2011 Eylül Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

Kızlar bende baya sısmısım yaa eskı resımlerle karsılastırdım da...
15+4 teyiz teyzecikler

Kızlae hepinize tesekkur ederım ben bırkac mesajdan aynı anda alıntı yapıp cevap yazmayı bımıyorum o yuzden burdan hepinize tesekkur edıyorum.

evet sıvrı bır erkek gobegım var ama yayılıyorum gıtgıde

15+4 teyiz teyzecikler
Eki Görüntüle 166185
Eki Görüntüle 166186
maşallah sevkancım göbişine bebişine
alın size göbeeeeeek şimdi çektim Eki Görüntüle 166166
anaaaammmm ne güzzel olmuş göbişin ya tam hamile olmuşsun sennnn
kızlar aynı kıyafeti giydim ama pek te fark yok gibi şimdilik nedersiniz?

10+2 göbüş

12+2 göbüş

perlecim maşallah inceciksin ama seninki içerden gizli gizli kocaman olmuştur

Canım alıntı ile cevaplanın yanında bi işaret var ya,hangi mesajlardan alıntı yapmak istiyorsan o mesajların yanındaki o tuşa tıkla,en son da konuya cevap ver de,tüm alıntılar çıkar

15+4 teyiz teyzecikler
Eki Görüntüle 166185
Eki Görüntüle 166186
kuzummmmmmm oğluşuma bak bnmmmm ne tatlııı
alın size göbeeeeeek şimdi çektim Eki Görüntüle 166166
imdaaaaaaaaaatttttt koymasana len günden güne büyümez bu haftada 1 koy bari çatlakım bnmm patronunada sölicem bu işyeri makinasını bu sebep için kullanıor diye
kızlar aynı kıyafeti giydim ama pek te fark yok gibi şimdilik nedersiniz?

10+2 göbüş

12+2 göbüş
incimmm çok zarif duruorsunnnn

Canım alıntı ile cevaplanın yanında bi işaret var ya,hangi mesajlardan alıntı yapmak istiyorsan o mesajların yanındaki o tuşa tıkla,en son da konuya cevap ver de,tüm alıntılar çıkar

ayy saol esrantcım benı bır ezıyetten kurtardın. Unutyordum neler yazacagımı cıkıp tekrar okuyordum falan neyse boyle yaparım artık bundan sonra cok saol

Maşallah kızlar inşallah bebeklerinizi sağ salim kucaklarınıza alırsınız
Geçen sene bu zamanlar benim karnım daha çok az vardı sizinkile maşalllahhhhhh kendilerini belli etmişler

Kızlar dayanamadım bugunde koydum hazır cekmısken. Koca bır album oldu elımde yahuuu
Az once esım aradı onumuzdekı hafta seyrı varmıs sadece 2 gece eve gelecekmıs annenı ozladın mı dedı havalara uctum yarın memlekete gıdıyorum 2 gun kayınvalıde de kalırım sonra anneme yuuupppiii hafta sonuda acıkogretım sınavım var ona gırer gelırım evıme :82:

Sımdı markete gıdıyoruz oglusumla ekmegımızı alp gelelım hemen cantamı hazırlayayım yarına kadar anca bıtırırım

Ay hepinizi cok sevıyorum yaaaa

15+5 olduk

bende istiorummmmmmmmmmm bahçıvan pantolonuuuu sevkan çok şeker olmuşsun buaarada iyi eğlencelerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…