2011 Eylül Anneleri / Bebeklerimize neler aldık?

Eki Görüntüle 177889 unnadodan 20tl ye aldım biraz önce çook beğendiim ben .. 1-3 aylık olarak aldım inşallah oluur

Eki Görüntüle 176877 Eki Görüntüle 176874 kızlar bunlarda bızım sımdılık kızıma aldıklarımız. 19.haftadayım
kızlar hepside çok güzel güle güle kullansın bebişleriniz

Eki Görüntüle 174207 Eki Görüntüle 174208
Bende bebişime bugün limangodan bunları aldım çok sevdim bunları.....

iyi akşamlar.size bir şey sormak istiyorum.ben de sizinle aynı gün limangodan battaniye siparişi vermiştim sayfasan sipariş durumuna baktığımda o kısımda daha önce sipariş aşamasında yazıyordu.suanda hiç birşey yazmıyor.sizde de aynı durum var mı acaba.şimdiden teşekkür ederim

Eki Görüntüle 176877 Eki Görüntüle 176874 kızlar bunlarda bızım sımdılık kızıma aldıklarımız. 19.haftadayım
mağaza sandımmmm çok güzeller hepsi güle güle giysinnnn

Eki Görüntüle 177889 unnadodan 20tl ye aldım biraz önce çook beğendiim ben .. 1-3 aylık olarak aldım inşallah oluur
özlem bunu bende gördüm ve bittimde bnm aklım tulumlarda kaldı sence almalımı mantıklımı uff karar veremedim ben zaten kıyafet falan alamıorum çok malım bu konuda yaa

oyy annesi ne iyi etmişsinnnn bunları alarak güle güle giysin durumuzzz

Canım bornozum geldi ama battaniyem gelmedi beklemekteyim.inşallah yollrlar.zaten bornozun kelebeği pembeydi sagolsunlar lila göndermişler anlamadım.

şekerim benim battaniye 2 saat önce geldi seninki ne alemde?

hımmm...bende hiç beklemiyodum haberde vermedi kargo tesadüfen evdeydim...
çok şeker ama ben çok beğendim...

slırken çok beğendim umarım güzel de çıkar zaten cinsiyetini bilmiyorum bebeğimin mavi-yeşil-krem aldım bakalım tutturabilecek miyim cuma öğreneceğim kısmetse

biz bebek odası almadık arkadaşlar cocuk odası almayı tercih ettik bu da bizim bebeğimizin oda takımı bakalım beğenecek misiniz?

Eklentiler

• $denizci-cocuk-odasi11102010-233921.webp
    19 KB · Görüntüleme: 49
Yok canım kaldı işte
Eşimin var kredi kartı ama o internet alışverişlerine güvenmediği için yapmıyor.
Gidip alalım der şimdi ona benzer,istemem ben de artık

canım bizde güvenmediğimiz için kartımızı kapatmıştık ama sanal kart çıkarttık limitinide kendin istediğin zaman istediğin kadar düzenliyosun.onu kullanmanı tavsiye ederim.

biz bebek odası almadık arkadaşlar cocuk odası almayı tercih ettik bu da bizim bebeğimizin oda takımı bakalım beğenecek misiniz?

meltem mobilya sanırım di mi canım? aynısını incelemiştim hatta bebek için olanı da vardı..Hayırlı olsun güle güle kullansın kuzunuz çok güzel

meltem mobilya sanırım di mi canım? aynısını incelemiştim hatta bebek için olanı da vardı..Hayırlı olsun güle güle kullansın kuzunuz çok güzel

evet meltemden damlacım
aslında ben evlenirken kendi genç odamı getirmiştim almayacaktım şimdilik park yatakla idare edecektim ama bu kayınvalimden hediye mecbur aldık anlıcan

evet meltemden damlacım
aslında ben evlenirken kendi genç odamı getirmiştim almayacaktım şimdilik park yatakla idare edecektim ama bu kayınvalimden hediye mecbur aldık anlıcan

olsun ne güzel olmuş işte güle güle kullanın canım iyi günlerde inşallah

Hanımlar Bu haftasonu aldıklarımız ekliyorum. Bu arada hani katlanır küvet alıcam demiştim ya. Ben aldım onu, eve gittik, ablamlar ve 2 yasindaki yegenim geldi. ben küveti gosterirken, tutturdu içine gircem diye. napalım soktuk içine. ha bu arada bu katlanır kuvetin ici şişme havuzlar gibi. neyse bebişko girdi içine çıktı falan derken bir baktım küvetin şişme kısmı yırtıkmııııış. iyi ki de açmışız, yegenim iyi ki de girmiş icine. yoksa goremicektik kuvetin yırtık oldugunu ya da yırtılma tehlikesi oldugunu. ertesi gun gittik hemen degistirdik, normal kuvet aldik. icimde kaldi biraz tabi ama olsun . size de tavsiye etiyorum yani katlanır küveti. şimdi sıra aldıklarımı koymaktaaaa:

küvetimiz
burun aspiratörümüz
bebek telsizimiz
banyo termometremiz
biberonumuz
veeeee
banyo maşrapamızzzz

hepsi çokkk güzeller güle güle kullanın oğluşunla cnmmm

çok güzel şeyler almışsın..güle güle kullansın miniğimiz....
kuveti ben de sevdim....bakalım burda bulabilecekmiyim..

inş.
çok güzeller arkadaşım güzel günlerde kullanmak nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…