Kızlarr çarşamba günü kızıma aşılarını yaptırdım. Cuma günü eve gittim, kızım yürüyemiyor. Bacağının birisi normal, diğerini bükemiyor, böyle dümdüz tutuyor yavrum, ağlıyor, oturamıyor, kalkamıyor. Annem dedi ki sabahtan beri böyle yapıyor, biryere vurdu sandım ama geçmedi dedi. Baktım aşı yeri şişmiş. Aklım başımdan gitti. Aldık hemen yavrumu hastaneye gittik, ultrason çekildi, kan testi yapıldı. Bacağında 3 cm iltihaplı kitle oluşmuş. Sonra doktor bizi hemen eğitim araştırmaya sevk etti, acilen yatış yapılıp damardan antibiyotik verilmesi lazım dedi. Yıkıldık, babası ağlar, ben ağlar. Eve gidip nasıl toparlandık, o sıkışık trafikte nasıl eğitim araştırmaya gittik bilmiyorum bile. Eğitim araştırmada bir kalabalık vardı anlatamam. Orda da nöbetçi doktor muayene etti. Yatırmaya gerek yok dedi. İlaç yazdı, yarın kontrolü var. Ama kızım o bacağını halen düzgün kullanamıyor, kesinlikle dokunturtmuyor, dizini bükmüyor, onu öyle gördükçe içim parçalanıyor. Aşının böyle yan etkileri olabiliyormuş. Yani anlayacağınız çok kötü bir haftasonuydu. İnşallah düzelir yavrum. Dua edin de düzesin

Evladının başına gelen bişeyde annenin çaresizliği çok zormuş. Allahım yaşatmasın.