Eki Görüntüle 275608 lizözüm
Eki Görüntüle 275611
normal doğum istiyorum.geceliğin rahat olacağını söylediler
Eki Görüntüle 275613
Eki Görüntüle 275614 buda pijama takımım.bir tek terliklerim kaldı onuda tüylü müylü bişeyler istiyorum.bakalım bulabilirsem..
benim aldığım modeller 15412 m aldım kumaşı güzel bi penye ama kalın bi kumaş değil, zaten hastane sıcak olucağı için iyidir, ben açılmayı beklerken bunu giyerim diye düşündüm diğeri açık renk olduğu için bu lekelense bile belli etmez
bide 15416 s aldım bunun kumaşı diğerine göre biraz daha kalın ve daha kaliteli geldi bana
( resim ekleyemedim)
bu arada kargo 7,5 civarı tutuyo istanbula
eğer gidebiliyosan çarşıdan şahinlerin pijama takımını aldım ben çok kokoş süslü bişey 50 tl ye aldım, orayada bakabiliirsin..
Eki Görüntüle 275611
Eki Görüntüle 275613
Eki Görüntüle 275614 buda pijama takımım.bir tek terliklerim kaldı onuda tüylü müylü bişeyler istiyorum.bakalım bulabilirsem..
Eki Görüntüle 275611
Eki Görüntüle 275613
Eki Görüntüle 275611
Eki Görüntüle 275613
cnm ya bende o markadan bir pijama ve sabahlık takımı begendim ama bedenine karar veremedim large mı xlargemı alsam dıye kalıpları falan nasıl sen kac beden aldın geceliklerini falan birde penyasi güzel mi ben istanbulda oldugum için ancak online satıştan alabılırım
HALUK BAYRAM HAMLE GECELK,SABAHLIK TAKIM. Pijama Dnyas
Kızlar buda benım gecelık sabahlık takımım pembe olanını aldım
Feyza Tekstil Bay Bayan Pijama Pijamaları Pijamam da bayan koleksıyonu 2de 301kodlu krem rengii ürün bakalım begenecekmısınız
merhaba canım aldıkların çok hoş güle güle kullan bende izmirdeyim relax modun hangi şubesinden aldın
ayy canım çok güzeller bunlar ve çok kokoşlar güle güle iyi günlerde kullan canım ben daha çok böyle kokoş şeyler değilde spor tarzı gecelik ve pijamalar bakıyorum.. :) gerçi gecelik aldımda pijama takımı bakıyorum bir kaç yere baktım kumaşları çok çirkindi...
çok tatlılar canım çokkk
canım hepsi cok güzel güle güle kullan.Buarada bende relaxmodedan almak ıstıyorum ama kac beden alacagımı bılemedım ınt.ten alacam.Hamilelikten once S gıyıyordum 51 kıloydum suan 60 kıloyum 1.70 boyumda.sence hangısı olur?
canım kalıpları çok küçük değil.ben m aldım hamile kalmadan önce s giyiyordum...göbek gerdi biraz ama sonuçta doğumdan sonra giyilecek şeyler o göbek gitmiş olacak..kendi bedeninden bir beden büyüğünü alabailirsin. ama large gecelik elime alıp baktığımda şuan 90 kiloluk insana olabilecek şekilde büyük geldi bana...
bunlarda çok şekerler canım güle güle kullan...
teşekkür ederim canım...asıl yerleri yani fabrikası sarnıçta ama ordan satışları yokmuş..ben balçova palmiye mağazasından aldım..birde Egepark Alışveriş Merkezi - MAVİŞEHİR Yalı Caddesi No:484/1-C- BOSTANLI Özkanlar Migros Yanı - BORNOVA Ilıca Migros Yanı - ÇEŞME Palmiye Alışveriş Merkezi - BALÇOVA Pirinç Center Alışveriş Merkezi - KONAK Selway Alışveriş Merkezi- UZUNDERE şubeleri çok canım..ama benim aldığım ürünler %50 ve %70 indirimde idi..her mağazada indirim olmayabilir.dikkat et indirimden al yoksa çok pahalı..
teşekkürler ederim :) kokoş şeyleri seviyorum.relaxmode den sipariş verebilirsin bulunduğun şehirde yoksa netten...kumaşları güzel.yada nbb ye bakabilirsin.
sağol canım
teşekkürler.canım dediğim gibi çoğu ilde şubeleri var.önce internet sitesine girip şubelerine bak.bulunduğun şehirde yoksa netten sipariş verirsin.ben her zaman giydiğim bedenin bir numara büyüğünü aldım...ama ben şuan 73 kilo oldum 64 le hamile kalmıştım. m beden aldım sende s alabilirsin ama dediğim gibi imkanın varsa bak.
cnm ya bende o markadan bir pijama ve sabahlık takımı begendim ama bedenine karar veremedim large mı xlargemı alsam dıye kalıpları falan nasıl sen kac beden aldın geceliklerini falan birde penyasi güzel mi ben istanbulda oldugum için ancak online satıştan alabılırım
teşekkür ederim cnm dün gece sipariş ettim bende Lbeden sipariş ettim artık birde pijama takımı oldugu için iyi gelir heralde diye düşündüm beli falan sıkmasın ılk gunlerde..gelince resmini koyarım bende
destinacım yazmayı unuttum relaxmode nin istanbuldada şubeleri var. bir bak yakın olan vardır sana.
relaxmode
Bunlarda bnm aldıklarım..haftasonu nasip olursa günlük tarzda bi pijama yada eşofman takımı gbi bişey daha alcam..yeter sanırım..herşeyde sıpsıfır olmak zorunda diil cnm :)) ewde de var bissürü nasılsa...lizözüm..pijamam..geceliğim..
Eki Görüntüle 276728 Eki Görüntüle 276730 Eki Görüntüle 276731 Eki Görüntüle 276732
terlikler hakkında fikir istyrm bu arada,onlar bana hediyeydi,hiç giymedim,,şimdi sizce bu tarz bi terlik giyilirmi doğum sonrası?? Krem bi retlik daha düşünyrm ev için de..hani bundan emin olamadım(
UNUTMADAN LİZÖZ VE GECELĞİ 25ER TLYE ALDIM EMİNÖNNDEN,PİJAMA TK 50TL..
çok şıklar canım...güle güle giymeyi nasip etsin allah..
gelelim terliklere...bayıldım soracaktım nerden aldın bende bu tarz bişey istiyorum diye.ama hediye diye yazmışsın.nerden bileceksin nerden alındıvallah giyilir neden giyilmesin bu tarz terlik.geceliklerin şık altınada böyle bişey olur zaten...ahhh ahhh bide ben bulabilseydim terlik...
saolasın cnm...beğenmene sevindim..fransadan hediyeydi o terlikler..şimdi krem alçak bi tane arayışındayım...ikimizde buluruz inş
inşallah buluruz canım.internette felan görürsen o tarz bişey lütfen haber ver hemen...
Bunlarda bnm aldıklarım..haftasonu nasip olursa günlük tarzda bi pijama yada eşofman takımı gbi bişey daha alcam..yeter sanırım..herşeyde sıpsıfır olmak zorunda diil cnm :)) ewde de var bissürü nasılsa...lizözüm..pijamam..geceliğim..
Eki Görüntüle 276728 Eki Görüntüle 276730 Eki Görüntüle 276731 Eki Görüntüle 276732
terlikler hakkında fikir istyrm bu arada,onlar bana hediyeydi,hiç giymedim,,şimdi sizce bu tarz bi terlik giyilirmi doğum sonrası?? Krem bi retlik daha düşünyrm ev için de..hani bundan emin olamadım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?