2011 Eylül Anneleri / Bebeklerimize neler aldık?

kamyon fenerium 12 tl
pembe tırnak makası -joker 9.90 tl
bebedor diş kaşıyıcı - joker 5.50 tl
nuk emzik kauçuk- e bebek 4.50 tl
nuk emzik silikon- eşantiyon:))
saç fırçası ve tırnak makası mother care hediye
sarı lacivert toplu mama önlüğü 3.99 ebebek
yeşil mama önlüğü 6.99 ebebek
benfenerbahçeli doğdum önlüğü 13.90tl fenerium
sarılacivert3lü çorap takım 3 tl pazar
sarılacivert çorap ve bileklik fenerıum 5.50 tl
sarı çorap ebebek 2.50 tl
don ikili 6.99 tl ebebek
kulaktan ateş ölçer derece 22 tl bim
dr.brown gaz önelyici biberon joker maxitoys 17.99 tl
zıbınlar hediye geldi ama fenerbahçeli olan feneriımda 30 tl
kremkahve takım kankamın hediyesi bebeğimin ilk kıyafet hediyesi:)
yazlık battaniye gece yatmak için tulum askılar havlusu mother care hediye
duvar sitckerları ve diğer stickerlar babasının kendi işyerinden kızı şerefine bugünkü hediyesi

[UOTE=MLSFB;18534251]Eki Görüntüle 172475 Eki Görüntüle 172482 Eki Görüntüle 172481 Eki Görüntüle 172480 Eki Görüntüle 172479 Eki Görüntüle 172478 Eki Görüntüle 172476 Eki Görüntüle 172474 Eki Görüntüle 172471 Eki Görüntüle 172477 Eki Görüntüle 172473 Eki Görüntüle 172483

kamyon fenerium 12 tl
pembe tırnak makası -joker 9.90 tl
bebedor diş kaşıyıcı - joker 5.50 tl
nuk emzik kauçuk- e bebek 4.50 tl
nuk emzik silikon- eşantiyon:))
saç fırçası ve tırnak makası mother care hediye
sarı lacivert toplu mama önlüğü 3.99 ebebek
yeşil mama önlüğü 6.99 ebebek
benfenerbahçeli doğdum önlüğü 13.90tl fenerium
sarılacivert3lü çorap takım 3 tl pazar
sarılacivert çorap ve bileklik fenerıum 5.50 tl
sarı çorap ebebek 2.50 tl
don ikili 6.99 tl ebebek
kulaktan ateş ölçer derece 22 tl bim
dr.brown gaz önelyici biberon joker maxitoys 17.99 tl
zıbınlar hediye geldi ama fenerbahçeli olan feneriımda 30 tl
kremkahve takım kankamın hediyesi bebeğimin ilk kıyafet hediyesi:)
yazlık battaniye gece yatmak için tulum askılar havlusu mother care hediye
duvar sitckerları ve diğer stickerlar babasının kendi işyerinden kızı şerefine bugünkü hediyesi[/QUOTE]

melisim süper çok beğendim....belkim sahilcim trabzonsporu tutucakhahahaha maşallah sahilime

sevkan tatlım çok tatlılar

anaaamm başka takım görmesin bilmesin diye yüklendik sarı lacilere yaaa

benim erkek kardeşimin hayali erkek olursA TSCLUP dan birsürü şey alcak ona...benim eşim takım tutmaz..bizim evde maç izlenmez yandı ozaman benim oğlum...

örgü patiklere ölüp bittim yapanın eline sağlık..Pembiş tırnak makasına hasta oldum kendime mi alsam sarı lacilere yorum yapmıyorum hepsi çook cici ama pembelere asıl artık.. erkek egemen bi dolap olmuş annenden gelenler sayesinde sahilime mini mini etekler elbiseler al annesi totosunu ısıralım

kız melis sen de bizim gibi fb manyağı yapmışsın kızı.biz de erkek erkek diye diye aldık ama sonunda kız çıkacak galiba:)hepsi çok güzelmiş canım maşallah ama bence de şöyle başla artık balerin patiklerine mini minilere:)

bunlar çok güzel bayıldım güle güle kullansın inşalllah

okdr üzülüordum ki buduruma dün kankam gitmiş pembe patikler zıbınlar almışşş getirsin koyarımm
çookk şanslı bir oğluşun olacak çok harika şeyler hırka ve ayakkabılara bayıldım özelliklee

ahahah evet yaa bende sizde en çok fblileri beğenmiştim hatırlarsan daha alacaklarımız bitmedi hastane çıkışımızda sarı laci olacak bir arkadaşımız alacak

yaaa bayıldım laci beyaz takıma nerden aldın miracle? güle güle giysin küçük adam

Tesekkur ederim damlacim daha guzelleri orkanin olsun insallah.
B&G den aldim canim. Ama orda cok guzel kiyafetler var ama tulum tarzi seyler yok. Bitek sapka,body ve tulum lacivertliler hastane cikisi diye satiliyo.baskada model yok. Kiyafetler super ama. Kotta alicam oglusuma:76:

Ne denilebilir ki,bu kuzuların her şeyleri mi tatlı olur yahu
Maaşallah kızlar,güle güle giysin bebişler inşallah

herkese iyi geceler.uzun süredir forumu takip ediyordum bugün üye olmayı başardım.ben 15+6 günlüğüm.bu akşam bebeğim için battaniye takımı aldım funnababy.kampanyası var bir internet sitesinde.ilgilenenlere duyurulur yüzde 50 ye yakın indirimi var.

mikroplu bodyler ve mavi puanlı body- Bahçeşehir pazarı 5'er lira
mavi inekli tulum-Bahçeşehir pazarı 10 lira
boğazlı üst ve yeşil t-shirt - Bebek mağazası 3'er lira..
kızlar maşallah çoook güzel hepsi.güle güle kullansın bebişler

kızlar maşallah bebişlerinizin cicilerine çok tatlılar bayıldım hepsine bende almak istiyorum ama eşim aldırtmıyo erken daha diyo. eşimin işyerinden bi arkadaşının hanımı geçenlerde 7 aylık düşük yapmış kadıncağız herşeyini almış bebişin bebek ölünce yıkılmışlar allah kimseye vermesin öyle bi acı eşimde o yüzden alma diyor sonra eşyalara baktıkça mahvolursun hasta olursun diyor neyse bekliycem bende son ana kadar eşim diyo 7. ayıda atlatalım 8. ayda alırız çok geç ya nasıl durcam bilmem allah sağlık sıhhat versin bütün hamilelere ve bebişlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…