2011 Delikanlıları İçin İsim Önerileriniz

off bu gün birisi arda ismi için anlamı yok çakılı kazık demekmiş dedi bütün havam kaçtı.gerçiöyle bir anlam göremedim ben hiçbiyerde ama anlam olarak halef(birinin ardından gelen) yazıyor.gerçi çocuğumun birinin ardından geşen değilde ardından gelinen olmasını isterim

pööfffff yok yani pek içime sinmedi

ben de arda emir ve yiğit arasında kaldım. eşim arda olsun dedi kayınvalidem emir olmasın dedi bana arda daha yakın ama anlamı da önemli tabi.

bence alperen daha güzel anlamı da güzel. en yakın arkadaşım yeni doğum yaptı alperen koydu o koymasa ben koyacaktım.bütün sevdiğim isimler koyuldu bana isim kalmadı geç kaldım heralde biraz.

bence batuhan daha hoş, ama zevk meselesi tabi. bizde bitürlü isim bulamayanlardanız.. ben uygar ismini çook beğeniodum,malesef kocişten veto yedik.. o da orhun istiodu ben de ona yanaşmadım. şimdi ediz düşünüoruz,ama biz bu kafayla isim misim bulamayız heralde her isimle dalga geçioruz bişeye benzetioruz bide türkçe olsun gbi bi takıntımız var

doğuma 1,5 ay kaldı ama bız de hala kararsız olan gruptanız...Doruk ve Ege arasında kalmıştık başta sonra Ege'yı eledık çok var diye.Şimdi de Doruk ve Burak arasında kaldık,fikir lütfennnn doruk mu burak mı???

burak ismi egeden de fazla ikisi arasında bi seçim olacaksa doruk

benim de 6 hafta sonra dünya tatlısı teyzesinin bitanesi yiğenim dünyaya gelecekk Ancak isim konusunda çok kararsız kaldık bi ismi dedesinin ismi olan yücel olacak diğer isim için ETKA , YUŞA ve ERAY arasında kararsız kaldık sizceee kızlar ?

benm oğlumun ismide sanırım Tuna olacak çünkü başka isimlere ısınamadık..

bende yiğit, batu, barlas, yaman düşünmüştüm
bunlardan yiğiti tercih ettik ilk düşündüğüm isim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…