- Konu Sahibi BelizBerkin
-
bugün limangoda avent indirimde.her ürün değil ama bazılarının fiyatları ii.4lü anne sütü saklama kabı aldım ağızlarına emziği takılarak biberona çevrilio.bpa free idi.33 tlye aldım 4lüsünü.kargoda bedavaydıEki Görüntüle 176025
Bende bugün limangodan hem bu ürünü hem de 4 lü silikon emziğini aldım
Eki Görüntüle 176133 Eki Görüntüle 176132 Eki Görüntüle 176130
evet maviler ananemizin papyonlu kuzenin hediyesiiiii
oyy çok güzel maviş maviş güle güle kullansın bebişin mymelcim mevlütlüğümüz bile hazırlanmış çok cici
Eki Görüntüle 176023 Eki Görüntüle 176020 Eki Görüntüle 176022 Eki Görüntüle 176021
merhaba kızlar...
oğluşuma aldığım şeyleri sizlerle paylaşayım dedim...
bakalım beğenecekmisiniz???
kızlar komşum bebeğim için örmüşkardeşimde almış bebişime bişeyler ama ankarada geldiğinde onlarıda eklerim
ay çok güzeller
Eki Görüntüle 176139
saol tatlımayy bunlar çoookk güzel maşallah ya güle güle kullanın bayıldımmm
maşallah ne güzel renkleri var yaa güle güle giysin oğluşunnn
meloşş süper şeylerr mevlütlüğüde hazır olmuş ohhh allah sünnetliğini ve damatlığınıda göstersin inşallahhhh
kızlar komşum bebeğim için örmüşkardeşimde almış bebişime bişeyler ama ankarada geldiğinde onlarıda eklerim
ay çok güzeller
Eki Görüntüle 176139
saol tatlımayy bunlar çoookk güzel maşallah ya güle güle kullanın bayıldımmm
maşallah ne güzel renkleri var yaa güle güle giysin oğluşunnn
meloşş süper şeylerr mevlütlüğüde hazır olmuş ohhh allah sünnetliğini ve damatlığınıda göstersin inşallahhhh
bu kaplara biberon ağızlıklarının hepsi oluyoemuş.bir çok ayar çeşidi var.biberona dönüşmesi güzel hem daha ekonomik biberona göre.bir de bunlarda mama ve yogurt mayalama da yapılıyor.çok kullanışlı.görümcem bebeğine almıştı.çok memnunlar.kızı 1.5 yaşında ve hala kullanıolar çok dayanıklı
bugün limangoda avent indirimde.her ürün değil ama bazılarının fiyatları ii.4lü anne sütü saklama kabı aldım ağızlarına emziği takılarak biberona çevrilio.bpa free idi.33 tlye aldım 4lüsünü.kargoda bedavaydıEki Görüntüle 176025
Eki Görüntüle 176023 Eki Görüntüle 176020 Eki Görüntüle 176022 Eki Görüntüle 176021
merhaba kızlar...
oğluşuma aldığım şeyleri sizlerle paylaşayım dedim...
bakalım beğenecekmisiniz???
Eki Görüntüle 175895 Eki Görüntüle 175896 Eki Görüntüle 175897
bunlar da bizim yeni cicilerimiz...pantolonu dayımız almış fiyatını bilemiyorum.ama 3lü badi 15,5 tulum da 15,5 civilden...
kızlar çok çok ama çok güzel hepside güle güle giysin bebişleriniz
meloss cok harıka bunlar yaaa aman allahım presnler ıcınde ne guzel seyler war cok sewıdnım yaaa
bende dedim ilk zamanlar süt sağar koyarım sonra mamasını yoğurdunu koyarım valla çok kullanışlı önce biberon alıcaktım sonra bunu görünce e dedim bunu alıyım nasılsa ağızlık alınca biberon olucak. Valla süper oldu.
aman aman aman paşaaammm yerim senin mevlütlüğünüüüüay çok tatlı bunların hepsi Meloşş güle güle, iyi günlerde, sağlıkla kullansın oğluşumuz
saol tatlıcım bizimde mavişlerimiz var dimi yani
eewt yaa walla morall oldu uzuluyordum kız gıbı guzel cıcıler alamayacagım dıye ama senın paşanın cıcıelrı muhtesemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?