- Konu Sahibi BelizBerkin
-
Mavi köpekli takım Lcw en yakın arkadaşımdan hediye geldi onun penye battaniyesi de var onu çekmeyi unuttumgri üzeri sarı balıklı olan takım da bi arkadaşımdan hediye geldi o biraz büyük 2 yaşında falan giyer inşallah
beyaz benekli pakette olan mevsimlik kullanılabilecek antialerjik battaniye yumuşacık çok beğendik..sarı olan yastığı tezgahtan aldık 5 liraydı emzirirken kullanabilirim.. Kırmızı olan alt açma takımı aynı zamanda bebek arabasına da koyabiliyoruz bebişin ayakları içerde kalıyor ve üşümüyormuş
ne hoş ciciler almışsınız öyle ayakkabılarına bayıldım ne tatlı maskot gibi olur perde ve digerleride çok güzel hayırlı olsun canım
ananesi oğlumun çeyizinin çok büyük bir çoğunluğunu tamamladı..Daha güzelleri sizlerin olsun buyrun Orkan Beyin yeni cicileriiiiii
nevresim takımımız (içinde 7 yada 9 parça var yorganı,yastıkları,nevresim takımı,yatak yan korumalıkları,alt açma aparatı falan var oldukça kullanışlı) perdelerimiz annemde duruyordu yeğenimin annemlerdeki odasının camındaydı beğendim aldım bugün yıkayıp Orkanın odasının camına taktık tam geldi :)
çoraplarımız ortapedik ayakkabımız ( sanırım 1 yaşında giyebilir)
Mavi köpekli takım Lcw en yakın arkadaşımdan hediye geldi onun penye battaniyesi de var onu çekmeyi unuttumgri üzeri sarı balıklı olan takım da bi arkadaşımdan hediye geldi o biraz büyük 2 yaşında falan giyer inşallah
beyaz benekli pakette olan mevsimlik kullanılabilecek antialerjik battaniye yumuşacık çok beğendik..sarı olan yastığı tezgahtan aldık 5 liraydı emzirirken kullanabilirim.. Kırmızı olan alt açma takımı aynı zamanda bebek arabasına da koyabiliyoruz bebişin ayakları içerde kalıyor ve üşümüyormuş
bu da denizci babanın denizde olmuş oğluna Denizci takımı
bu ilk baştakilerden babayı andırdı Allah kavuştursun canım
ay çok tatlılar allhım nazarlardan saklasın....çok duygulandım....allahım sağlıklı sıhatli kullanmayı nasip etsin canım benim...
damlacım hepsi birbirinden güzel gerçekten hele nevresim takımına bayıldım. Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inş.ben de hiçbirşey almadım yavruma eşim çok temkinli gidiyor beni de bastırdı gıcık ama cuma günü öğrenirsem alacağım mutlaka çok heveslendim :)
amiiin canım benimmm hepimize inşallahh ya bazen bunları eklerken içim bi tuhaf oluyor birkaç arkadaş maddi durumumuz yok alamıyoruz biz falan demişti ben de üzülerek koyuyorum ama bu topiği açma amacımız birbirimize fikir verip aldıklarımızı paylaşmak değil mi? Nispet eder gibi olmasın hepimiz gücümüzün yettiğince bişeyler almaya çalışıyoruz Allah herkesin gönlüne göre versin,rabbim herkese daha iyilerini, güzellerini versin inşallah...
Sağol Deryacımm..Bende ilk 3 ay hiçbirşey almamıştım..Hatta ilk kez geçen hafta almıştım bebişime..Artık cinsiyeti de belli diye yavaş yavaş alıyoruz hem bi anda maddi olarak yüklenmemiş oluyoruz hem de sıcaklarda çok ağırlaşıcaz şimdi gezebiliyorken alalım dedik..
amiiin canım benimmm hepimize inşallahh ya bazen bunları eklerken içim bi tuhaf oluyor birkaç arkadaş maddi durumumuz yok alamıyoruz biz falan demişti ben de üzülerek koyuyorum ama bu topiği açma amacımız birbirimize fikir verip aldıklarımızı paylaşmak değil mi? Nispet eder gibi olmasın hepimiz gücümüzün yettiğince bişeyler almaya çalışıyoruz Allah herkesin gönlüne göre versin,rabbim herkese daha iyilerini, güzellerini versin inşallah...
amin canım olurmu öyle şey...bu topic onun için...zaman gelecek bende ekleyeceğim...allah herkesin gönlüne göre versin...her bebek kısmetiyle glir...allahım herkese daha iyisini nasip etsin...benim ilk bebeğimin bazı eşyaları duruyor...alt değiştirme battaniyeleri bazı kıyafetleri...onları vermeye kıyamadım...eğer bebeğim erkek olursa kullanmayı düşünmüyorum artık...
Amiin canım ben hep herkes için dua ediyorum Allah herkese daha iyilerini,güzellerini versin inşallah..Bunlar işin eğlence kısmı biraz da, yoksa önemli olan evdeki huzur ve bebeklerimizin sağlığı.Gerisi hiiç mühim değil herşey zamanla olur nasılsa..
ne kadar iyi niyetlisin ben kimsenin bu paylaşımları nisbet zandedecegini sanmıyorum biri doktordan iyi bir haberle gelince seviniyoruz zaman zaman endişeleniyoruzda tabi bu cicileride orkanın üzerinde görecegimizi hayal ediyoruz o yüzden sen hiç endişelenme canım.. küçük kaptana çok yakışacaaaaak
tabiii...benim tek düşüncem sağlığı...allahım kimseyi ağlatmasın....zor şeyler...ben inan imrenmiyorum...oğluşunu hayal edip gözlerim dolu dolu bakıyorum onlara...mutlu oluyorum...böyle düşünme artık...
sağolun kızlar çok rahatladım yazdıklarınızdan sonra Orkan öpuyormuş sizi
allah bağışlasın:89:
bizde onu öpüyoruz...ben çıkıyorum kızlar herkese iii geceler
sağolun kızlar çok rahatladım yazdıklarınızdan sonra Orkan öpuyormuş sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?