benim ayaklarımda aynı sızlıyor şişiyor en bol ayakkabım bile oturuyor ayağıma terlik bire kar etmiyor alev alev yanıyorum ayaklarımı masanın üzerine dikip oturmak istiyorum ama her tarafım kamera
bu kocan da seni hep uykuda yakalıyor bende sen onu erkenden uyut sana ilişmesin uyku arası
anam bacım alıyo benı kucagına bensız yatmazzz sürüye sürüye goturuyor..bı yatak odasına gıdısımızı gorsen sasarsın..
tembel anacım benim adam tembelll ben çok ısrar edemem ama bu möhüm konu
ogluşunla seni öpeyrumm
ammaaaaaaaaaaaaa çek bakayım o bilgisayarı göbegindennkucagına koyma dimedimi kimse sanaaaaaaa
dadlum kucagından hemen kaldır labtobu onun yagdıgı radyasyon rahıme dırekt ettı edıyormus..bebegıne zarar verıyosun sua n ..annem bekarken ben kucagımda kullanıyorum dıye cocugun olmayacak derdı....kı normal bılgısayarlara gore labtob lar kat kat daha fazla radyasyon sacıyormus..:18:bu arada massallah gobıse ve bebıse..baya baya ben burdayım dıyor artık..
teyzoşlar iyi akşamlarroğlumun odasının şeklini değiştirdik rafını taktık sallanan sandalye aldık işte şimdiki hali
allahtan biz piknik konusunda şanslıyız....sitenin piknik alanı var, mangalını alıp iniyorsun, masa sandalye var, lavabosuna kadar var...ben yapıyrum evde salatamı, iniyoruz hop...gece yarısına kadar otur istersen
canım çok güzeeeel olmuuşş:)) sallanan sandalyen de şahane tatlım oğluşunu iyi günlerde güle güle büyüt bu odada inşallah...
adres alayımmmmtavukumu kapıp geliyommmmm
allahtan biz piknik konusunda şanslıyız....sitenin piknik alanı var, mangalını alıp iniyorsun, masa sandalye var, lavabosuna kadar var...ben yapıyrum evde salatamı, iniyoruz hop...gece yarısına kadar otur istersen
Odamız bayağı büyük resimdeki halıyı aldım ama bebek emeklemeye başladığında yerler çıplak olmaz diye düşünüyorum.
PİKNİK ALANI SİTENİN İÇİNDEMİ
çok kokar insanlara ya hu
yok arada yolumuzu geçiyoruz karşıda deniz manzaralı ufacık mutfağı olan piknik alanımız var....koku felan olmöuyor....zaten bacalı sistemleride varPİKNİK ALANI SİTENİN İÇİNDEMİ
çok kokar insanlara ya hu
Günaydın anne-cik-cikler
bugün herkes erkenci maşallah bende erken kalktım biraz etrafı toparladım duş aldım kremlendim geçmişi okudum sizede bi selam veriyim dedim
teyzem gelicek kahvaltıya onu bekliyorum o gelene kadar bide yemek atıyım düdüklüye oda hazır olsun
ohhhhh bugün hiç işim yok size hoş sohbetler öptüm hepinizi
kııızzzzzzz siteyi yapan kesin oradaki yakın kasabın tanıdıgıdır
bir kişi yapsa diger komşular kasaba koşar eeee kasapta bayram eder
yok kuzu...bizim sitedekiler kendi keyiflerine göre yapmışlar...evlerin hepsi 1,5 katlı mesela...o açıdan tavanlarımızda çok yüksek....şimdilerdeki mütahitler olsa 5 katlık alana 7 kat şıkıştırır, birde piknik alanına 2 apartman kondurudu kesinnn........
birde o bahçeyi millet kahvaltıya akşam çayına gençler oturmaya çokça kullanıyor zaten...ben kalabalık misafirim olunca hemen mangal yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?