- Konu Sahibi BelizBerkin
-
Damlacim hepsi cok guzel ozellikle sari patikle emzige bittim.
Buarada c&a diye bir magaza var belki duymussundur. Ordada cok guzel ve uygun fayatli bebek kiyafetleri var. Aklinda bulunsun bakirkoyde var sanirim tam emin degilim ama otaraflarda bir yerde mutlaka vardir. Buyuk kiyafetleride var ama onlarin kalitesi pek iyi degil ama bebek ve cocuk giyimi guzel haberin olsun.
canım maşallah hepsi birbirinden güzel çok zevklisin bütün aldıklarını beğendim şimdiye kadar güle güle kullansın paşamız
carrefourun katologuna da baktım az önce nivea baby atta 35tl johnsons baby set 22 tl.dışarıya göre çok iyi fiyatlar.
Pelincim o sarı patiğin bi özelliği var sallanınca ses çıkartıyo bebek ayaklarını salladığında o ses çıkartınca algıları gelişiyormuş etkiye tepkiyi öğreniyormuş ben çok cici buldum aldım hemen..Emzik zaten görünce çok beğenmiştim hemen almıştım..Tabi sürekli kullanılacak bi ürün değil ama foto çekmek için aldım onu benim oğlum dişli doğdu dicembu arada c&a yı biliyorum büyük kıyafetlerine bakmıştım çok kalitesiz gelmişti o yüzden bebek kıyafetlerine hiç bakmadım ama bi arkadaşımda seninle aynı yorumu yaptı toriumda var gittiğimde orayıı da kurcalarım.Ben şimdi bide H&M i talan edicem
Özgecim teşekkür ederimm daha güzelleri senin oğluşunun olsun inşallah
damla mesajlarında dikkatimi çekti torium dan beylikdüzü pazarından bahsetmişsin . nerde oturuyosun merak ettim sakıncası yoksa tabiii. bende toriuma yakın oturuyorum.
kaça aldın nerden aldınnn araba ve park yatak araştırmasındayım da hala buarada carrefour uyarın için saol çarşama gidicez allahın izniylee sayende
saoll cnm bnmmm peliiinnn bak ne dicem dün mothercare a baktım paladıumda mickeymause lı bir tulum önlük yanlış hatırlamıorsa şapkası falanda vardı bir takım gördüm bayıldım bittim ama 70 tl idi ve kimse yanaşmadı almaya sen alsana oğluna yaaa süper bişiiiiiiMelisimmmm sahilini saglikla kucagina alip tum aldiklarinla kizinla cookkk mutlu olursun umarim.
Canim benim hepsi cok guzellllll
damlaaa bu herif fırlama olur ben diyim sana bunlar ne deli şeyler ya patik emzik hastane çıkışı bitirdi beniii bayıldımmmm10'lu hastane çıkışı 50 lira.
mavi pijama altı 3,5 lira
beyaz pijama altı 7 lira
sarı civciv oyun ayakkabısı 10 lira
saç fırçası 16.90
dişli emzik amerikadan almıştım orkan henüz yoktu7.99 $
oğluşumun ilk masal kitabı 16.50
ayşe önerin kitabı 38.00 lira
saol özgeemmmm artık mavişleride senden beklemedeyimmçok güzel hepside maşallah güle güle kullansın sahil hanım
saol cnmmmçook alemsiin meliisss çoo güseller hepsi bayıldımmmm güle güle kullansın sahilciiimiizz
ahh ölürüm onun pembişlerine teyzesinin kuzusu....Maşallah Melisim güle güle kullansın cicilerini..
kaça aldın nerden aldınnn araba ve park yatak araştırmasındayım da hala buarada carrefour uyarın için saol çarşama gidicez allahın izniylee sayende
saoll cnm bnmmm peliiinnn bak ne dicem dün mothercare a baktım paladıumda mickeymause lı bir tulum önlük yanlış hatırlamıorsa şapkası falanda vardı bir takım gördüm bayıldım bittim ama 70 tl idi ve kimse yanaşmadı almaya sen alsana oğluna yaaa süper bişiiiiii
damlaaa bu herif fırlama olur ben diyim sana bunlar ne deli şeyler ya patik emzik hastane çıkışı bitirdi beniii bayıldımmmm
saol özgeemmmm artık mavişleride senden beklemedeyimm
saol cnmmm
saol bebeğeemmm
10'lu hastane çıkışı 50 lira.
beyaz pijama altı 7 lira
saç fırçası 16.90
saoll cnm bnmmm peliiinnn bak ne dicem dün mothercare a baktım paladıumda mickeymause lı bir tulum önlük yanlış hatırlamıorsa şapkası falanda vardı bir takım gördüm bayıldım bittim ama 70 tl idi ve kimse yanaşmadı almaya sen alsana oğluna yaaa süper bişiiiiii
damlaaa bu herif fırlama olur ben diyim sana bunlar ne deli şeyler ya patik emzik hastane çıkışı bitirdi beniii bayıldımmmm
saol cnmmm
saol bebeğeemmm
yok tatlım ne sakıncası olucak beylikdüzünde İnnovia Evlerinde oturuyorum ben..Sen ne taraftasın?
hepsi çok güzel iyi ,güzel günlerde kullansın bebişleriniz...
bende avcılarda oturuyorum.
neresindesin avcıların? Annemler ananem,abimler hepsi ordalar dolayısıyla benim de 15 yılım orda geçti..Reşitpaşa caddesinde bizimkiler kültür merkezi tarafında..
saol cnmmm
saol bebeğeemmm
10'lu hastane çıkışı 50 lira.
beyaz pijama altı 7 lira
saç fırçası 16.90
çook güsell.. özel mi yaptırdın?
yok ben hazırladım armayı aldım ütüyle yapışan boncuklardan aldım bide tabi düz beyaz badi nasıl olur diyordum ama güzel oldu.
valla harikaa olmuşş ellerine sağlık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?