2011 Eylül Anneleri / Bebeklerimize neler aldık?

bayıldımmmm çok zevkli şeyler almışsın güle güle kullansın inşallah bebişiniz

teşekkür ederim canım yalvar yakar alabildiklerim bunlar..bi tane de donu var onun resmini çekince koyarım artık

herkesin aldıkları çok güzel şeyler..sağlıkla giydirebilelim inşallah bebişlerimize

Canım diğer mesajlarının hepsinden alıntı yapıp kalabalıklaştırmayayım dedim.
Aldıklarının hepsi de çokkk şeker,çok yakışacak minik kaptanımıza
Sağlıklı,güzel günlerde giysin inşallah

çoraplarımız ortapedik ayakkabımız ( sanırım 1 yaşında giyebilir)

selamlar,ne güzel cicielr ayy bayıldım hepsine doğunca giydirn bide öel baklaım:)))

maşallah canım çok zevkli seçimler hepsinide çok beğendim güle güle kullanın.

bu da denizci babanın denizde olmuş oğluna Denizci takımı

ne şirin şeyler almışsınız kızlar
güle güle kullansın inşallah bebişler

selamlar,ne güzel cicielr ayy bayıldım hepsine doğunca giydirn bide öel baklaım:)))

İnşallah canım Allah o günleri de göstersin...

maşallah canım çok zevkli seçimler hepsinide çok beğendim güle güle kullanın.

Teşekkür ederiz Özgecim..

ne şirin şeyler almışsınız kızlar
güle güle kullansın inşallah bebişler

Çok teşekkürler tatlım

damlacım senin cicişlerde harika.. nevresim takımı alt açma bezi falan baya bi alışveriş yapmışsınız.. sizi böyle gördükçe bende gaza geliyorum alışveriş merkezlerinde ilk işim direk bebe mağazalarına girmek oluyo.. güle güle kullanın tatlım..
bu arada istanbulda oturanlar için bahçelievlerdeki kadir hasın orda çocuk dünyası var.. oraya bi gidin bakın ben hafta sonu oradaydım geze geze zor attım kendimi dışarı..

Eki Görüntüle 159596 Eki Görüntüle 159597

kızlar bunlarda benim oğluşum cicileri, birazdan göbüş resmimide koyacam

uyy yerim yerimm çok tatlılar maşallahh canım

Damlacım Orkun un cicilerine bayıldım valla bitirdin sen çeyizi maşallah

evet sorma ananesi dayanamıyor ne görse alıyor oğluşumuza

teşekkür ederiz tatlım valla bu ay limiti doldurduk önümüzdeki ay oraya da geliyim ben

Eki Görüntüle 158517 Eki Görüntüle 158515 Eki Görüntüle 158516

şimdilik bebişe aldığım tek şey bu bebek taşıma çantası. umarım yüklemeyi becerebilmişimdir
vaaayyyy çok cooll bişi gerçekten işe yarar bişi almışsın cnm güle güle kullanın
nazali valla acayip erkek erkek şeyler almışsınnnn bayıldımmm fiyatta yazın ama yaaa((
ben o çorapları yerim anaamm ben nie hiç böle çoraplar görmeedim acabaaa ilk fırsatta bulup almam lazım

ben bu nevresim takımını yerim amaaa bitiririm parçalarımmmmmmm

griyee bayıldımmmm burda en çookkkk
çok mantıklı şeyler almışsın buarada denizci önlüğüyle tişörtü dikkatimden kaçmadı
bu da denizci babanın denizde olmuş oğluna Denizci takımı
ayy yerim ben onun denizci tipiniiiiii
Eki Görüntüle 159596 Eki Görüntüle 159597

kızlar bunlarda benim oğluşum cicileri, birazdan göbüş resmimide koyacam

mehtap hepsine maşallah ama o çizgili üst ve gri eşortman altı beni benden aldı bayıldımmmmmmmm

benim ince düşünceli, yapıcı iyi kalpli melek arkadaşımmmmmmm rabbim hepimize en iyileirni nasip etsin ama böyle düşünp üzme kendini artık 1 tl yede bişi var 100 tl yede hepimiz o fiyat aralığından bişi seçip alıcaz bebeklerimize inşallah allah bizlere eşlerimize ve bebeklerimize sağlık versinde gerisi boş

daha bebeğin cinsiyeti belli değil ama 1 liraya görünce dayanamadım eğer kızım olursa oğluşu olanlara yollarım bunları :)Eki Görüntüle 156097
ay ben o donları boxer ı falan yerim amaaa

güle güle kullanın iyi günlerde sağlıkla inşallah buarada 2. fotodak mavi yakalı tişörtü çok beğendim yani o takımı ama hepsineeeee

Amiin kesinlikle öyle sağlık olsun gerisi hiiiç önemli değil..Ya sen 2 gündür pek bi şımartıyosun beni Melisimm

güle güle kullanın şeker yavaş yavaş alınmaya başladı ciciler desene.. beyaz yelek ve şapkada bebiş hayal ettimde poposunu poposunu ısırasım geldi

dimi canım bende bayılıyor beyaz takıma hatta anneme hırkasınıda yap dedim alalhım nasip etsin kucaklarımıza almayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…