aynen öyle vallahaa çok saol zar zor geldim işeeeee zaten midem çok fenaaaa
aynı ben yaa allahtan çalışma saatlerimiz kısa yaa ondan gelebiliyorumm iki gündür raporluyum izne çıkmak istiyorumm ama şimdidende harcamak istemiyorum bunun yazı var sıcağı var offff offfffffff biran evvel geçer inşallah seninde benimde
deniss doktor sana vitamin yada demir hapı verdimiiiiii veya ilaç kullanıyormusunnnnnn
çok şanslısın çalışma saatin kısaymıışş ayy kıskansam mıı :84: :) 8.30 - 18.00 benim mesai saatim, işim çok rahat Allahtan ağır bir tempoyla çalışmıyorum. öyle olsa her köşe başında düşer bayılırdım herhalde. çok kötü olduğum zamanlarda rahatlıkla izin alıyorum, sorun olmuyor ama yıllık iznimi kullanmak istemiyorum ben de. çok kötü olursam rapor alırım ama şimdilik çok çok kötü değilim.
çok halsizim, bitkinim, vitamiiiiiiin dedim ama vermedi. demiri hamile kalmadan önce 3 ay boyunca içtim, demir depoladım şimdi ihtiyacım yok. içme, kabız olursun, mideni çok bulandırır dedi vermedi tekrar. ama vitamin istiyorum ben olmuyor böyle. yiyemiyorum şu günlerde çok iştahsızım. folic plus içiyorum sadece, günde 3 defa. bir de çok fazla mide bulantın olursa metpamid içebilirsin ama içmemeye gayret et dedi. aldım çantamda gezdiriyorum, içmedim henüz. içmicem sanırım, birkaç hafta sonra geçicek inşallah.