Kızlar iyi dilkeleriniz dualarınız ve tavsiyeleriniz icin cok tesekkürler, Allahıma sükürler olsunki hastaneden cıktık dun aksamdan berı evde yatıyorum. Doktorum jeli de claxane ampulude coraspinide kesti, suan icin sadece sabah aksam progonex igne oluyorum ve vitamin kullanıyorum. Pazartesiye kanamam tamamen durursa jele tekrar baslayacakmısız. 15 gün raporluyum evde sırt üstü yatıcam İzmirden annem geliyor bakmaya.
kanamam cok azaldı sadece tuvalete gıttıgımde kagıda sıyah pıtır pıtır birseyler geliyor.
buarada bir arkadasımız nasıl elle muayne edip bebeginin dustugunu soylediler diye sormus. Zaten sinir oldum bende bu konuya hastanede asistanlar var gittim hemen yatırdılar afedersiniz elini sokuverdi, sonrada rahim agzın acılmıs dusuk baslamıs dedi, sonra eline parça parça birseyler gelince de düsmüs dedi, ben bagırmaya basladım jel kullanıyorum o parcalar ondandır lutfen düstü demeyin ultrasonda bakın deyince baska odaya ultrasona aldılar Rabbime sükürler olsun bebegimin kalp atısı gozüktü.
Umarım sizler icinde hersey yolundadır, bebisleriniz ve sizler cok iyisinzdir. Hepinize tekrar tesekkur ederim.
canım o soruyu soran bendim ve su anda hayretler icerisindeyim.. ne kadar ayıp etmisler sana.. saygısızlar bu kadar basite indirgenir mi bu Allah askına.. off neyse moralini bozma sinirlenme.. ucuz atlatmıssın o bilgisizlerin elinden kendini kurtarmissin.. Allah bebişini bagıslamış Rabbim şükürler olsun..
o siyah pıtır pıtır seyler bende de geliyor canım 5 gun evvel ben de kanama geçirmistim.. buradaki arkadaslar sagolsun bilgilendirdiler beni kanamanın kırılmasıymıs..
simdi yat dinlen tatlım..
Allah hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasın