2011 Eylül Anneleri / Bebeklerimize neler aldık?

aayyy bunlaar ne ya bayıllldıımmm... süper hepsii.. yavrum var ya senin çocuk küçüklükten tarz olacaz sööliim şunlara baakkgüle güle kullansın orkancık hepsini inşallaahhh
ice
haha sen onun asıl tarzını 1 yaşından sonra gör. Şimdi pek bişey alamıyorum hep tulum giycekler diye. Şöyle bi yürümeye başlasın neler alıcam o zaman oğluma babasıyla bi örnek

Eki Görüntüle 175554
oğlumla babasına doğum günü hediyesi hazırladık

çoook tatlı olmuş süper bi hatıra

damlacım ve meliscim çok beğendim
sahil ve orkanın minik küçük ayaklarından ısırasım geldi.....
çok ttalılarrrrrrrrrrr

kimino hzırladığınız hediyeye bayıldım....

Eki Görüntüle 175554
oğlumla babasına doğum günü hediyesi hazırladık

Ayy kızlar bunların hepsi de harika
Ennn güzel günlerde giysin bebişleriniz

aaaa kıskandım valla. :119: bende eklemek istiyorum cicilerimizi. herkes güle güle kullansın cicilerini. hepsi çok güzeller. ben daha pek bişe almadım. cinsiyetimiz yeni belli oldu. yeni başladım almaya.yakın zamanda bende ekliycem cicilerimizi.

bunlar da bizim yeni cicilerimiz...pantolonu dayımız almış fiyatını bilemiyorum.ama 3lü badi 15,5 tulum da 15,5 civilden...

Son düzenleme:
çook güseller özellikle pantolona bayıldımm canım güle güle kullansın inşallahh

çok teşekkürler canım
inşallah sağ salim doğsunlar da giysinler bıdıklardayımız yurtdışında resmini yolladı pantolonun kendinden önceben de bayıldım

damlacıgım canım cok ttalı bunlar yaaa saglıcakla gıysın orkan inş..ayyy bak oglan cıcılerıde guzelmıs ben kıza kaptrmıstım kendımı oglusumu duyunca hem sewındım hemde kız cıcılerı gozumden gectı ama senınkılerı gorunce ıyıkı oglusum gelıyo yaaa

damla cok ttalııı bunlarr yaa bayıldım bu haftasonu bnde cıkmalıyım alıswerıse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…