maşallah canım büyütmüşsün..Erkek miydi senin?
9. ayımızda da göbüşlerimizi koyup aaaaa ne kadar az kilo almışız diyecekmiyiz yoksa bu ne yarım dünya olmuşsun mu diyeceğiz
şimdi minnacık göbeklerimize çok seviniyoz yaaaa
Eminim o zaman da "senin göbeğin küçücük, ne güzel, ben davul oldum, nasıl kilo vercem?" diye üzülüyo olucaz.Göbeği geç çıkıp da fazla büyümemiş olanlar gerine gerine koyacak resimlerini
10+2 haftalıkken
Eki Görüntüle 170086
bunlarda 16haftalık halimiz yani bugünki halimiz........)
Eki Görüntüle 170087
Eki Görüntüle 170088
Eki Görüntüle 170089
9. ayımızda da göbüşlerimizi koyup aaaaa ne kadar az kilo almışız diyecekmiyiz yoksa bu ne yarım dünya olmuşsun mu diyeceğiz
şimdi minnacık göbeklerimize çok seviniyoz yaaaa
çok haklısın bizim gibi koca göbüşlülerde bahane üretecek ay akşam çok yorgundum aman bebek çok tekmeledi koyamadım resimleri gibi
evet 3 ayda daha büyük duruyordu demek ki gazmışcnm ne kadarda derli toplu güzel bir göbüşün var banada erkek göbüşü gibi geldi bu
bence 2 fotoğrafta ancak koycaz bi göbeğimizi yada şimdi belimizde çıkıor ya fotoda ozmn göbek koycaz başka bişi sığdıramıcaz kareye
sezeeennnnnnn küçülmüş göbüş sanki yaaa ama manken gibi duruorsunnn kuzmmmaşallah
ya bana da kocaman olmuşum gibi geliyor çünkü hiç bu kadar büyük göbeğim ve kalın belim olmamıştımaşallah sende ince annelerdensin canımkendi kollarımı görür gibi oldum bi an kilo aldın mı hiç?
Merhaba arkadaşlar .Ben de 16 haftalık hamileyim.Bundan sonra kaçıncı haftada kan testi falan yaptırılacak biliyor musunuz?
Kızlar ben dün yemeği azıcık fazla kaçırdım sanırım. Çatlıcam sandım. Nasıl gerildi karnım anlatamam. Dışardaydık, eve geldim, kendimi koltuğa zor attım. Sırtüstü yatınca biraz rahat bıraktı neyse kiSize de oluyo mu? Özellikle yanlardan geriyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?