- 7 Aralık 2010
- 5.475
- 51
- 113
Naptı da kızdırdı seni?
Geçmiş olsun canım şimdiden... Bugün havadan mıdır nedir herkes sus pus:26::26::26::26:
rtaşeron oolarak eziklenmek böle bişi işte bu hatun aman ben hastayım deyip izin alıp toz olur günlere ev oturmalarına gittiği zaman ben burda öksüre öksüre ciğerlerim dışarı gele gele sesim kısık çalıştım sırf onu idare edeyim nede olsa aynı işyerinde çalışıyoruz diyee ama o dün ne yaptııı dün bnm arkadaşı aramızz şeyy zeynepte doktora gitcek ama ben çok hastayım o gitmesin ben rapor alıcam demiş bana dün gece aradı söyledi arkadaşş beynimden kaynar sular döküldü bnm randevum olduğunu daha 2 hafta önceden biliyodu çünküü arkadaşı aratmasıda cabası bende dönüp aramadım şimdi tartışma çıkar çok sinirlendim diyee neyse bugünü müdüre söyledimm arkadaş baktı sağolsun ama çok yoğunuzz kadın bugün beni aradı salı tüm gün olmayacağımı bile bile bana dediki şeyyy zeynepp biliyorum salıda hastahane işin var ama ben bişi yapmadım doktor kendi rapor verdiii ikinci şimşekde beynim de patladımı iyi tamam kapat dedim kapattı anladı heralde çarşamba iki çift lafım varrrrr onaaa
ablasıyla cevahirlerde gezmelerdeykennn ev oturmalarına giderken ben hep idare ettim onu ma o mahsus yapar gibi böle bişi yaptıı bu insanları anlamıyorum benmıi çok safımm
yok saf değilim sanki ama benim ona gösterdiğim özveriyi bende ondan bekledim ama yok yanii yokkkkkk kadrolu olmak lazımmm ne halleri varsa görsünler diyebilmek içinnnnn
neyse bende çıktım başka müdürlükten kız buldum öğlen onu eğittimm hem gelene hem gidene bakıcakkkk programa karışmayın sadece yazın didimmmm de üffff