- Konu Sahibi BelizBerkin
-
anaaamm başka takım görmesin bilmesin diye yüklendik sarı lacilere yaaa
Eki Görüntüle 174207 Eki Görüntüle 174208
Bende bebişime bugün limangodan bunları aldım çok sevdim bunları.....
ayyyy ne güzel bunlar yaaa. Çok beğendim iyi günlerde kullansın kızın inşallah canım çok zevkli şeyler almışssın..
Eki Görüntüle 174207 Eki Görüntüle 174208
Cok ciciymis bayildim gule gule kullansin
ya nasıl resim ekleniyor bi yapamadım
canım konuya cevap verde diğer seçeneklerde (aşağıda)eklentiler var oraya tıkla çıkan ekranda eklentiler yada dosya ekle mi ole bişey orayı tıklayıp ekle inşallah yardımcı olmuşumdur...
Eki Görüntüle 174255 Eki Görüntüle 174254 Eki Görüntüle 174261 Eki Görüntüle 174263
benim oğluşuma aldığım ciciler
Eki Görüntüle 174255 Eki Görüntüle 174254 Eki Görüntüle 174261 Eki Görüntüle 174263
cnm benim çok sağol al tabi ben daha yeni başladım hep öpüp duruyorum mertim giyicek teyzesi Allahın izniylecanım bayıldım bıttım cok guzeller ya bende almak ıstıyorum ogluma bıseyler dayanamıyorum artık ama bıraz daha sabretmem lazım hayır hayır sabretmıcem ayyyyy benım kanıma gırmyın kızlar ölurum ben bunlara ıclerı doluyken dusunebılıyormusunuz yıcem yaa yıceeeemmm
çok güzeller güle güle giysin inşallah....
uyy yerim ben onun ciciklerini çok güzeller canım iyi günlerde giysin oğluşun inşallah
allah korusun sezenn buarada bnm babam ve annem de gsli ama ben fb li olmuşum küçüklüğüm ksk ve gs nin maçlarında geçmiş babam hepsine götürürmüş düşün ama dönmüşüm inşallah aynı kazığı yemem ama bilmesi lazım biz bu takım sayesinde evlendik fb olmasa tanışamazdık bile vercem gazııı vercem gazııımeliscim bizim sülale de Galatasaraylı ama büyük yiğenim bizlere inat takım değiştirdiaman dikkat :)
çok güzel o kelebekli olana ayrıca bittimEki Görüntüle 174207 Eki Görüntüle 174208
harikalarrrrrrrrr erkek erkek yaaa çok herif cicilerrr bittim bunlaraaEki Görüntüle 174255 Eki Görüntüle 174254 Eki Görüntüle 174261 Eki Görüntüle 174263
canım bayıldım bıttım cok guzeller ya bende almak ıstıyorum ogluma bıseyler dayanamıyorum artık ama bıraz daha sabretmem lazım hayır hayır sabretmıcem ayyyyy benım kanıma gırmyın kızlar ölurum ben bunlara ıclerı doluyken dusunebılıyormusunuz yıcem yaa yıceeeemmm
teşekkür edriz melis teyzesi
ben yazayım lacivert takım aziz bebe 100 tl falandı %50 indirimle 50ye aldım
12li hastane çıkışı sevi bebe 80 tl
5li hastane çıkışı sevi bebe 40 tl
yeni doğan havlu sevi bebe 20 tl
sapka eldiven ve patik hepsi ayrı ayrı fiyatı sevi bebe toplam 15 tl
beyaz alt 6 tl sevi bebe
mavi zıbın 8 tl sevi bebe
alt üst pijama takımı ayrı ayrı fiyatı üst 11 alt 9 tl sevi bebe
çorap 3lü 6 tl sevi bebe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?