak.bulunduğun şehirde yoksa netten sipariş verirsin.ben her zaman giydiğim bedenin bir numara büyüğünü aldım...ama ben şuan 73 kilo oldum 64 le hamile kalmıştım. m beden aldım sende s alabilirsin ama dediğim gibi imkanın varsa bak.

teşekkür ederim cnm dün gece sipariş ettim bende Lbeden sipariş ettim artık birde pijama takımı oldugu için iyi gelir heralde diye düşündüm beli falan sıkmasın ılk gunlerde..gelince resmini koyarım bende

destinacım yazmayı unuttum relaxmode nin istanbuldada şubeleri var. bir bak yakın olan vardır sana.
relaxmode

memnun kalırsın inşallah..gelir gelmez bekliyoruz resimlerini :)

Bunlarda bnm aldıklarım..haftasonu nasip olursa günlük tarzda bi pijama yada eşofman takımı gbi bişey daha alcam..yeter sanırım..herşeyde sıpsıfır olmak zorunda diil cnm :)) ewde de var bissürü nasılsa...lizözüm..pijamam..geceliğim..

terlikler hakkında fikir istyrm bu arada,onlar bana hediyeydi,hiç giymedim,,şimdi sizce bu tarz bi terlik giyilirmi doğum sonrası?? Krem bi retlik daha düşünyrm ev için de..hani bundan emin olamadım (

UNUTMADAN LİZÖZ VE GECELĞİ 25ER TLYE ALDIM EMİNÖNNDEN,PİJAMA TK 50TL..

Son düzenleme:

çok şıklar canım...güle güle giymeyi nasip etsin allah..
gelelim terliklere...bayıldım soracaktım nerden aldın bende bu tarz bişey istiyorum diye.ama hediye diye yazmışsın.nerden bileceksin nerden alındı vallah giyilir neden giyilmesin bu tarz terlik.geceliklerin şık altınada böyle bişey olur zaten...ahhh ahhh bide ben bulabilseydim terlik...

saolasın cnm...beğenmene sevindim..fransadan hediyeydi o terlikler..şimdi krem alçak bi tane arayışındayım...ikimizde buluruz inş

konu sahibi aldıklarına bayıldım tam bnm kafadan..ama sanırım bn böyle giderse o tarz güzl şeylern içine sığamıycam..

Cnm ben terliklerini çok beğendim, soracaktım nerden aldın die, hediye olduğunu okudum. Güle güle kullan..

çok tatlılar özellikle terliğe bayıldım

cnm cok güzeller güle güle giyin inş terliklere bende bayıldım ama turkıyeden deilmiş

bu terliklerin bu kadar övgü alacağı hiç aklıma gelmezdi yaa daha güzelleri sizlerin olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…