2011 Ekim Annelerı Hadi Göbüş Şovları başlasınnnn...

maaşallah kızlar yaa benim iç karnım geniş heralde ne güzel çıkmış göbüşleriniz gerçi kilo verdim ben ama yinede çıkması gerekmiyomu????

Seninkinin hepimizden önce çıkması gerekirdi niye çıkmadı acaba belkide iç karın meselesidir

maşallah kızlar hem sizlere hem göbişlerinize hemde bebişlerinize ama hangi ara yaptınız bu göbişleri bizde 14e giricez nerdeyse daha tık yok :)))

ben bu topiği daha yeni farkediyorum ya... ama ne yalan söyliyim içimi rahatlattınız ben de daha 3. aydan çıktı göbeğim millet bişi dicek diye saklıyordum... haha... bende gönül rahatlığıyla giyicem artık hamile t-shirtlerinden

buda bizdennnn:) 12+4 uz burda
[/URL][/IMG]

mşlh dünürüme ve tabiki bebişine

mşlh

mşlh canım büyütmüşsün

mşlh bebeğe ve göbeğe..

ya benim daha çıkmadı gibi.çok minik akşamları oluyor.heralde 4.ayda daha net belli olur.ama çıkmasını hiç istemiyorum.çünkü oğlumda 5.ayda anca sizinkiler kadardı.sanırım 2.de daha çabuk çıkacak.hayırlısı bakalım bekliyorum.

meliscim maşşş kocaman olmuş kız göbek:)) iklimden sonra ikinci büyük göbüş geldi bana.
buda bizdennnn:) 12+4 uz burda
[/URL][/IMG]
şeymacım maş senin göbüşünede...
maşşşş.ama az çıkmış senin göbüş.gerçi 10 + 4 maşşş

hem göbüşe hem bebişe maş.ne şekerler ya tam bu aylardkai ultrosn görüntüleri.bide tamamını görüyorsun bebegin başka bir haz.biraz büyüsün sadece kafalarını görebilcez.sonra ultrosonla bölge bölge gezeriz...

benim 14 hafta olcak.ama göbüşüm çıkmadı.çıkarsada zaten koyamam.msj sayım yetersiz:)) ilerleyen zamanlarda inş paylaşırım..ilkinde de belli deil.bu zamanlarımda.bir hafta sonra falan çıkar gibi geliyor

yaa sizi görünce çok duygulandım.geçen sene bu zamanlar biz sizib yaşadıklarınızı yaşıyorduk. bol bol sevin göbüşünüzü kızlar

arkadaşlar ne güzel göbişler onlar... benimde kocaman oldu gören 6 aylık sanacak :)) bi ara çeker koyarım bende. ama ben hamile kıyafeti giymekten nedense utanıyrum görmemiş daha şimdiden giyiyr diyecekler diye ne zaman başlarız sizce giymeye. bi arkadaşın mayısta doğumu bi görseniz benden ufak göbeği...

ay güldürdün beni.niye utanacaksınki.istediğini giy gez tadını çıkar bence.

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

14+1 bizzz:)

Son düzenleme:
yok be canım çk tatlı görünüyrsun bence... ne güzel bir göbiş o öyle :)) gerçekten çok beğendim..

Sagol canim benim

Sabahlari kalktigimda gobek nerdeyse tamamen inmis oluyor, galiba daha cok bagirsaklarimin sisligine borcluyum bu gobegi, ha bide mideme

KIZ BU GÖBEKMİ BENİM GÖBEĞİMİN YANINDA GÖBİŞCİK KALIR MAŞALLAH
YAAAA BU ARADA YERE ÇIPLAK AYAKLA BASMA TERLİK GİY

Haha kocam gibisin kiz napayim icim yaniyor bazen ama haklisin terliklerim hep ayagimda

Kizlar bu sabah kalktigimda gobegim dumduzdu, resmen tamamen inmisti.
Cok hafif, normal, kucuk bir cikinti olur ya herkeste oyle bisey vardi sadece yani hamile gibi gobek yoktu... Galiba bagirsaklarim cosmus durumda

Su an aksam vakti yine ayni sekilde sisti, yarin ne olur bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…