• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

sana da cok gecmıs olsun, Allahım evlatlarımızı bize bagıslasın. Cok fazla ilac aldık kan sulandırıcı igneler coraspinler falan belkide ondan oldu.

Kendi doktorum birsey soylemedi ama baska bir hastanede plasenta asagıda yerlesmis dediler zamanla yukarı cıkabilirmis ve kanama bundan da olmus olabilirmis. Sana boyle birsey soyledilermi? ben simdi hep yatıyorum korkudan ise 15 gün gitmeyecegim.

valla kuzu bana öyle bişi demediler ama erkek bebekler genelde aşağıda oluyor...belki oğluş geliyordur

Kızlar nasılsınız ?
Coraspin ve iğne gerçekten kanama mı yapıyor :( Yazıları okuyunca korkmaya başladım biliyorsunuz ben biraz kafaya takıyorum böyle şeyleri .
Benim bulantınlarım bugün daha fazla bakalım ne kadar sürecek :) durdum durdum 11. haftada bulantı yaşamaya başladım :17: :17: :17: :17: :17: :17:

cnm herkeste aynı olmaz her bünye farklıdır sen artık böyle şeyler düşünme bulantıların içinde sevin cnm bebeğin seni heran uyarıyo ben burdayım diye yanlış bişey yapmasın ağır falan kaldırmazsın işte:52::52::52:

slmmm güzel anne adaylarııı:3: nihayet zorlu geçen günlerin ardındna gelebildim
geçmişi azıcık okudumda içim kabardı valla neredeyse herkesler ufacıktq olsa bişiler yaşamış:59: allah hepimzin yardımcıısı olsun:emir_bebek: eylülcüm en çokta senin duruma takıldım allah sabır güç şifalarla birlikte herşeyin hayırlısını versin canım dualarım seninle inşallh üzülme desem saçmalamış olurum biliyorumama inan ne denir bu durumds bile4medim bir an sadece duacın olduğumu bilmeni istiyorum..:59::16:.

eslemim canımm o kaşıntılar beneide deli ediyo demekki ilaçlardanmış hmmm geçicek dostum az kaldı azzzzz:16:
niluuu bi paşada senden geliyo demek:nazar::emir_bebek::64::64: diğer bebenin cinsiyeti belli oldumu ben geçmişin tamamını okuyamadımda:26:
burcudoğan geçmiş olsun arkdaşım:59:
tupbaby ne durumdasın hayatım bulantılarmı başladı sendedeee:31:
lunacım cannımmm ufak bi lekelenmen olmuş neyseki sonu sevindirici içindeki eski kan birikintisi gidivermiş üzülme bebik senindir inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
:nazar::nazar::nazar:
arkadaşlar ismini unuttuğum atladığım birileri varsa af buyursun hem zaten geçmiş itamamen okyamadım aklımda bu kadarı kaldı yaşlılık naparsınız:1:
banna gelinceee bulantılar başladı ve başlamakla kalmadı yediğim anında gidiyo şeker emsem ööööğğğğğ :63:su içsem öööğğğğğğğğ:63: çiçek parfüm ıslak mendil kokusu solusam öğğğğğğ :63:yemek yapsam öğğğğğğğ :63:balkona çıksam apartman içinde otursam öğğğğğğ:63: yani herşey herşey öğğğ dedirtiyooo birde üç dört gündür şiddetli kasık karfın ağrım oldu 2 gün hastanede yattım allah kiömseye yaşatmasın o kaybetme korkusunu anlıkta olsa yaşadım:14: allah korusun içimizde can verdiği minik kullarınııııı:emir_bebek::nazar:
sonra grip oldum üzerine orta kulşak enfeksiyonu vardı zaten tazelendi kulağım akmaya başladı ağrısını anlatamıyorum bile aaaaaaaahh ahh bahtsız başımı hangi taşa vuracağımı şaşırdım yauu:97:
işte öyle şekerciklerim sizde hiç merak etmemişsiniz ama yaauu olmadı bu şimdi :19::19:
herkesi çok çok öperim:16: eğerki bir iki gün gelmezsem anlayınki tubi yine lavaboya yatak sermiş bulsntılarıyla savaşıyooo :59:evet evet onuda yaptım banyoma battaniye seriğp orada yattığımı biliyorum tabi sabah ve en fazla yarım saaat:61: in c....n çarpqr korkusuyla yusuf yusuf olup odama koşmuştum:61:
neyseee gelmedim günlerce ama nasıl acısınıda çıkardım demiii gözünüz ağrıdı biliyorum ama özlemişim yazmayı beyaww:32:
öperim hepinizi ayrı ayrı ama yok öpemem midem bulanıyo:63: herifimi bile öpemiyopr öptürmüyorum neyyse selamlar olsun benden hepinize allaha emanetsiniz yavrucuklarınızlaaaa:16::16::16::16:
buarada facemdeki arkadaşlar hesabımı dondurdum bilginiz olsun :16:

cnm çok geçmiş olsun tatlım seni merak ettik ama diğer topicte yazılarını gördüm buraya yazmayınca bende çok sıkmak istemedim belliki şirin hareketli bi topiciniz var insanlara sürekli sormak istemiyorum neden yazmyosun neden gelmiyosun falan diye sadece rahatsızlığı olan arkadaşlar bildirip uzun zaman yazmazsa onlara bişeyler yazıyorum.İyi olmana sevindim bol bol miden bulansın belkim kızın geliyodur cnm....

Güzel anniş adayları nasılsınız bebişler nasıl?Geçmişi okuyamadığım inşallah hepiniz iyisinizdir:))))

valla kuzu bana öyle bişi demediler ama erkek bebekler genelde aşağıda oluyor...belki oğluş geliyordur

cnm test sonuçlarını gösterdinmi nedir durumP?

Güzel anniş adayları nasılsınız bebişler nasıl?Geçmişi okuyamadığım inşallah hepiniz iyisinizdir:))))

iyiyiz nilucum sennasılsın bide haber alamadığımız arkadaşlar bi ses verse ben hepsini merak ediyorum ya özellikle eylül ve selini

cnm çok geçmiş olsun tatlım seni merak ettik ama diğer topicte yazılarını gördüm buraya yazmayınca bende çok sıkmak istemedim belliki şirin hareketli bi topiciniz var insanlara sürekli sormak istemiyorum neden yazmyosun neden gelmiyosun falan diye sadece rahatsızlığı olan arkadaşlar bildirip uzun zaman yazmazsa onlara bişeyler yazıyorum.İyi olmana sevindim bol bol miden bulansın belkim kızın geliyodur cnm....
canım bende tek bi yere dakikalık girip durumu bildirip çıkıyorum oraya bakar merak eden diye şimdi 1 yıldan fazladır orada olunca yazmasam alınıyo arkadaşlar lütfen yanlış anlama hepiniz tek tek aklımdaydınız zaten uzun süre kalamıyodum ki hala öleyim durumu bildirip çıkıyodum
şükür daha iyiyim kızmı dedim bana erke doğuyo ama hayırlısı olsun kızımızda yo oluşumuzda allah yeterki hayırlı sağlıklı versin hepimizeeee
çok öpüyorum tatlı annecikkkk:16:

Allah hepimize saglıklı sıhhatli dogurmayı nasip etsin canım, kız erkek hic farketmez.

aynen bacım...insanlar soruyor ne istiyorsunuz diye, ne yollardan geçtiğimizi bilen olmadığından farketmez demem onları tatmin etmiyor....benim tek isteğin sağlıklı doğurmak

iyiyiz nilucum sennasılsın bide haber alamadığımız arkadaşlar bi ses verse ben hepsini merak ediyorum ya özellikle eylül ve selini

gösterdim...şükür ii dedi dopktorum

günaydın kızlar :16:
zaman geçmmiyor birtürlü 10 gün vardaha kontrole :10: çok merak ediyorum ben sadece kese ve kalp atışı için gittim çok uzak verdi bana 1 ay sonra gel dedi ay bölede zaman geçmiyoki 15 günde bi görsek fenamı olur :69:

günaydın kızlar :16:
zaman geçmmiyor birtürlü 10 gün vardaha kontrole :10: çok merak ediyorum ben sadece kese ve kalp atışı için gittim çok uzak verdi bana 1 ay sonra gel dedi ay bölede zaman geçmiyoki 15 günde bi görsek fenamı olur :69:

Beklemek cok zor biliyorum ama belkide boylesi daha iyi, ben bu hastalık sürecinde neredeyse gün aşırı ultrasona girdim ve stres oldum bebegime zararı olmusmudur diye...

ikili testimi gösterim sorun yok şükür perşembe ayrıntılı ultrasonumuz var

Beklemek cok zor biliyorum ama belkide boylesi daha iyi, ben bu hastalık sürecinde neredeyse gün aşırı ultrasona girdim ve stres oldum bebegime zararı olmusmudur diye...

haklısın canım bilirim benim bitane gelişmeyen gebeliğim oldu bu duygularıda biliyorum anlıyorum korkularım çok benimde.sağlıklı olsunda beklerim tabiki şükürler olsunki var benimle olmadığında beklemek en zoru...

Kızlar merhaba, şehir dışından misafirim olduğu için fazla giremiyorum nasılsınız melekleriniz nasıl?Selin ve Eylülden haberi olan varmı?Kendinize dikkat edin kızlar öpüyorum sizleri:)))

hu huuuuu kızlar nerelerdesiniz yaaaa....:50:
herkesler iyimi....
kimseciklerrr yokmuş kaç gündür:43::43::43::43:
bende giremedim annemler umreden geldi onlardaydık hep....
kızlar iyisinizdir inşallahh...:53:

yok canımcım ya yaptırmıcam.zamanı da geçti zaten ama ben istemedim yaptırmayı.Rabbime emanet bebişlerimiz

iyiyiz baharcım sen nasılsın bütün kızlar iyi heralde ses soluk yok aman herkes iyi olsunda :1::1::1::1:

Back
X