ah arkadaşım o kadar çok ihtiyacı olan insan var ki içimden geleni yaptım inşallah böyle de devam edicem elimden geldiği kadarıyla kız kıyafeti de bulursam şöyle temiz güzel sana da haber veririm inşallah allah razı olsun senden de...
bir zamanlar ne modaydı o tarif yaa elmaları alta dizip üstüne bisküvi diziyolardı falan ama ben yapmadım hatırlamıyorum tarifi gruptayasan sorsana oraya bir bilen çıkar mutlaka bulamazsan ben de araştırırım
ah arkadaşım o kadar çok ihtiyacı olan insan var ki içimden geleni yaptım inşallah böyle de devam edicem elimden geldiği kadarıyla kız kıyafeti de bulursam şöyle temiz güzel sana da haber veririm inşallah allah razı olsun senden de...
Bir zamanlar ne modaydı o tarif yaa elmaları alta dizip üstüne bisküvi diziyolardı falan ama ben yapmadım hatırlamıyorum tarifi gruptayasan sorsana oraya bir bilen çıkar mutlaka bulamazsan ben de araştırırım
ne istiyonuz kızım bemim dünürümden
dur dur arama kısmına elma bisküvi falan yaz öyle daha kolay bulursun silinmediyse tabiiAYY ÇOK SEVİNİRR YA ELİNE GEÇERSEE VALLA SEVABA GİRERSİN İŞTE YENİ DOĞDU 1 AYLIK FALAN
KISS YAPMAYAN KALMAMIŞTI DİYE HATIRLIYORUM AMA SEN NASIL KAÇIRIRSINHER SAAT BİRİ YAPIP RESİM PAYLAŞIYODUU pppp YADA DİOMKİ ESKİ GRUP VARYA ÜYEYİZ AMA KİMSE YAZMIYO ORDA RESİM ARAŞTIRSAM ÇIKAR BİYERLERDENNN
nasılmış o tarif internetten bakalım? Herkes gruptan çıktı galiba leyna?????
dur dur arama kısmına elma bisküvi falan yaz öyle daha kolay bulursun silinmediyse tabii
ben nasıl eksik kaldım da yapmadım bilemedim şimdi
aa çok güzel bişeydi yaa ban benim de canım istedi..
En eski grup durduruldu orda artık paylaşım yok yeni grup açıldı ordan devam ediliyor
bukldum buldumm eski gruptan edanınkinii hatta duygudaa sobadaa yapmışş vayy bee maşllah hamarat haturnlarr
bigün yolcamm onuuuuuu daa burnumdan korkiimm ordan kafa atar bana
hayret zefey sen nasıl denemedin o zaman bunu :26::26::26:
kartopuuuş, şahidimsinn. Habu zefeyyy nasıl kaşınıooo gör bakk.sonra dediydim demeee...topikde sarcak birini arıoooo
böööö kaçtım ben watsapdan defterini dürerim artık
Elif kızım inşallah hasta değildirr annesii haydi kaçarrr byyyyy
Iyi akşamlar kızlar yarın görüşmek üzereeeeeeee bakalım bu gecede uyumayacakmı bu efe diyomkiş gidince bi okusam nazarmı aldı bu çocuk gripmi niy e uyumuyoooooo
görüşürüzzzzzz
yaa bu elma pişmiyoyaa tereddüt etmiştim acaba diye ama yapanlar bayılmıştııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?