2011 Eylül Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

maşallah canım büyütmüşsün..Erkek miydi senin?

henüz belli degil canım yaa:44:
hafta sonu doktorda tekrar randevumuz var bakalım ama erkek gibi geliyor banada son zamanlar.
iki hafta önce doktora giderken göstermedi kendini daha dogrusu uyuyordu yavrum

9. ayımızda da göbüşlerimizi koyup aaaaa ne kadar az kilo almışız diyecekmiyiz yoksa bu ne yarım dünya olmuşsun mu diyeceğiz

şimdi minnacık göbeklerimize çok seviniyoz yaaaa

9. ayımızda da göbüşlerimizi koyup aaaaa ne kadar az kilo almışız diyecekmiyiz yoksa bu ne yarım dünya olmuşsun mu diyeceğiz

Eminim o zaman da "senin göbeğin küçücük, ne güzel, ben davul oldum, nasıl kilo vercem?" diye üzülüyo olucaz. Göbeği geç çıkıp da fazla büyümemiş olanlar gerine gerine koyacak resimlerini

Eminim o zaman da "senin göbeğin küçücük, ne güzel, ben davul oldum, nasıl kilo vercem?" diye üzülüyo olucaz. Göbeği geç çıkıp da fazla büyümemiş olanlar gerine gerine koyacak resimlerini

çok haklısın bizim gibi koca göbüşlülerde bahane üretecek ay akşam çok yorgundum aman bebek çok tekmeledi koyamadım resimleri gibi

cnm ne kadarda derli toplu güzel bir göbüşün var banada erkek göbüşü gibi geldi bu

bence 2 fotoğrafta ancak koycaz bi göbeğimizi yada şimdi belimizde çıkıor ya fotoda ozmn göbek koycaz başka bişi sığdıramıcaz kareye

sezeeennnnnnn küçülmüş göbüş sanki yaaa ama manken gibi duruorsunnn kuzmm maşallah

evet 3 ayda daha büyük duruyordu demek ki gazmış
maşallah sende ince annelerdensin canım kendi kollarımı görür gibi oldum bi an kilo aldın mı hiç?
ya bana da kocaman olmuşum gibi geliyor çünkü hiç bu kadar büyük göbeğim ve kalın belim olmamıştı

Merhaba arkadaşlar .Ben de 16 haftalık hamileyim.Bundan sonra kaçıncı haftada kan testi falan yaptırılacak biliyor musunuz?

Ayy kızlar maaşallah göbişlere de içindeki bebişlere de
Asıl bu haftadalardan sonra çıkmayanlar da çıkar artık

Merhaba arkadaşlar .Ben de 16 haftalık hamileyim.Bundan sonra kaçıncı haftada kan testi falan yaptırılacak biliyor musunuz?

bu aralar 3lü ya da 4lü yaptırman gerekiyor Tatlisi, tabi bazı doktorlar yapmamayı tercih ediyor.

Kızlar ben dün yemeği azıcık fazla kaçırdım sanırım. Çatlıcam sandım. Nasıl gerildi karnım anlatamam. Dışardaydık, eve geldim, kendimi koltuğa zor attım. Sırtüstü yatınca biraz rahat bıraktı neyse ki Size de oluyo mu? Özellikle yanlardan geriyo..

yemeklerden sonra bendede cok gerilme oluyo,canim

maşallah ayşegülcüm göbüş çıkmış ne güzel

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…