2011 Delikanlılarının Sünnetini Ne Zaman Düşünüyorsunuz?

burcu yazını okurken bi heveslendim ki ama bi yerde pipinin 2 deliği var ilk aylarda onlar yapışıkmış ayrılmasını beklemek daha iyi bence çişini syleyecek yaşa gelse en azından 2 veya 2.5 daha iyi olur 6-7 çok geç aklı eriyo o korkuyu yaşatmak istemem.bence ne erken olsun ne geç 2-2.5 karar..:26:

2-2.5 diyorsun ama bizim konuştuğumuz 3 ayrı doktorda ya 2 yaşından önce yada 6 yaşından sonra tavsiye ediyoruz dedi.psikolojik gelişşimi açısından bu yaşlar daha uygun dediler.sende bi sor istersen

Son düzenleme:
arkadaşlar ben de mart anneleri topiğindenim ama 24 şubatta doğum yaptım
yukarıdaki yorum doğru ya 1,5 yaşına kadar ya da 6 yaşından sonra öneriliyor,cinsel kimlik gelişimi açısından da bu önemli

ben ocak annelerindenim, bizde bu c.tesi yaptiriyoruz..canı yancak diye içim gidiyo ama doktor cok güzel bir dönem dedi...2 yaş oncesi onerilen psikolojik olarak,hem yaptiran arkadaşlar bezlerken sünnet edilmiş olmasının daha rahat ve cabuk geçtigini belirtiler...bide derinin altinda kalan kısımda bişiler birikiyor sürekli,bende her seferinde deriyi itip temizlemekten tırsıyorum acikçasi en güzeli yaptirmak..:)

yaptrn gtsn kızlar,bz çok rahat ettik,oğlumuz da tabii.
byk bi yükten kurtuldk,oğlumuzu da ileride bu stresi yaşamaktan kurtardık,ayrıca çok kısa sürede iyileştik:nazar:

dr.umuz da çok ii yapmışsnz dedi

kızlar benim oğlusum 5 aylıkken yaptırdık... keşke daha önce yaptırsaymışım dedim... Çok rahatız ve büyük bir yük kalktı sırtımdan,4 günde iyileşti diyebilirim,ilk 2 gün zorlugu var,onada sünnet külodu edinirseniz bir zorluk yaşamazsınız...

bizde bikaç ay sonra düşünüyoruz inşallah şu sıcaklar falan geçsin bi en güzeli küçükken olması bencede ayhhh erkek oluyo bizim yavru kuşlar yaa maaşallah onlara

şubat 24 doğumlu oğlum 4 agustos da sünnet oldu.. çok korkmuştum ama çok kolay oldu hiç anlamadı desem yeri

Kızlar Hiç Düşünmeden Erkenden Yaptırın Hareketlenmeden Çok Bişey Anlamazken Yaptırın Biz de 4,5 Aylıkken Yaptırdık O Zaman Bile Hareketliydi Keşke Daha Önce Yaptırsaydık Dedik.. İyiki Yaptırmışız Geçti Gitti O Derdimiz de Kalmadı :}

arkadaşlar ben de mart anneleri topiğindenim ama 24 şubatta doğum yaptım
yukarıdaki yorum doğru ya 1,5 yaşına kadar ya da 6 yaşından sonra öneriliyor,cinsel kimlik gelişimi açısından da bu önemli

merhaba ponto, bende seninle ayni günde dogum yaptim :)) oglum da 24 subat 2011 dogumlu ve sana kesinlikle katiliyorum. oglum 7 aylikken yaptirdik biz sünneti, bir haftada yarasi iyilesti ve hicbir sIkIntisi yok cok sükür. bana kalsaydi dogar dogmaz yaptirirdim fakat esim karsi cikti yok aci cekermis falan ama sonucta bende 2,5 yasindan sonra istemedim cünkü cocuk bilincinde olacak ve daha hareketli olunca yarasi daha zor iyilesir, kres veya okuldan ayri kalir hareketlerinden kisitlanir diye erkenden olsun bitsin istedim. cok sükür sonucta esimi ikna edip (ki ona kalsaydi askerlik yasa kadar birakip sünnet barbar davranis kendi karar versin diyordu) 7 aylikken daha tam yürümeye baslamadan halettik bu isi.

Back
X