kısceler 4 lü takım 139Tl.İndirim var bilginize
Pilavlık tencere (yemeklıkde olur), 2 boy buyuk tava(kızartmalık vs) ufak sahann (omlet vs.)
her zmnkı gbı kazık yedm..Bnm aldığım buyuk tava 29 Tl olmuş,biz ortak aldıydık arkadasla 50ye denk gelmişti.Bzm o takımda 99 dan 89 a düşmüş zatiiiiiiiiiiiiiii
Ben de pahalı aldım o zaman. Ben çorba tenceresini kullanmaya başladım, 1 haftadır kullanıyorum dün farkettim ortasında çizik var. Çok da dikkat ettim, nasıl çizildi böyle derin anlamadım. Çocuk falan ben yokken dolaptan alıp mı oynadı acaba. Teflonlar gibi bunu da mı atmak gerekiyor çizilince bilgin var mı? Ay atarsam üzülcem yaa. Bundan sonra sadece çelik kullancam galiba, dertsiz dertsiz...
Mert'in de hiç çıtçıtlı atleti kalmadı. Zıbın dediğin çıtçıtlı atlet mi? Ben de gideyim haftasonu...
canım onu geri verr ıo zaman yaa zati garantiside bitmemiş belkii yenisini verirlerr yinede şanssını dene acaba aöçılırmı çiziği
Hiç bilmiyorum canım ben yaa. Garanti neyi kapsıyor onu da tam bilmiyorum. Sevozycan biliyordur kesin garanti neyi kapsıyor.. pişştt.
Ben de pahalı aldım o zaman. Ben çorba tenceresini kullanmaya başladım, 1 haftadır kullanıyorum dün farkettim ortasında çizik var. Çok da dikkat ettim, nasıl çizildi böyle derin anlamadım. Çocuk falan ben yokken dolaptan alıp mı oynadı acaba. Teflonlar gibi bunu da mı atmak gerekiyor çizilince bilgin var mı? Ay atarsam üzülcem yaa. Bundan sonra sadece çelik kullancam galiba, dertsiz dertsiz...
Mert'in de hiç çıtçıtlı atleti kalmadı. Zıbın dediğin çıtçıtlı atlet mi? Ben de gideyim haftasonu...
yavrukusum faturan duruosa hmn iade et, gerci uzun sürec ,fabrikaya gönderip incelıolarmuş.satarken cizilsede bsy olmaz dıolar ama guven olmaz.cok yenı aldıysan hmn götür geri.aynen anlat böle..çizmedim bn de
jkızlar bende efeye bez almaya gittim migrosta prima kullanıyoduk ama bu huggıes ler erkeklere ve kızlara özel bez çıkartmış ilk defa gmörüyorumm o kadar tatlıki kızlarınki pembiş pembiş kalpli erkeklerinkide Mickey maouseli bu seferli huggıes alam dididm zati önceden kullanmıştık organik pamuklu bişi yapmamıştı efeye bi tane ondan aldım
bide kartopumu bahsetmişti ne kilot şeklindebez yandan çırtcırtlı baktım ama fiyatını hatırlamıyorum odamigrosta vardıı
Kız aslında dışında çok hafif bir çizik vardı, isterseniz değiştirelim demişlerdi, o tarz çizikler mutlaka zaten olacak diyerekten değiştirmemiştim. Mağazada olsaydı değiştirtim de ne zaman geleceği belli değil demişlerdi. O yüzden değiştirmemiştim. Onu bahane edip değiştireyim bari. Oy o mağaza da benim eve pek bi uzak, hiç sevmiyorum o mağazaya gitmeyi...
Canımm huggiesi ben almıştım. Ama tavsiye etmedim. Külot gibi olanların boyutları çok küçüktü. Rahat edemedi cemre. Hem de huggies iyi gelmiyo benim kıza.
kilot gibi olanlar iyi değil diyon yani o zaman almayan değişiklik olsun dediydim a daha iyiş tutar diyee ama kalsın öyleyse ama bu bezler çok tatlı yaww
zati ben daha önceden efeye huggıes kullanmıştım organilk pamuklu olanlardan pişik yapmaz yaniiiiii
sen nasılsın minnaın napıoo kestirdinizmi cemrenin saçınııııııııı
Sevozyy, elif hastaydı canım nasıl oldu? Soramadım. Duruşmadayım bu gün de hiç giremedim. Anamm işler yoğunlaştıkça benim de pertim çıkıyor. Eve gidiyorum. Kız peşimde dönüyor ayag ayag diye:) vestiyerin önünde bekliyor yavrum beni. Ayakkabıları giydir gidelim diyor. Ayakkabıarı giydirince de benim çantayı gösteriyor, çantamı almadan da gitmeme izin vermiyor:) Akıllı bıdığım. Ya onunla birlikte kaydıraktan kayıyorum bi de:) Çocuk oldum yeniden. Rezil oluyorum herkese ama ne yapayım:)
Yok kız, kestirmekten vazgeçtim ben. Yani sıfıra vurdurmayacam. uçlarından uçlarından toplatacam. İnternette baktım. ZAten genetik diyo, sıfır yapmanın saça iyi geldiği tamamen hurafe diyo. Uçlarından kestirmek daha iyi geliyormuş. Siz ne yapacaksınız, kestirecek olan var mı tamamen dazlak yani:)
Yok kız, kestirmekten vazgeçtim ben. Yani sıfıra vurdurmayacam. uçlarından uçlarından toplatacam. İnternette baktım. ZAten genetik diyo, sıfır yapmanın saça iyi geldiği tamamen hurafe diyo. Uçlarından kestirmek daha iyi geliyormuş. Siz ne yapacaksınız, kestirecek olan var mı tamamen dazlak yani:)
cnm dun tv de baktım göremedim senı:)adliyede de destek için toplamış millet :)) cnm eh işde burnu tıkalı malum sorunumuzz..sabah bn gdrken kalkdı güle oyna dolanıodu bnı bı gördu giyınodumm,nenneeee die bağırdı.fırsatbufırsat hmn ballı zencefılı dayadım:)) snra dedm anne sana mama alıp hmn gelcek dedim,ağlamaklı oldu cnmm fındığımmm:) bzm bahce var ya elif zatı hep dısarda:) oo bnde parkda hep kayıyom bana da ters bakan bilmiş bacılar var ama hiç tınlamıoöm..çok da guzelll oluooo ohhh:)
İnşallah toparlar canım benim ya. Anne demiyor mu yavrum. Cemre çok güzel anne diyor
maral kestırecekdı galiba, yanlış mı hatrlıomm.Elif toka takdırıyor artıkkk...yani unutup dalınc aişe güce aklına gelmıoo :)) kız gıbı oluoo,hoşuma gidioo ölee.Bnm kuaförde kesme dioo:)
su gibi baba,dede,mama,havhav,miyaw gibi hertürlü gereksiz kelimeyi telaffuz edıoama anne yok,nennee dioo A yok
Anne, baba dede Mamma ayag(ayakkabı) gel kalk bu aç. Gaga (gangnam) pepe ayşe süt çiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?