2011 ekim annelerii geri sayım başladı....

2330gr doğdu 3 günde küvözde kaldı solunum cihazına bağlandı. boydan kısa geliyo giydirdiklerim ama eni çok bol oluyo

maşallah iyiymiş yine de Allah sıhhat versin.boyu da iyi demek ki güzel...benim oğluşumun biri 1900 doğmuştu tüysüz kuşlara benziyordu bacakları kırışık amaaan aman ne zordu onu öyle görmek ama çok şükür her şey düzeldi..sizin bebişe de çok güzel günler diliyorum

bizim de son 38 günümüz kaldı :34: hayırlısı ekimin 2 melek kızı dayanamadı doğdu bakalım bizimkiler napcak Allah sağlık versin de.:16:

arkadaşlar daha çok diye düşünmeyin benım doğum 21 ekimde görünüyor ama doğum belırtılerım başladı. kanama ve sancı gıbı... dun doktorum hafta içi doğumun büyük olasılıkla gerçekleşeceğini söyledi. o nedenle sizlerde çantalarınızı falan hazırlayın, hiç belli olmaz çünkü onlar istedikleri zaman geliyor...

Kizlar ben heyecanlandim sizin yerinize vallah... insallah hepinize kolay dogumlar nasip eder Rabbim... sag salim kucaklariniza alirsiniz bebislerinizi... darisida biz geride kalanlarin basinaaa insallah...:nazar::emir_bebek:

kızlar sizinki nasıl 19 ve 13 oluyor sezeryanmı olcaksınız çünkü hemen hemen aynı haftalarımız:44:
evet zorunlu sezeryan benimki 8 ekim allahın izniyleee:nazar:
Kizlar ben heyecanlandim sizin yerinize vallah... insallah hepinize kolay dogumlar nasip eder Rabbim... sag salim kucaklariniza alirsiniz bebislerinizi... darisida biz geride kalanlarin basinaaa insallah...:nazar::emir_bebek:

sağol canım inşallah allahım herkese kolay dogum yapmayı nasip etsinnn

kızlar sizinki nasıl 19 ve 13 oluyor sezeryanmı olcaksınız çünkü hemen hemen aynı haftalarımız:44:

benim 2.doğumum olacak.ilkide sezeryandı.gerçi ilki normal bile olsaydı bu kesin sezeryan olacaktı.çünkü marjinal plasenta previa var.

ekim anneleri kızlaaar hiç sesiniz çıkmıyor doğum mu yaptınız.ben de 37.haftama girdim 17 sinden sonra doğum olur gibi geliyor 2. sezeryanım olacak hiç istemiyoruuuum korkuyoruuuummmm

Back
X