2011 Eylül Anneleri / Bebeklerimize neler aldık?

bugün limangoda avent indirimde.her ürün değil ama bazılarının fiyatları ii.4lü anne sütü saklama kabı aldım ağızlarına emziği takılarak biberona çevrilio.bpa free idi.33 tlye aldım 4lüsünü.kargoda bedavaydı

Bende bugün limangodan hem bu ürünü hem de 4 lü silikon emziğini aldım

Bende bugün limangodan hem bu ürünü hem de 4 lü silikon emziğini aldım

bu kaplara biberon ağızlıklarının hepsi oluyoemuş.bir çok ayar çeşidi var.biberona dönüşmesi güzel hem daha ekonomik biberona göre.bir de bunlarda mama ve yogurt mayalama da yapılıyor.çok kullanışlı.görümcem bebeğine almıştı.çok memnunlar.kızı 1.5 yaşında ve hala kullanıolar çok dayanıklı

maşallah ne güzel renkleri var yaa güle güle giysin oğluşunnn

meloşş süper şeylerr mevlütlüğüde hazır olmuş ohhh allah sünnetliğini ve damatlığınıda göstersin inşallahhhh

kızlar komşum bebeğim için örmüşkardeşimde almış bebişime bişeyler ama ankarada geldiğinde onlarıda eklerim
ay çok güzeller
Eki Görüntüle 176139

ayy bunlar çoookk güzel maşallah ya güle güle kullanın bayıldımmm
saol tatlım

meloşş süper şeylerr mevlütlüğüde hazır olmuş ohhh allah sünnetliğini ve damatlığınıda göstersin inşallahhhh

saol tatlım benim artıyor meleğimin eşyaları

kızlar komşum bebeğim için örmüşkardeşimde almış bebişime bişeyler ama ankarada geldiğinde onlarıda eklerim
ay çok güzeller
Eki Görüntüle 176139

ayy bunlar çoookk güzel maşallah ya güle güle kullanın bayıldımmm
saol tatlım

saol tatlım benim artıyor meleğimin eşyaları

bende dedim ilk zamanlar süt sağar koyarım sonra mamasını yoğurdunu koyarım valla çok kullanışlı önce biberon alıcaktım sonra bunu görünce e dedim bunu alıyım nasılsa ağızlık alınca biberon olucak. Valla süper oldu.

aman aman aman paşaaammm yerim senin mevlütlüğünüüüü ay çok tatlı bunların hepsi Meloşş güle güle, iyi günlerde, sağlıkla kullansın oğluşumuz

Eki Görüntüle 175895 Eki Görüntüle 175896 Eki Görüntüle 175897

bunlar da bizim yeni cicilerimiz...pantolonu dayımız almış fiyatını bilemiyorum.ama 3lü badi 15,5 tulum da 15,5 civilden...

Eki Görüntüle 175554
oğlumla babasına doğum günü hediyesi hazırladık
kızlar çok çok ama çok güzel hepside güle güle giysin bebişleriniz

saol tatlım amin heğimizin bebeği iii günlerde kullansın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…