2011 Eylül Anneleri / Bebeklerimize neler aldık?

maşallah ne güzel renkleri var yaa güle güle giysin oğluşunnn

meloşş süper şeylerr mevlütlüğüde hazır olmuş ohhh allah sünnetliğini ve damatlığınıda göstersin inşallahhhh
niyeyse bilmiyorum elim hiç mavişlere gitmiyor yaaaa...
sanırım bizim oğlan turuncu yeşil sarı ve beyazlarla büyüyecek

Eki Görüntüle 176537
Eki Görüntüle 176538
Eki Görüntüle 176539
Eki Görüntüle 176540
Eki Görüntüle 176541
Eki Görüntüle 176542
40,58 TL (Clever Td 1112 Ateşölçer )
16,56 TL (Dinar punto battaniye)
7,22 TL (Nuk Easy Learning Burun Aspiratörü)
7,58 TL (Nuk Baby Blue - Saklama Kutulu Silikon Uyku Emzik)
10,45 TL (3 lü Uni Baby Pamuk Mendil Yeni Doğan -cotton Natural)
5,93 TL (Canbebe Bebek Bakım Örtüsü )

4,07 TL KARGO ÜCRETİ BONUSA 2 TAKSİT 102,58 TL...
hepsiburada.com adresinden bugün aldım

Son düzenleme:

güle güle kullan canım

hayırlı olsun canım güle güle kullansın bebişimiz

gÜLAYCIM ÇOK GEREKLİ ŞEYLER ALMIŞSON TATLIM, TEBRİK KOYUYORUM.

Çok güzeller ya maşallah. ben de kırmızılar giydircem oğluma, ama lacivert kırmızı beyaz karışık olcak. bir de turkuaz seviyorum ama hafifi içine griler olması lazım.

Bizim doktor pembeleri mavileri kendinize alıyosunuz demişti, doğru diyor bebek ne giydiğinin farkında değil ki, biz kendi zevkimiz için alıyoruz

birde kızlar sormadan edmiycem bizim sıpalar kış ayında doğacaklar kısa kollu alıyorsunuznasıl giydirmeyi düşünüyorsunuz acaba yaz ayı geldiğinde haziranda 10 aylık olacaklar çünkü:97::97:

birde kızlar sormadan edmiycem bizim sıpalar kış ayında doğacaklar kısa kollu alıyorsunuznasıl giydirmeyi düşünüyorsunuz acaba yaz ayı geldiğinde haziranda 10 aylık olacaklar çünkü:97::97:

Biz de onu hesaplayarak alıyoruz zaten. tabi ne hızda büyüyecekleri belli olmaz ama kısa kollu olanalrı 9-10 aylık için alıyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…