2011 Eylül Anneleri / Bebeklerimize neler aldık?

canım hepsi çok güzel en baştaki gri pantolonu nerden aldın canım bayıldım

birde kızlar sormadan edmiycem bizim sıpalar kış ayında doğacaklar kısa kollu alıyorsunuznasıl giydirmeyi düşünüyorsunuz acaba yaz ayı geldiğinde haziranda 10 aylık olacaklar çünkü:97::97:

canım kendi adıma ağustos sonu doğum beklediğim ve eylülün 2. haftasına kadar havalar çook sıcak olduğu için yenidoğan kıyafetlerini yarım kollu yada askılı alıyorum. Kışlıklara daha geçmedim onu bebeğin kilosuna göre almayı planlıyorum. Zaten kışın bile olsa çoğunlukla evin içinde olacakları için çok kalın giydirmeyi düşünmüyorum. Çok giyinen çocuk = çok hasta olan çocuk.

bu arada hepinizin eklediklerine ayrı ayrı bayıldımm maşallah çoook güzeller

maşallahhhhhhh .....hepsi çok güzel....

hepsi birbirinden güzel gerçekten maşallah

:))))) damla bunlar yaz için aldıklarınmı sadece :)))))))))))))

Özlem inanmıyorum bayıldım bayıldım bayıldımmm
Nerde bu mağaza yahu,internette falansa ben de almak istiyorum kızımaaa

bende onu diyecektim esraa kaçmaz kesinlikle al derim hem çok ucuz hem çook güüsel.. unnadoda var dur ben sana davetiye göndereyim hemen özelime mailini at..

bende onu diyecektim esraa kaçmaz kesinlikle al derim hem çok ucuz hem çook güüsel.. unnadoda var dur ben sana davetiye göndereyim hemen özelime mailini at..

davetiyeni gönderdim kuzu üye ol hemen.. mailini facenden aldım

mailini faceden aldım davetiye gönderdim canım üye ol hemen al kalmaz

Davetiye gelmemiş ki balım:26:
Dur ben sana özelden atayım mail adresimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…