cnm ıkısıde cok güzel fıyatları ne kadar pijama takımının birde beden olarak ne aldın
bunlarda çok şekerler canım güle güle kullan...
Eki Görüntüle 275608 lizözüm
Eki Görüntüle 275611
normal doğum istiyorum.geceliğin rahat olacağını söylediler
Eki Görüntüle 275613
Eki Görüntüle 275614 buda pijama takımım.bir tek terliklerim kaldı onuda tüylü müylü bişeyler istiyorum.bakalım bulabilirsem..
kızlar relax mode den internetten 2takım pijama ve sabahlık sipariş etmiştim bugun geldi kargom ama ben large beden sipariş etmiştim kalıpları buyükmüş firmayla görüştüm tekrar geri yolluyacam ve M bedeninden gönderecekler..ama penyesi falan cok güzel ürünlerini cok begendim pijamalrımın yenisi gelsin resmini ekleyeceğim..[/
gelir gelmezfotolarını bekliyoruz canım..
kızlar relax mode den internetten 2takım pijama ve sabahlık sipariş etmiştim bugun geldi kargom ama ben large beden sipariş etmiştim kalıpları buyükmüş firmayla görüştüm tekrar geri yolluyacam ve M bedeninden gönderecekler..ama penyesi falan cok güzel ürünlerini cok begendim pijamalrımın yenisi gelsin resmini ekleyeceğim..
kızlar relax mode den internetten 2takım pijama ve sabahlık sipariş etmiştim bugun geldi kargom ama ben large beden sipariş etmiştim kalıpları buyükmüş firmayla görüştüm tekrar geri yolluyacam ve M bedeninden gönderecekler..ama penyesi falan cok güzel ürünlerini cok begendim pijamalrımın yenisi gelsin resmini ekleyeceğim..
RelaxMode Online Satış Mağazası |
bunlarda benım aldıgım pjımalar yazın almıstım baya oldu alalı yıkadım cantama koydum sımdı bunlarıda alamayı dusunuyorum
destinacıgım ınt. aldım bakma sansım olmadı ama olsun guzel fıyatıda uygun tek problemım xxl olması onuda artık bakalım ılerkı donemlerde nolcak saglık olsn yatak carsafıma benzıyor pjıması :) cok gusel ya dogumda gıyıcen dımı sende bana ınce gıbı geldı bı takım daha almayı planıyorum denk gelırse
cnm bızde 40ının ıcındeyken yapılır mevlut 15.gununde falan yaparız dıye düşünüyorum dıgerlerınde öyle yapmıştık..ben gecelık deılde o resmını paylaştıgım ekru renklı olan önü dantelli pijama takımını gıymeyı düşünüyorum üzerimde gıydım cok hoş duruyor eşimde begendi:)destinacgım sızde hemen yapılıyormu mevlut yada ne zaman yapılcak bızde ıstedıgın zamanmıs bende kararsızım bu konuda mevlut ıcın alamadım gecelık napsam bılemedım
güle güle kullan canım mevlütte gıyecegın takımda bı harıka bızdede ole ne zaman ıstresen yapılabılırmıs 40 dan snrada olurmu ben ayaga kalkarım dıe umut edıyorum mevlutte ama nasıp bakalım
canım haklısın da benım kayınvalıdem yok kıme yapım hanım aglık :) annem olıucak buyuk olarak basımda zaten esımle annemle ayagımda 4 doner esım normaldede bakar olsydı gorumcem kayınvalıdem yapardım bende hanım aglıgım yatak odasında yatakta yatıcam dımı mıllet salonda okucak mevlutu ben meraklıyımdır kım geldı kım gıttı kım naptı bakmam lazım kızzz :)) elbıse alırım sole hanım hanımcık gıyınırım 40 dolmadan bebek 30 gunlukken felan yaparım fazla uzatmam
ince gelmez cnm zaten bebegın bulundugu ortam sıcak olacagı için ıyı gelır bunlar..xxl epey buyuktur ozaman ben hemen geri yolladım m bedenını ıstedım öncesinde telefon acıp konuştum gönder dediler bana..penbelerı hastaneye götürürüm diye düşünüyorum bende beyazları mevlutte gıyerım önü kolları falan dantellı cok hoş duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?