2011 Eylül Anneleri / Bebeklerimize neler aldık?

yaaaa Meloş çok duygulandım beenn..Ay yerim ya ne güzel şeyler almışsınız oğluşa denizcilere zaten bayıldım ama hepsi çooook güzel onun donlarını yerim ben..Allahım iyi günlerde sağlıkla mutlulukla giydirmeni nasip etsin çokk güzeller
ayrıca eşinin hırkası da çok duygulandırdı keşke benim kayınvalide de saklasaymış bişiler ben de giydirseymişim çok güzel ya..

çok saol damlacım...daha var ereniminde bazı kıyafetleri var pylaşmadım
kayınvalidem yılmazın çeyizine koymuş hırkasını aaçtığımda bunu oğluna giyinirirsin dedi
benimde bebekliğimden var ayrıca annem neler örmüş vericek banma paylaşırım ben ara ara

ohh ne güzel bende Orkanın cicilerini saklıcam gelinime vericem inşallah günün birinde Allah ömür verirse.. Artık bekliyoruz bütün cicileri tatlım

çok güzeller denizcileere bayıldım.artık ben de cinsiytini öğrenmek istiyorummm
hayırlısı ile öğrenirsin tatlım..çok teşekkür ederim
ohh ne güzel bende Orkanın cicilerini saklıcam gelinime vericem inşallah günün birinde Allah ömür verirse.. Artık bekliyoruz bütün cicileri tatlım

ilerleyen günlerde paylaşırım..
valla güzel şeylerini sakla derim
tatlım ben de duygulandım erenin çamaşırlarını görünce...

Canım hepsi çoookkk güzellllll, güzel sağlıklı günlerde giysin bebişin inşallah....bu arada alt değiştirme takımını nerden oldun onu çoookkk beğendim...

çok teşekkür ederim tatlım amin inşallah
canım o hediye inan bilmiyorum teyzemden hediye...

Eki Görüntüle 174526

bu da eşimin bebekliğinden oğlumuza sakladık
canım hepside çoook güzel allah güle güle giymeyi nasip etsin
Eki Görüntüle 174207 Eki Görüntüle 174208
Bende bebişime bugün limangodan bunları aldım çok sevdim bunları.....
ayy ben yerim bunları çok cici şeyler almışsın

canım güle güle giysin oğluşun maşallah çok güzel hepsi

funna baby polar battaniye:72.50 tl %45 indirimli 39.90 tl
akova bebetto kelebekli bornoz:40 tl %55 indirimli 23.90 tl
Limango'dan...

Son düzenleme:

meloşcummmmm çok tatlı şeyler ama alt açma şeyine ayrı bayıldım bittimmmmmm maşallah oğlumuzaaa yaaaa buarada hırka çok duygulandırdı beni kayınvalidemde yasinin battaniyesini yollıcakmış o bile beni heyecandan öldürdü

eb-hascım bornozun fiyatıda çok iyiymiş bayılmıştım zaten

canım benim çok saol....
bu arada benimde bebekliklerim var annemde daha...oğluma kullanacağım...eskiden cinsiyet öğrenilmedği için annem kıza erkeğe kullanılacak tarzda yapmış...onlarıda paylaşırım...

meloşş hepsi birbirinden güzel Maşallah yakışır paşaya. inş.sağlıklı güzel günlerde giydirirsin bebişine.babasının hırkasını da gieyecek olması müthiş gerçekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…