2011 Eylül Anneleri / Bebeklerimize neler aldık?

Pelincim o sarı patiğin bi özelliği var sallanınca ses çıkartıyo bebek ayaklarını salladığında o ses çıkartınca algıları gelişiyormuş etkiye tepkiyi öğreniyormuş ben çok cici buldum aldım hemen..Emzik zaten görünce çok beğenmiştim hemen almıştım..Tabi sürekli kullanılacak bi ürün değil ama foto çekmek için aldım onu benim oğlum dişli doğdu dicem bu arada c&a yı biliyorum büyük kıyafetlerine bakmıştım çok kalitesiz gelmişti o yüzden bebek kıyafetlerine hiç bakmadım ama bi arkadaşımda seninle aynı yorumu yaptı toriumda var gittiğimde orayıı da kurcalarım.Ben şimdi bide H&M i talan edicem

canım maşallah hepsi birbirinden güzel çok zevklisin bütün aldıklarını beğendim şimdiye kadar güle güle kullansın paşamız

Özgecim teşekkür ederimm daha güzelleri senin oğluşunun olsun inşallah

carrefourun katologuna da baktım az önce nivea baby atta 35tl johnsons baby set 22 tl.dışarıya göre çok iyi fiyatlar.

carrefourun katologuna da baktım az önce nivea baby atta 35tl johnsons baby set 22 tl.dışarıya göre çok iyi fiyatlar.

ewet canım. bu ay özellikle bebek katoloğu hazırlamışlar.herşeyde indirim var. ama ben nıvea setini tavsite edrim. çantası özellikle çok işimize yarıycak.

damla mesajlarında dikkatimi çekti torium dan beylikdüzü pazarından bahsetmişsin . nerde oturuyosun merak ettim sakıncası yoksa tabiii. bende toriuma yakın oturuyorum.

damla mesajlarında dikkatimi çekti torium dan beylikdüzü pazarından bahsetmişsin . nerde oturuyosun merak ettim sakıncası yoksa tabiii. bende toriuma yakın oturuyorum.

yok tatlım ne sakıncası olucak beylikdüzünde İnnovia Evlerinde oturuyorum ben..Sen ne taraftasın?

kaça aldın nerden aldınnn araba ve park yatak araştırmasındayım da hala buarada carrefour uyarın için saol çarşama gidicez allahın izniylee sayende
Melisimmmm sahilini saglikla kucagina alip tum aldiklarinla kizinla cookkk mutlu olursun umarim.
Canim benim hepsi cok guzellllll
saoll cnm bnmmm peliiinnn bak ne dicem dün mothercare a baktım paladıumda mickeymause lı bir tulum önlük yanlış hatırlamıorsa şapkası falanda vardı bir takım gördüm bayıldım bittim ama 70 tl idi ve kimse yanaşmadı almaya sen alsana oğluna yaaa süper bişiiiiii
damlaaa bu herif fırlama olur ben diyim sana bunlar ne deli şeyler ya patik emzik hastane çıkışı bitirdi beniii bayıldımmmm
çok güzel hepside maşallah güle güle kullansın sahil hanım
saol özgeemmmm artık mavişleride senden beklemedeyimm
çook alemsiin meliisssçoo güseller hepsi bayıldımmmmgüle güle kullansın sahilciiimiizz
saol cnmmm

ahh ölürüm onun pembişlerine teyzesinin kuzusu....Maşallah Melisim güle güle kullansın cicilerini..

saol bebeğeemmm

ben park yatağımı çok uygun fiyata aldım. 100 tl. pelican mail alışveriş merkezinde joker mağazasından aldım ama internet sitesindende bakıp sipariş verebilirsin aynı fiyata.birde taffy baby nin internet sitesini incelemenide tavsiye ederim.

hepsi çok güzel iyi ,güzel günlerde kullansın bebişleriniz...

fırlama olcak benim oğlum bu arada Peline söylediğin mickey mause lu tulum benim aldığımdan mı yoksa yeni mi gelmiş?.Hatırlıyo musun benim aldığımı lacivert üstünde mickey mause var şapkası da vardı ondan mıydı yeni bişiler mi gelmiş? Bu arada onun kız için olanına ben ölüp ölüp bittim kırmızılıydı minnie mause vardı süperdi o süpeeeer

neresindesin avcıların? Annemler ananem,abimler hepsi ordalar dolayısıyla benim de 15 yılım orda geçti..Reşitpaşa caddesinde bizimkiler kültür merkezi tarafında..

ben tam avcıların içinde değilim ama oralarıda çok iyi biliyorum.toriuma daha yakınım. ve bende 25 yıldır buradayım.buraları çoook seviyorum.benim çocukluğum gençliğim ve anneliğim burda geçti sıra çocuklarımda inş.

Evet bende gordum onu ama biraz fazla hareketli geldi ben daha sade seyleri seviyorum Ama oglusumu dusundugunuz icin tesekkur ederiz minik sahil ve melis teyzesiii

aayyy bunlaar ne ya bayıllldıımmm... süper hepsii.. yavrum var ya senin çocuk küçüklükten tarz olacaz sööliim şunlara baakkgüle güle kullansın orkancık hepsini inşallaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…