Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla hafif mide bulantım var onun dışında iyiyim sizler nasılsınızgünaydın canooo, nasıl hissediyorsun bugün?
Canım Allah öncelikle sağlıklı olmasını nasip etsin. Sonra da gönlünden geçeniBence 2 çocuk olsun biri kız biri erkek olsun kimin büyük olduğu önemli değil
![]()
valla hafif mide bulantım var onun dışında iyiyim sizler nasılsınız![]()
hehheh ne kadar güzel. sabah sabah ben burdayım anne diyor sana:):81:
valla hafif mide bulantım var onun dışında iyiyim sizler nasılsınız![]()
ay... bende de dün akşamdan beri var o hafif bulantı... inşallah hep böyle hafif devam eder...
ay... bende de dün akşamdan beri var o hafif bulantı... inşallah hep böyle hafif devam eder...
bir tek bendemi yok bu mide bulantısı?? kızlar herkesinmi midesi bulanıyor burda. sorunmu var acaba bende![]()
bir tek bendemi yok bu mide bulantısı?? kızlar herkesinmi midesi bulanıyor burda. sorunmu var acaba bende![]()
yok canım bence dua et bulantım olmasın diye.... bulantının olması iyi bir hamilelik geçiriyosun anlamına gelmiyor...
kusturmuyor ama yedirmiyorda namıssızolsun hep eksilmesin bulantı çünkü tek hissettiğim o başka bişi yok
![]()
aynen bende kusmuyorum ama bi tuhaf midem canım istemiyo bişi...
Kızlar bişey sorcaktım. Bu bulantılarınız kaçıncı haftanızda başladı acaba?
Kızlar bişey sorcaktım. Bu bulantılarınız kaçıncı haftanızda başladı acaba?