2011 Eylül Anneleri / Bebeklerimize neler aldık?

evet yaa gezelim demin briaz camdan bakmak için ayakta durdum tüm içim çekildi yoruldum hemen uff buarada çookkk tşk ederimmmm don için bebişiminde donu var donansınnnnnnn sen melisin bebeğine niyet de bari

Dedim bile canım yatmayamı alıştıkta bukadar ayakta duramaz olduk anlamıyorum vallahi yinede Allahım nazarlardan korusun hepimizi bebişlerimizi

eveeetttttttt kızlar cicilerimizle geldik.maşallah deyin teyzeleri.daha da güzelleri sizlerin olur inşallah!
(yarısından çoğu hamile kalmadan önce alındı diyebilirim)

cırtlak yeşil olan polar battaniyemiz ikeadan, diğeri penye battaniye

tekli zıbınlar biri babamızın:)

e-bebekten kendim yaptığım alt üst takımlar ve kipadan aldığım çoraplar

en sevdiğim kadife tulum ve şapkası

ikeadan aldığım onlu penye önlük, alt değiştirme pedi...

,
baby jem den aldığım sarı bornoz, biberon ısıtıcımız,...

chicco dan aldığım bebek bakım çantası ve malzemeleri

ay ay yesin teyzesini onun ayaklarınıııı çok ciciler iyi günlerde kullansın inşallah handecimm

Damlacım bütün çeyizimiz bu kadar
kız bebeğimiz olur diye balayından beri bebekler alıyorduk ama olsun artık oğlum kız tavlamak için kullanır
hepisi sağlıkla giyer inşallahhh

Sen bitirmişsin maaşallah alınacakları
Maaşallah canım
Güle güle kullansın meleğin

sağol esrantcım

handecim şimdi gördüm seninkileri allahım bayıldım o patiklere ben yaaaaa yerim onları ben yerimmmmmmm

Ayyyy bitmişya canım senin hazırlıklar maşallah sağlıcakla doğsunda giysin inşallah bayıldım vallahi ama senin cicilerini göremedik hata veriyor canım

lithium hepsi birbirinden güzel özellikle kadife tuluma bayıldım içinde düşündüm de bebişi ısırmalık tam ama senin cicilerini göremiyorum nedense açılmıyo o fotolar

lithium hepsi birbirinden güzel özellikle kadife tuluma bayıldım içinde düşündüm de bebişi ısırmalık tam ama senin cicilerini göremiyorum nedense açılmıyo o fotolar

bebiş erkek diye düşündüğümüz için daha çok erkekvari şeyler aldık o tulum da aslında erkekler için ama ben de bayıla bayıla aldım canım.sağol.benimkileri yükledim şimdi.

tavşanlı geceliği ve terliğine ayrı bi bayıldım diğerleri de çok güzel iyi günlerde ağrısız sancısız giy inşallah

lithum cum bayıldım herşeye canım yaaa harika şeyler almışsınnn gri tulumu çok tuttum ama ben kadifeye dokunamam uff ama bayıldım ya ne çok şeyi var allah sağlıkla giydirmeyi nasip etisn herşeye bayıldım ayrı ayrı buarada bizim veledimizinde fbli şeyleri varrrrrrr yuppiiiiii

senin cicilerede bayıldım özellikle sabahlıklı beyaz olan takıma ne kadannnnnnn hoşşş ne kadannnnn güzeelllllll ne kadannn zarif ve şık

hepinize çok teşekkür ederim kızlarrr çok daha güzelleri sizlerin olsun allah giymeyi de giydirmeyi de nasip etsin inşallah. damlacım geceliğim 25 tl:) aqua nın yan ürünü vardı tek beden kalmış indirimden aldım.terlikler de 10 tlydi galiba lc'de

hehehehe allah iyiliğini versin kız güldürdün gece gece.vayyy takımdaş olacak yani bizimkiler ohh ohh iyi ben de ıslak pamuğa dokunamıyorum canım heheheh çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…