- Konu Sahibi BelizBerkin
-
bizde onu öpüyoruz...ben çıkıyorum kızlar herkese iii geceler
bayıldımmmm çok zevkli şeyler almışsın güle güle kullansın inşallah bebişiniz
ay yerim ben o ayakları çok tatlılar esracım....
Amiin canım ben hep herkes için dua ediyorum Allah herkese daha iyilerini,güzellerini versin inşallah..Bunlar işin eğlence kısmı biraz da, yoksa önemli olan evdeki huzur ve bebeklerimizin sağlığı.Gerisi hiiç mühim değil herşey zamanla olur nasılsa..
ananesi oğlumun çeyizinin çok büyük bir çoğunluğunu tamamladı..Daha güzelleri sizlerin olsun buyrun Orkan Beyin yeni cicileriiiiii
nevresim takımımız (içinde 7 yada 9 parça var yorganı,yastıkları,nevresim takımı,yatak yan korumalıkları,alt açma aparatı falan var oldukça kullanışlı) perdelerimiz annemde duruyordu yeğenimin annemlerdeki odasının camındaydı beğendim aldım bugün yıkayıp Orkanın odasının camına taktık tam geldi :)
çoraplarımız ortapedik ayakkabımız ( sanırım 1 yaşında giyebilir)
Mavi köpekli takım Lcw en yakın arkadaşımdan hediye geldi onun penye battaniyesi de var onu çekmeyi unuttumgri üzeri sarı balıklı olan takım da bi arkadaşımdan hediye geldi o biraz büyük 2 yaşında falan giyer inşallah
Mavi köpekli takım Lcw en yakın arkadaşımdan hediye geldi onun penye battaniyesi de var onu çekmeyi unuttumgri üzeri sarı balıklı olan takım da bi arkadaşımdan hediye geldi o biraz büyük 2 yaşında falan giyer inşallah
Bunlar da bugün aldığımız
bebeğimin o minik ayaklarına giydireceğimiz çorapları
O kadar güzel şeyler vardı ki,sadece bakmak için gittiğimiz için
bari bunu alayım dedim
Sadece 2 tl,yumuşacık puf puf
[URL=http://img864.imageshack.us/i/img5944.jpg/][/URL]
[URL=http://img849.imageshack.us/i/img5948.jpg/][/URL]
[URL=http://img826.imageshack.us/i/img5949bj.jpg/][/URL]
Bunlarda bizim cicişlerimiz Allah hepimize sağlıklı günlerde giydirmeyi nasip etsin
Eki Görüntüle 156721 Eki Görüntüle 156722 Eki Görüntüle 156727 Eki Görüntüle 156728 Eki Görüntüle 156729 Eki Görüntüle 156730 Eki Görüntüle 156731
ilk foto benim bebeğime ilk hediyem.. ilk donu alınırmış donansın diye :) sadece don satılmıyomuş bende takımını aldım donuyla da eşime müjdeyi vermiştim adam şaşmış kalmıştı
ikinci foto anneannemizin torununa ilk hediyesi..
bunlar da benim kuzumun cicileri ..güzel ekleyemedim ama idare edin...kendim çekmedim internet sitelerinden aldım çünkü...Eki Görüntüle 158889 Eki Görüntüle 158888 Eki Görüntüle 158886 Eki Görüntüle 158887
ananesi oğlumun çeyizinin çok büyük bir çoğunluğunu tamamladı..Daha güzelleri sizlerin olsun buyrun Orkan Beyin yeni cicileriiiiii
nevresim takımımız (içinde 7 yada 9 parça var yorganı,yastıkları,nevresim takımı,yatak yan korumalıkları,alt açma aparatı falan var oldukça kullanışlı) perdelerimiz annemde duruyordu yeğenimin annemlerdeki odasının camındaydı beğendim aldım bugün yıkayıp Orkanın odasının camına taktık tam geldi :)
beyaz benekli pakette olan mevsimlik kullanılabilecek antialerjik battaniye yumuşacık çok beğendik..sarı olan yastığı tezgahtan aldık 5 liraydı emzirirken kullanabilirim.. Kırmızı olan alt açma takımı aynı zamanda bebek arabasına da koyabiliyoruz bebişin ayakları içerde kalıyor ve üşümüyormuş
bu da denizci babanın denizde olmuş oğluna Denizci takımı
selamlar,ne güzel cicielr ayy bayıldım hepsine doğunca giydirn bide öel baklaım:)))
maşallah canım çok zevkli seçimler hepsinide çok beğendim güle güle kullanın.
ne şirin şeyler almışsınız kızlar
güle güle kullansın inşallah bebişler
Eki Görüntüle 159596 Eki Görüntüle 159597
kızlar bunlarda benim oğluşum cicileri, birazdan göbüş resmimide koyacam
Damlacım Orkun un cicilerine bayıldım valla bitirdin sen çeyizi maşallah
damlacım senin cicişlerde harika.. nevresim takımı alt açma bezi falan baya bi alışveriş yapmışsınız.. sizi böyle gördükçe bende gaza geliyorum alışveriş merkezlerinde ilk işim direk bebe mağazalarına girmek oluyo.. güle güle kullanın tatlım..
bu arada istanbulda oturanlar için bahçelievlerdeki kadir hasın orda çocuk dünyası var.. oraya bi gidin bakın ben hafta sonu oradaydım geze geze zor attım kendimi dışarı..
vaaayyyy çok cooll bişi gerçekten işe yarar bişi almışsın cnm güle güle kullanınEki Görüntüle 158517 Eki Görüntüle 158515 Eki Görüntüle 158516
şimdilik bebişe aldığım tek şey bu bebek taşıma çantası. umarım yüklemeyi becerebilmişimdir
nazali valla acayip erkek erkek şeyler almışsınnnnbunlar da benim kuzumun cicileri ..güzel ekleyemedim ama idare edin...kendim çekmedim internet sitelerinden aldım çünkü...Eki Görüntüle 158889 Eki Görüntüle 158888 Eki Görüntüle 158886 Eki Görüntüle 158887
ben o çorapları yerim anaamm ben nie hiç böle çoraplar görmeedim acabaaa ilk fırsatta bulup almam lazımBunlar da bugün aldığımız
bebeğimin o minik ayaklarına giydireceğimiz çorapları
O kadar güzel şeyler vardı ki,sadece bakmak için gittiğimiz için
bari bunu alayım dedim
Sadece 2 tl,yumuşacık puf puf
[URL=http://img864.imageshack.us/i/img5944.jpg/][/URL]
[URL=http://img849.imageshack.us/i/img5948.jpg/][/URL]
[URL=http://img826.imageshack.us/i/img5949bj.jpg/][/URL]
ben bu nevresim takımını yerim amaaa bitiririm parçalarımmmmmmmananesi oğlumun çeyizinin çok büyük bir çoğunluğunu tamamladı..Daha güzelleri sizlerin olsun buyrun Orkan Beyin yeni cicileriiiiii
griyee bayıldımmmm burda en çookkkkMavi köpekli takım Lcw en yakın arkadaşımdan hediye geldi onun penye battaniyesi de var onu çekmeyi unuttumgri üzeri sarı balıklı olan takım da bi arkadaşımdan hediye geldi o biraz büyük 2 yaşında falan giyer inşallah
çok mantıklı şeyler almışsınbeyaz benekli pakette olan mevsimlik kullanılabilecek antialerjik battaniye yumuşacık çok beğendik..sarı olan yastığı tezgahtan aldık 5 liraydı emzirirken kullanabilirim.. Kırmızı olan alt açma takımı aynı zamanda bebek arabasına da koyabiliyoruz bebişin ayakları içerde kalıyor ve üşümüyormuş
ayy yerim ben onun denizci tipiniiiiiibu da denizci babanın denizde olmuş oğluna Denizci takımı
amiiin canım benimmm hepimize inşallahh ya bazen bunları eklerken içim bi tuhaf oluyor birkaç arkadaş maddi durumumuz yok alamıyoruz biz falan demişti ben de üzülerek koyuyorum ama bu topiği açma amacımız birbirimize fikir verip aldıklarımızı paylaşmak değil mi? Nispet eder gibi olmasın hepimiz gücümüzün yettiğince bişeyler almaya çalışıyoruz Allah herkesin gönlüne göre versin,rabbim herkese daha iyilerini, güzellerini versin inşallah...
ay ben o donları boxer ı falan yerim amaaadaha bebeğin cinsiyeti belli değil ama 1 liraya görünce dayanamadım eğer kızım olursa oğluşu olanlara yollarım bunları :)Eki Görüntüle 156097
Bunlarda bizim cicişlerimiz Allah hepimize sağlıklı günlerde giydirmeyi nasip etsin
Eki Görüntüle 156721 Eki Görüntüle 156722 Eki Görüntüle 156727 Eki Görüntüle 156728 Eki Görüntüle 156729 Eki Görüntüle 156730 Eki Görüntüle 156731
ilk foto benim bebeğime ilk hediyem.. ilk donu alınırmış donansın diye :) sadece don satılmıyomuş bende takımını aldım donuyla da eşime müjdeyi vermiştim adam şaşmış kalmıştı
ikinci foto anneannemizin torununa ilk hediyesi..
benim ince düşünceli, yapıcı iyi kalpli melek arkadaşımmmmmmm rabbim hepimize en iyileirni nasip etsin ama böyle düşünp üzme kendini artık 1 tl yede bişi var 100 tl yede hepimiz o fiyat aralığından bişi seçip alıcaz bebeklerimize inşallah allah bizlere eşlerimize ve bebeklerimize sağlık versinde gerisi boş
güle güle kullanın şeker yavaş yavaş alınmaya başladı ciciler desene.. beyaz yelek ve şapkada bebiş hayal ettimde poposunu poposunu ısırasım geldi
canım maşallah çok güzel güle güle kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?