meloşummmm sen boşa kız bekleme derim ben öle gibi geldi bana sivri bu göbek tatlımmm
olummm bu içerdeki seni 4aylığım diye kandırıor lan her haftamı büyür bu göbüşşşş
iremcim eh diyelim cnmmm zayıfsın62 oldum yazmışsın ama ozmn boyun uzun zayıfsın yaniii göbüşte henüz minikkk pek tahminlik değil yani
kızımın yeni resmi şimdi çektimEki Görüntüle 165482
kızlaaar bu da benim göbişim :)) 15+1 olduk bugün :)
meloşummmm sen boşa kız bekleme derim ben öle gibi geldi bana sivri bu göbek tatlımmm
olummm bu içerdeki seni 4aylığım diye kandırıor lan her haftamı büyür bu göbüşşşş
iremcim eh diyelim cnmmm zayıfsın62 oldum yazmışsın ama ozmn boyun uzun zayıfsın yaniii göbüşte henüz minikkk pek tahminlik değil yani
hayır daha belli olmadı malesef ayşegülcüm,neye benzıyor :) karın şeklınden bıle cınsıyet tahmını yapıyolar :)
kızlaaar bu da benim göbişim :)) 15+1 olduk bugün :)
bence kız şekerim benimde göbüş cücük gibi oğlumda baya çıkmıştı esranında kızı olcak onunda karnı küçükmüş karnı büyüklerin genelde hep erkek bebekleri olacak gördüğüm kadarıyla dün komşularımda aynı şeyi söylediler hepsi kız anasıydı kız göbeği bu dediler cücük yayılmış dediler
İkinci resim görünmüyor canım:26:
kızlar aynı kıyafeti giydim ama pek te fark yok gibi şimdiliknedersiniz?
10+2 göbüş
12+2 göbüş
Pek fark yok gıbı canım buda senın bır avantaj son aylarda fırlıcaklar zaten barı sımdı rahat et
alın size göbeeeeeek şimdi çektimEki Görüntüle 166166
alın size göbeeeeeek şimdi çektimEki Görüntüle 166166
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?