2011 Ekim Annelerı Hadi Göbüş Şovları başlasınnnn...

Bende istiyorum resim koymayı buraya ama o resimde bi göbek olması lazım oda bende yok

maşallah kızlar hepinizin göbişler süper bende eklemek istiyorum ama midemle göbeğim bir duruyor kilolu olduğum için :)) bir de eşim malum kaçak ekliyeyim en iyisi göbeğim midemi geçince

Göbek yok hiiç yahuu Kaç mesajdan sonra resim ekleyebiliyoruz buraya heyecanlandım

eskiden de bu kadar vardı bişi değişmedi
kaç msjdan sonra bilmiyorum canım malesef
ama bende heyecan yaptıp haydi göbüşler gelsinnn

maşallah kızlar hepinizin göbişler süper bende eklemek istiyorum ama midemle göbeğim bir duruyor kilolu olduğum için :)) bir de eşim malum kaçak ekliyeyim en iyisi göbeğim midemi geçince

isteriz isteriz sanki benimki bebik göbeğimi evlendikten 6 ay sonradan beri bu göbeğe sahibim 3 senelik evliyim 51 le evlendim şimdi 61 im

isteriz isteriz sanki benimki bebik göbeğimi evlendikten 6 ay sonradan beri bu göbeğe sahibim 3 senelik evliyim 51 le evlendim şimdi 61 im

bende 53le evlendim bir sene geçti 70 oldum :) eşim askere gitti rahat rahat diyet spor yaptım derken 55 oldum canım askerden geleli bir seneyi geçti son durum 72 inanamıyorum kendime benim ki uyusun kendimi çekmeye çalışayım o zaman eklerim hemen :)

Eşim bugün göbeğime aynen şu tepkiyi verdi noktasına virgülüne dokunmuyorum;

-Ohaaa, yuhh bu senin gerçek göbeğin mi yoksa bebek mi, bebek bu kadar büyük olamaz sen ne ara
bu kadar göbek yaptıınn

Yüz mesajımı doldurayım da koccaaa göbüşümü gösteriyim size

maşallah size benim anladığım kadarıyla eşin sana yarıyor arkadaşım
Allah bozmasın
sabırsızlıkla bekliyorum

tepkisini çok samimi dile getirmiş
çok merak ettim canım

ayy banada annem dedı gobegın cıkmıs dıye yoksa benım farkında oldugum yoktu gobegımın..:)

maşallah size benim anladığım kadarıyla eşin sana yarıyor arkadaşım
Allah bozmasın
sabırsızlıkla bekliyorum

amin canım benim teşekkürler...

Maşallah kız kocaman olmuş yaaa göbişin

dimi teyzesi hiç yandan bakmamıştım bende üstten bakıyordum hep akşam dikkat ettim bizde büyümüşüz

Hey maşallah melsss...Çok tatlı ya, çok hoşuma gitti.

teşekkürler canım benim...ee tiyzeleri kutumda kız mı var erkek mi sizce önce sağlık tabi

maaşallah kızlar yaa benim iç karnım geniş heralde ne güzel çıkmış göbüşleriniz gerçi kilo verdim ben ama yinede çıkması gerekmiyomu????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…