- Konu Sahibi BelizBerkin
-
meloşş hepsi birbirinden güzel Maşallahyakışır paşaya. inş.sağlıklı güzel günlerde giydirirsin bebişine.babasının hırkasını da gieyecek olması müthiş gerçekten...
Eki Görüntüle 174207 Eki Görüntüle 174208
Bende bebişime bugün limangodan bunları aldım çok sevdim bunları.....
Eki Görüntüle 174255 Eki Görüntüle 174254 Eki Görüntüle 174261 Eki Görüntüle 174263
benim oğluşuma aldığım ciciler
ohh bee artık pembişleri alabildiim:) hepsi pazardan patikle çoraplar 1 er lira yelek 3,5 .
tulum 3,5 ayakkabı 5 lira:) bundan sonra pazara talim:)
Eki Görüntüle 174998 Eki Görüntüle 174999 Eki Görüntüle 175000 Eki Görüntüle 175001
öslemim çok tatlılar canım
pazarda ne ucuzmuş burda öyle pazarlar yok ben çok pahalıyua alıyorum
yaa bende şook oldum görünce düşün hepsine 17 tl verdi arkadaşıım aldı hepsini sağolsun ödetmedi bana..
1 tanesini anca alırsın yani de mi çok ucuz ..
nerdeydin sen tatlım?çok pahalıymış.. pahalısı da var ama kaç kere giyecekler düşünürsek.. bizde ufaktan başladık kendim bikaç bişi aldım çoğu hediye..valla bu ucuzluğa böyle güzel şeyler zor burda....
ben geçen arkadaşa hediye aldım..50 tl iki parça bişeye verdim düşün yani...
oğlumada yavaş yavaş başladık bayağı pahalılar yaniii
nerdeydin sen tatlım?çok pahalıymış.. pahalısı da var ama kaç kere giyecekler düşünürsek.. bizde ufaktan başladık kendim bikaç bişi aldım çoğu hediye..
trabzon tatlım yaaaa
araştırma yapıcam artık
haklısın
trabzon tatlım yaaaa
araştırma yapıcam artık
haklısın
cnm beylikdüzündeyim burda fabrika satış mağazası var tavsiye ederimSen nerede oturuyodun?
Sevi bebe nerde var?
yerim ben onlari cok tatlilarbebislerimize giydirsek de isirsak onlari
canım hepside çoook güzel allah güle güle giymeyi nasip etsin
ayy ben yerim bunları çok cici şeyler almışsın
canım güle güle giysin oğluşun maşallah çok güzel hepsi
Güle güle kullansın oğluşun inş.
cnm beylikdüzündeyim burda fabrika satış mağazası var tavsiye ederim
hepinize çok teşkkür ediyorum kızlar.Allah'ım hepimize bebeğimize ciiclerini giydirmeyi nasip etsin
ohh bee artık pembişleri alabildiim:) hepsi pazardan patikle çoraplar 1 er lira yelek 3,5 .
tulum 3,5 ayakkabı 5 lira:) bundan sonra pazara talim:)
Eki Görüntüle 174998 Eki Görüntüle 174999 Eki Görüntüle 175000 Eki Görüntüle 175001
özleemmm hepsine bittimmmhiç ayrım yapamadan hemdee yaa fiaytlar ne öle yaaaa senin o yelekin kapşonsuzu bizim pazarda 7.5 tl idi sorduğumda daha hamile bile deildim düşün
ben geçen haftalarda yine pazardan bi yelek daha almıştım koyarım onu da o 5 tl idi.. ucuz bizim buralar denk getirmen gerek ama.. beğenmene çok mutlu oldumm..
özleemmm hepsine bittimmmhiç ayrım yapamadan hemdee yaa fiaytlar ne öle yaaaa senin o yelekin kapşonsuzu bizim pazarda 7.5 tl idi sorduğumda daha hamile bile deildim düşün
avezzz süper bir liste yapmışsın bana kal geldi resmen nernde başlıcam ne alcam algım durdu yaaa
ama geçen hafta seminerde öğrendiğim bişi sanada tavsiye edeyim uzmanlar parmak emmesini engellemek için emziği öneriorlar ama illa zorunda deilsin bebekte illa parmak emcek siye bişi yok ve kesinlikle yenidoğan için özellikle kauçuk öneriorlar emziği bıraktırmak için taktik bile verdiler mesela ebebek bnm evime çok yakın oraya gittiğimizde orda çalışan kızda bize aynısını sölemişti ben kendi vicdanım açısından kauçuk aldırıorum yeni annelere ve asla 2 tane deil 1 tane aldırıorum sonuçta bebeğinizin huylarını bilmiorsunuz diye bir konuşma yapmıştı
kauçuklarda zararlı madde uyarısı vardı bir makalede.o yüzden öyle dedim.emzik ben istemiyorum ama bebek isterse yapacak bişey yok gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?