2011 aralık annelerinin gecelik-pijama takımları

cnm ıkısıde cok güzel fıyatları ne kadar pijama takımının birde beden olarak ne aldın

Tesekkur ederım canım ben ıkısını 120ye fln almıstım sanırım daha dogrusu annem aldı sagolsun ben cevap yazana kadar sende siparişini vermişsinn iyi günlerde kullan en kısa zamanda resımlerını beklıyoruzz

bunlarda çok şekerler canım güle güle kullan...

tesekkur ederım canımm

kızlar relax mode den internetten 2takım pijama ve sabahlık sipariş etmiştim bugun geldi kargom ama ben large beden sipariş etmiştim kalıpları buyükmüş firmayla görüştüm tekrar geri yolluyacam ve M bedeninden gönderecekler..ama penyesi falan cok güzel ürünlerini cok begendim pijamalrımın yenisi gelsin resmini ekleyeceğim..

cnm ben de sipariş edeceğim, senin boyun ve kilon kaç?sabahlık nerene gelio

kalıplar cok buyuk dedıgın gıbı bende xxl aldım ama suan kıloda aladım buyuk buyk gıyerım sonrarnda caresı war kuculturum gerekrse ama kucuk olsa caresı yoktu :) lınklerını atarmısn canım nelr aldın baklaım

cnm senle baştan 2.sırada lınkte verdiğin pijama takımından aldım bende aynı begenmişiz

hepsi cok güzel bunlarıda cok begenmıştım bakarken bende ıyı gunlerde kullan cnm

destinacıgım ınt. aldım bakma sansım olmadı ama olsun guzel fıyatıda uygun tek problemım xxl olması onuda artık bakalım ılerkı donemlerde nolcak saglık olsn yatak carsafıma benzıyor pjıması :) cok gusel ya dogumda gıyıcen dımı sende bana ınce gıbı geldı bı takım daha almayı planıyorum denk gelırse

RelaxMode Online Satış Mağazası |

bunlarda benim aldıklarım birde C&Adan aldım bır takım pijama hepsini bır ara cekıp ekleyecegım resimlerini
ayrıyetten dıger hamılelıklerımden kalma 3tanede gecelıgım var zaten ancak lohusalıklarımda kullanmıştım normalde gecelık gıymeyı pek sevmıyorum ondan bu sefer sadece pijama takımı aldım 3pijama 3 gecelik yeter..ekru rengi pijama takımıyla sabahlıgını mevlutte gıyerım dıye düşünüyorum:)

ince gelmez cnm zaten bebegın bulundugu ortam sıcak olacagı için ıyı gelır bunlar..xxl epey buyuktur ozaman ben hemen geri yolladım m bedenını ıstedım öncesinde telefon acıp konuştum gönder dediler bana..penbelerı hastaneye götürürüm diye düşünüyorum bende beyazları mevlutte gıyerım önü kolları falan dantellı cok hoş duruyor

destinacgım sızde hemen yapılıyormu mevlut yada ne zaman yapılcak bızde ıstedıgın zamanmıs bende kararsızım bu konuda mevlut ıcın alamadım gecelık napsam bılemedım..

epey buyuk ama bende 1:80 suanda 91 kıloyum 100 olursam belkı cok ıyı gelır kılo olarak ben gerı yollamadım acıckası ya daha snra kullanmam ıcın terzıden aldırım ıce dogru buyugun oluyor caresıde kucugn olmuyor :)

Son düzenleme:
destinacgım sızde hemen yapılıyormu mevlut yada ne zaman yapılcak bızde ıstedıgın zamanmıs bende kararsızım bu konuda mevlut ıcın alamadım gecelık napsam bılemedım
cnm bızde 40ının ıcındeyken yapılır mevlut 15.gununde falan yaparız dıye düşünüyorum dıgerlerınde öyle yapmıştık..ben gecelık deılde o resmını paylaştıgım ekru renklı olan önü dantelli pijama takımını gıymeyı düşünüyorum üzerimde gıydım cok hoş duruyor eşimde begendi:)

güle güle kullan canım mevlütte gıyecegın takımda bı harıka bızdede ole ne zaman ıstresen yapılabılırmıs 40 dan snrada olurmu ben ayaga kalkarım dıe umut edıyorum mevlutte ama nasıp bakalım

güle güle kullan canım mevlütte gıyecegın takımda bı harıka bızdede ole ne zaman ıstresen yapılabılırmıs 40 dan snrada olurmu ben ayaga kalkarım dıe umut edıyorum mevlutte ama nasıp bakalım

cnm sen ayaga kalkıp napacaksın lohusayken yap mevlutu şöyle hanım agalar gıbı gıy gecelıklerını süslen yat yatagına kalkma ayaga falan her zamanmı lohusa olacaksın:)) ben kızımda yatmıştım ama oglumda yatmadım ayaktaydım hıcte öyle keyıflı olmadı mevlut ve cok yoruldum bunda 15.gun falan yapacam ve yataktan cıkmayacam hiç:)))

canım haklısın da benım kayınvalıdem yok kıme yapım hanım aglık :) annem olıucak buyuk olarak basımda zaten esımle annemle ayagımda 4 doner esım normaldede bakar olsydı gorumcem kayınvalıdem yapardım bende hanım aglıgım yatak odasında yatakta yatıcam dımı mıllet salonda okucak mevlutu ben meraklıyımdır kım geldı kım gıttı kım naptı bakmam lazım kızzz :)) elbıse alırım sole hanım hanımcık gıyınırım 40 dolmadan bebek 30 gunlukken felan yaparım fazla uzatmam

hadi bakalım hayırlısıyla bır dogsunlar sonra burdan mevlutlerını bıle paylaşırız inş:))

Ayyy ben m sipariş verdim, daha gelmedi, inş küçük olmaz. 76 kiloyum, 169 boyum var... gelince haber veririm artk...

Güzel annecikler aldıklarınız harikalar Allahım (CC.) güle güle giymeyi nasip etsin . Birde çok teşekkür ederim sayenizde r..x sitsinden bende faydalandım

kızlar buda benım ceyizimden olan lohusa donemımde gıyerım dıe aldıgım bi ürün ama dogumum kasım sonu aralık bası olcagından bu uygun olurmu tüllü asklı ya sızlerınde fıkrılerınızı almak ıstedım bunuda relaxdan almıstım en az 2 sene oldu aldı alalı..yorumlarnızı beklıyorum

arkasıda bu şekilde

böle emzırmek ıcın cıt cıtlı

pjıması

buda uygun olur dıe dusundugum sabahlık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…