2011 Ekim Annelerı Hadi Göbüş Şovları başlasınnnn...

saolun kızlar inşallah yolunda gider ve isteyen herkezede nasip eder rabbim.

ayyy massallah gobuslere yaaa allahım nazarlardan saklasın... kızlar bu arada soylemeyı unuttum fotoların altına hamıle oldugunuz haftayıda eklersenız cok guzel olur... opuyorum hepınızı
[/B]

mşlh iklim...baya erkencisin sende.olsun tadını çıkarın.mşlhhhhhhhhhhhhh

evet saol cnm ilk olunca heyecanlı oluyor insan hem bu topikte bu yüzden var

teşekkürler kızlar
hepimiz ekleyelim lütfen yüzümüzü saklayınca birşey olmaz benden sonra kim ekler acaba

iklim maaşallah cnm Allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah kızını Allah bilir ama kız gibi duruyo

Bende eklemeyi düşünüyorum ama pazartesi kontrolüm var dua edin kızlar bi problem çıkmazsa eklerim inşallah Allah bebeklerimizin fotolarını koymayıda nasip etsin inşallah

canım çok teşekkür ederim amin hepimizin evlatları sağlıklı hayırlı doğsun inşallah
kız dedin allahmı söyletti canım
benimde bugün kontrolum var 5te kalp atışı için gidicez umarım bir aksilik çıkmaz sende pazartesi sevinçle gelirsin inşallah

hayırlı olsun kızlar inş saglıkla dünyaya getirirsiniz ay sizlere bakınca gecen seneki heyecan geldi aklıma ne güzel bi bekleyişti .. tadıını çıkartın hamileligin ...

Kızlarrrrr göbicikleriniz çok tatlı, çok şeker maş. Benim göbişde çıktı ama millet şimdiden böyle olursa sonra ne olur bu göbek diyolar. Kıskançlar nolucak

11. haftada rahim grayfurt büyüklüğünde oluyormuş. Benim greyfurt direk dışarda bariz belli

kızlar benimki 8 haftalık.göbeğim var ama bebek mi göbek mi anlamıyorum ben.60 kiloyum.1.5 kilo aldımgaliba.sizinkiler de maşallah kocaman ve çok tatlı.benimki de böyle gibi bebeek mi aceba bu

aaaaaa delisin sen.hiiiç takma.daha neleer neler diyecek onlar.bana neler söylemişlerdi çok üzülüyordum şimdi yine hamileyim nasıl çıkarsa çıksın umrumda değil.kimseyide takmam.tınnnn....
keyfine bak sen.göbeğini gere gere gez

ya yerim ben onları. göbekler erken başlamış çıkmaya. ama bence keyfini sürün. (benim göbeğim hiç belli değildi. bu yüzden doğru düzgün hamile kıyafeti hiç giyemedim ( hep içimde kaldı bir tulum giyemedim...)

Maşallah kızlar 4-5 aylık gibisiniz bende Allah izin verirse ekim annesi olcam ama henüz hiç bir çıkıntı yok.....

Çok saol canım teş. ederimmm :) artık takmıyorum valla ne düşünürlerse düşünsünler

eeee başka yok mu??? çok güzeller maşallah... yaaa benim eşim telefonunu sattı ı phonedan çekip çekip atıveriyoduk... foto makinesiylede uğraşmak istemiyom... habire eşime yükleniyom yenisini alsın die.. ebnde göbüşümü koycam diyom bazen çok çıkıyo bazen belli olmuyo ama ben genel olarak kilo aldığım için öyle çok belli diil sanırım... ayyy ilerde göbeklere göre cinsiyet tahmini de yaparız... arkadaşlar imkanı olanlar foto koysun da gözümüz gönlümüz açılsın ya... yalnız olmadığımzıı bilelim. bende en kısa zamanda koycam inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…