2011 Delikanlıları İçin İsim Önerileriniz

isimleriniz hayirli olsun kizlar.. bende 2.ye eger oglum olursa yigit koymayi dusunuyorum

Son düzenleme:
öf biz de kocamla bi türlü ortak bi isimde karar kılamıyoruz ya(
ben uygar istiyorum...
kocam orhun istiyo...
ortak beğenebildiğimiz tek isim de ediz...
gelgelelim yok yok yok hala oğlumuzun adı yok:)
napsak ki yaw:44:

bizde ismine karar verdik çok şükür oğluşumun adı Mehet Eymen
hepsi isimleriyle büyüsünler

biz oğlumuzun ismine aylar öncesinde bulduk çok şükür! Ben Çağan'ı beğendim, eşim Ulaş'ı sonuç olarak ismi Çağan Ulaş olucak, Hem anlamları güzel hem de çok fazla yok:81:

kızlar benimde oğlum var adı ahmet furkan ikisinin anlamıda güzel çok içime sinerek koydum

ahmet: seçilmiş insan demek

furkan: iyi ile kötüyü birbirinden ayıran, kuran demek düşünen oursa diye fikrimi belirteyim birde kayra eymen ve kağan ismi hoşuma gidiyor

kızlaaar,çok şükür oğlumuzun ismine karar verebildik biz
orhun uygar kocaz adını
orhunu kocam çok beğenmişti uygarı da ben,sonunda böyel bi karar verdik
bakalım hangi ismi daha çok sevicek

canım bende furkan düşünüyorum anlamı cok güzel esimi ikna edebilirsem inş

biz erkek olduğunu öğrendiğimiz gün benim kararımla eşime söz hakkı tanımada emir dedim oğluma eşim benden çok benimsedi oğluna künye yaptırmış emirim diye

maşallah maşallah ne güzel karar verebilmişsiniz biz daha evlenmeden metehn ve mirsat arasında kaldık ama şuan onları bile seçemiyoruz :}

Ahmet ile birlikte kullanılacak güzel hem değişik hem anlamlı isimler varsa söyleyebilir misiniz kızlar?

Ahmet ile birlikte kullanılacak güzel hem değişik hem anlamlı isimler varsa söyleyebilir misiniz kızlar?

benimde oğlumun da iki ismi var ahmet furkan ahmet ismine ereni de yakıştırıyorum ben

Son düzenleme:
Hala Hala Hala Karar Veremedik Hala Bulamadık En Yakışanını.. Ne Kadar Zormuş Çok Güzel İsimler Var Aklımıza Ama Arsından 1 Tane Bile Seçemiyoruz..

biz ismimize çok alıştık hatta artık arada metoşko bile diyoruz mete metehan metoşko ohooo evirip çevirip kullanıyor hele babamız.hayırlısıyla gelsinlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…