sevgili eslem'cigim.. o nasıl söz oyle ben sizi hic satar mıyım...o nasıl söz..
inan tupbaby haberi verdiginden beri gozlerim hep uctan okuyarak takip ediyorum forumu kotu seylerin olduguna kendimi inandırmamak icin..gozlerimi gezdiriyorum gercek olduguna inanmak istemiyorum.. persembe aksamı tupbaby i ruyamda gordum acı cekerken ve cok etkilendim..ama yuzunu goremedim..
cumadan beri de gerek tup baby nin gerek selin emre nin gerekse eylul un kotu haberlerini okuyunca gozumden surekli yaşlar geldi ve ne yazacagımı bilemedim kızlar hala da su anda gozumden yas geliyor.. sözlerin kelimelerin kifayetsiz kaldigi bir donemdeyim..
sizleri birebir tanımıyorum ama inanın hangi tur yazınızı okusam cok etkileniyorum ve karnımda agrı olusuyor.. cok kaptırdım kendimi..cok ama cok uzuldum...
her seyden evvel tupbaby ben senin kadar hayatımda metanetli bir insan gormedim..
Allah'ım tez zamanda seni mufakatlandıracak insallah cektigin tum bu sıkıntıları acıları unutacaksın...
eylul ve selinemre insallah kalan bebişleriniz Allah sizlere bagislasin canlarım...
Eslem'cigim senin bebislerinde bir sıkıntı yok degil mi insallah her sey yolundadir..
Sevgili tugba senin sıpanın da insallah saglıgı her seyi yolundadır di mi
sevgili burcu , gecmisi okuyamadım cok ama kanamaların durdu mu tatlım?
bir de rahim agzı kapanan burcu muydu kimdi hatırlamıyorum ona da cok gecmis olsun canım insallah Allah yardımcın olur canım sakın ayakta durma...
bahar'cıgım seni de Allah nazarlardan saklasın
Nilu'cugumdan hala haber yok herhalde meraklandırma bizlerii tatlımm..
adını hatırlayamadıgım tum arkadaslar, hepinizi Allah nazarldardan saklasın resmen nazar degdi topigimize
benden haberler soyle: bebisim 9+3 oldu cok sukur.. 2,6 cm teyzeleri keratam.. her sey yolunda cok sukur

bulantıalrdan dolayı dokotruma beslenemedigimi anlattım doktorum da endisleneme afrikadaki kadınalrı dusun yiyemedigin zaman dedi onlar nasıl patır patır doguruyor dedi.. ileride istahın acılacak zaten dedi
siyah kum tanesi gibi akıntılarım gecti cok sukur

bulantı asırı koku alma devam.. bu arada son iki gune kadar her gun kustum bogazım tahris oldu.. 2 gundur kusmuyorum cok sukur..crinone a da devam dedi siz kacıncı haftaya kadar etmistiniz canlarım? estrofemi kesti doktor..
benden haberler bunlar canım..
yazmasam da hep takipteydim ve hep dualarımdasınız bunu unutmayın.. psikolojim iyi degil maalesef.. gercegi kabullenemiyorum bende boyle bir sıkıntı var canlarım.. beni affedeceginizi umuyorum hepiniz kocaman opuyorummm