Kızlar yaa doktorlarınız nasıl..... memnunmusunuz aslına bakarsanız ben memnun muyum bilmiyorum... yani özel bir hastaneye başladım evime yakın doktoruda bayagı iyi isim yapmış eşim bu doktora gitmemi çok istiyor... bir iki gittim tamam doktor branşında iyi belki ama ne bilim çok kanım kaynamadı. yani çok bilen böyle burnu kafdağında gibi geldi... sanki pek empati yapamıyor muş gibi geliyor kısaca çok rahat değilim doktorumda eşimle ilk fikir ayrılıklarımız başladı.... ben kendi doktorum var ona gitmek istiyorum aslın da belki eskiden beri ona gitttigim içic alıstıgım bir doktor zaman geçirmeyi seviyorum ama onun da kusura özel muayenesi oldugu için tahlil filan sorun oluyor başka yerlerde yaptırmam gerekiyor evede biraz uzak...

eşimde doktora uzaga gitcen tahlil için başka yerlere gitcen gelecen çok yorulcan diyor illaki buraya git diyor sizce ben mi biraz abartıyorum bu günlerde çok ani ruhsal durumlar yasıyorum aniden gülüp aniden ağlıyabılıyorum bir sey yokken ortada sizde de böyle olan varmı?