2011 Eylül Anneleri / Bebeklerimize neler aldık?

oyuncaklar parmak kuklaları hacı yatmazlar annecim çocuk içimden 1 yaşında çıkacak sanıor sanırım ama saolsun oyuncakları yerleştirmek için sabırsızlanıorum evde çocuk olduğunun en büyük belirtisi işte

üstünde girl yazan mum annem 2 tane boy yazan almış kız olunca ayıp olmasın diye gidip bunuda almış

ikea an suluk 2 li sanırım sahil 1.5 2 yaşında falan ancak içer bunlarla ve nihayet pembe lastikli çarşaf almışş nihayet eli pembeye gitmiş birde şu hayvanlı nevresim takımı ve yorganı

babamız yine sticker getirmiş bunlar kıza daha çok uygun mobilya ve duvar sticker ı kabartmalı

ayy biran öncee oturma odasını sahilime göre düzenlemek istiorummmmmm

Son düzenleme:
çook alemsiin meliisssçoo güseller hepsi bayıldımmmmgüle güle kullansın sahilciiimiizz

çok güzel hepside maşallah güle güle kullansın sahil hanım

nıvea atta çantası bebek bakım seti heryerde 49 tl ama şu nada carrefour mağazlarında kampanya var 35 tl.
içindekileri tek tek alsanız daha pahalıya geliyor ve çantası hediye.(sabun,saç ve vücut şampuanı,bebek yağı,pişik kremi,72li ıslak mendil, alt açma örtüsü ve kullanışlı gezme çantası) özellikle erkek bebek annelerine tavsiye ederim.

ahh ölürüm onun pembişlerine teyzesinin kuzusu....Maşallah Melisim güle güle kullansın cicilerini..

kampanya ne kdar sürecek biliyor musun ben ilçedeyim carrefour şehirde var ama cumartesi gideceğim ona göre birine aldırtabilirim

30 nisan a kadar geçerli ama sen yinede elini çabuk tut kalmayabilir. ayrıca tüm bebek ürünlerinde kampanya var.

çok sağol.ben cumartesiden öncegidemiyorum70 km uzaklık var sık sık gidemiyorum o yüzden.ama cumrtesi annemler gelecek istanbuldan.oolmazsa onlardan isterim gelirken getirmelerini.teşekkür ederim

Melisimmmm sahilini saglikla kucagina alip tum aldiklarinla kizinla cookkk mutlu olursun umarim.
Canim benim hepsi cok guzellllll

10'lu hastane çıkışı 50 lira.
mavi pijama altı 3,5 lira
beyaz pijama altı 7 lira
sarı civciv oyun ayakkabısı 10 lira
saç fırçası 16.90
dişli emzik amerikadan almıştım orkan henüz yoktu 7.99 $
oğluşumun ilk masal kitabı 16.50
ayşe önerin kitabı 38.00 lira

Eklentiler

• $IMG_0469.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 58
  • $IMG_0481.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 41
  • $IMG_0477.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 44
  • $IMG_0470.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 45
  • $IMG_0482.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 40
  • $IMG_0473.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 64
  • $IMG_0478.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 42
  • $IMG_0471.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 51
  • $IMG_0480.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 52
  • $IMG_0474.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 50
  • $IMG_0476.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 49
  • $IMG_0479.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 46
  • $IMG_0472.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 45

Damlacim hepsi cok guzel ozellikle sari patikle emzige bittim.
Buarada c&a diye bir magaza var belki duymussundur. Ordada cok guzel ve uygun fayatli bebek kiyafetleri var. Aklinda bulunsun bakirkoyde var sanirim tam emin degilim ama otaraflarda bir yerde mutlaka vardir. Buyuk kiyafetleride var ama onlarin kalitesi pek iyi degil ama bebek ve cocuk giyimi guzel haberin olsun.

canım maşallah hepsi birbirinden güzel çok zevklisin bütün aldıklarını beğendim şimdiye kadar güle güle kullansın paşamız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…