- Konu Sahibi BelizBerkin
-
kızlar hepside çook güzel maşallah güle güle kullanın
Eki Görüntüle 174207 Eki Görüntüle 174208
Bende bebişime bugün limangodan bunları aldım çok sevdim bunları.....
canım benimm teyzesinin kuzusuu
hımmm fenerliyim dedin ozmn temem dedimmteşekkür ederim özlemcim ben de fenerliyimeşim gslı.. ama renkleri çok hoşuma gittiği için alalım dedim.. :)
bakın kızıma teyzesi neler almışşşş.
Eki Görüntüle 175168 Eki Görüntüle 175165 Eki Görüntüle 175166 Eki Görüntüle 175167
Eki Görüntüle 175428 Eki Görüntüle 175430 Eki Görüntüle 175432 Eki Görüntüle 175433
oyuncaklar parmak kuklaları hacı yatmazlar annecim çocuk içimden 1 yaşında çıkacak sanıor sanırımama saolsun oyuncakları yerleştirmek için sabırsızlanıorum evde çocuk olduğunun en büyük belirtisi işte
üstünde girl yazan mum annem 2 tane boy yazan almış kız olunca ayıp olmasın diye gidip bunuda almış
ikea an suluk 2 li sanırım sahil 1.5 2 yaşında falan ancak içer bunlarla ve nihayet pembe lastikli çarşaf almışş nihayet eli pembeye gitmişbirde şu hayvanlı nevresim takımı ve yorganı
babamız yine sticker getirmiş bunlar kıza daha çok uygun mobilya ve duvar sticker ı kabartmalı
ayy biran öncee oturma odasını sahilime göre düzenlemek istiorummmmmm
Eki Görüntüle 175428 Eki Görüntüle 175430 Eki Görüntüle 175432 Eki Görüntüle 175433
oyuncaklar parmak kuklaları hacı yatmazlar annecim çocuk içimden 1 yaşında çıkacak sanıor sanırımama saolsun oyuncakları yerleştirmek için sabırsızlanıorum evde çocuk olduğunun en büyük belirtisi işte
üstünde girl yazan mum annem 2 tane boy yazan almış kız olunca ayıp olmasın diye gidip bunuda almış
ikea an suluk 2 li sanırım sahil 1.5 2 yaşında falan ancak içer bunlarla ve nihayet pembe lastikli çarşaf almışş nihayet eli pembeye gitmişbirde şu hayvanlı nevresim takımı ve yorganı
babamız yine sticker getirmiş bunlar kıza daha çok uygun mobilya ve duvar sticker ı kabartmalı
cnm beylikdüzünde eskiden tatilya vardı onu karşısında migros var migrosun tam karşısı kocaman tabelası var zaten hamile giyim
nıvea atta çantası bebek bakım seti heryerde 49 tl ama şu nada carrefour mağazlarında kampanya var 35 tl.
içindekileri tek tek alsanız daha pahalıya geliyor ve çantası hediye.(sabun,saç ve vücut şampuanı,bebek yağı,pişik kremi,72li ıslak mendil, alt açma örtüsü ve kullanışlı gezme çantası) özellikle erkek bebek annelerine tavsiye ederim.
kampanya ne kdar sürecek biliyor musun ben ilçedeyim carrefour şehirde var ama cumartesi gideceğim ona göre birine aldırtabilirim
30 nisan a kadar geçerli ama sen yinede elini çabuk tut kalmayabilir. ayrıca tüm bebek ürünlerinde kampanya var.
çok sağol.ben cumartesiden öncegidemiyorum70 km uzaklık var sık sık gidemiyorum o yüzden.ama cumrtesi annemler gelecek istanbuldan.oolmazsa onlardan isterim gelirken getirmelerini.teşekkür ederim
10'lu hastane çıkışı 50 lira.
mavi pijama altı 3,5 lira
beyaz pijama altı 7 lira
sarı civciv oyun ayakkabısı 10 lira
saç fırçası 16.90
dişli emzik amerikadan almıştım orkan henüz yoktu7.99 $
oğluşumun ilk masal kitabı 16.50
ayşe önerin kitabı 38.00 lira
10'lu hastane çıkışı 50 lira.
mavi pijama altı 3,5 lira
beyaz pijama altı 7 lira
sarı civciv oyun ayakkabısı 10 lira
saç fırçası 16.90
dişli emzik amerikadan almıştım orkan henüz yoktu7.99 $
oğluşumun ilk masal kitabı 16.50
ayşe önerin kitabı 38.00 lira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?