2011 Eylül Anneleri / Bebeklerimize neler aldık?

Cok guzel canım ya ellerıne saglık nasıl yapıldıgını bılıyorum ama hıc yapmadım bıraz ugrastırıo ypıstırıcılar falan ... Benımkıde erkek olacak yapsam mıkı evın kendı lambalarıda var genıs onları sökersem hos gorunmucek sanırım. Gercı cıkarım belkı bu evdn ev sahıbıyle puruz yasıyoruz bıraz gızlıden gızlıden

canım cok tatlı bunlar masallah yaa aglamak geldı ıcımden cok duygulandım saglıklı gunlerde gıysın bebısın ınsallah kahkahalı gunlerde...

selamlar,bende eylül annesi olacam inşallah ama hiç bir şey almadım çünkü daha cinsiyeti belli değil erkek olursa bir iki çeşit alırım oğlum var 1.5 yaşında onunkilerden giyecek kız olursa yandık,her şey yen,den alma k zorunayız.
arkadşalar eklentileri gördüm pek ciciler güle güle giydirirsiniz inşallah bebişlerinize...

Canım resımler gorunmuyor lutfen resımlerı bıreazdaha buyuk koyarmısın bırde ne kadara aldıgını yazarmısın bende almak ıstıyorum da

daha önce hiç resim eklemedim. internetten aldım zaten.119 lira olması lazım. internetten premaxx bebek taşıyıcı yazarsan bulabilirsin canım. umarım yardımcı olabilmişimdir.

Sen bilirsin tatlım,eğer evden çıkarsanız o zaman yaparsın

ananesi oğlumun çeyizinin çok büyük bir çoğunluğunu tamamladı..Daha güzelleri sizlerin olsun buyrun Orkan Beyin yeni cicileriiiiii

nevresim takımımız (içinde 7 yada 9 parça var yorganı,yastıkları,nevresim takımı,yatak yan korumalıkları,alt açma aparatı falan var oldukça kullanışlı) perdelerimiz annemde duruyordu yeğenimin annemlerdeki odasının camındaydı beğendim aldım bugün yıkayıp Orkanın odasının camına taktık tam geldi :)

Eklentiler

• $DSC02073.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 64
  • $DSC02054-1.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 65
  • $DSC02055-1.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 70
çoraplarımız ortapedik ayakkabımız ( sanırım 1 yaşında giyebilir)

Eklentiler

• $DSC02072.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 54
  • $DSC02060.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 75
  • $DSC02058.webp
    29 KB · Görüntüleme: 52
Mavi köpekli takım Lcw en yakın arkadaşımdan hediye geldi onun penye battaniyesi de var onu çekmeyi unuttum gri üzeri sarı balıklı olan takım da bi arkadaşımdan hediye geldi o biraz büyük 2 yaşında falan giyer inşallah

Eklentiler

• $DSC02067.webp
    36 KB · Görüntüleme: 66
  • $DSC02066.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 51
  • $DSC02059.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…