2011 Eylül Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

Eki Görüntüle 172529
17+3 Belizim ve ben
Bi de Esrant ve Damla'nın Avatar resimlerinin roprodüksiyonunu yaptım:76::76::76::78:

süper süper süper diyebilecek bişi yok Elvin maşallah gelinime o yanaklar böyle bi göbüşe sığar zaten

ben yapıcaktım az daha büyüsün diye bekliyodum sen önce davrandım süper olmuş..Bende kaş göz çizerim hahahahh

ayşegül, melis, elvin maşallah göbüşlerinize çok tatlılar

o zaman çılgın anne + çılgın baba =çılgın beliz....:)))
Çok da yaratıcı olduğum söylenemez canıııııım, çaldım sonuçta

beliz pardon o beni şuan okuyamıyor elvin bu resimler harika tüylerim diken diken oldu göbüşüne
Topikte göbeğini çıplak koyan tek "densiz" ben oldum:76::76::76:

Daha ne bekliyosun ki Damla, aldı başını gidiyor Orkan'ın göbüşü de
ayşegül, melis, elvin maşallah göbüşlerinize çok tatlılar
Teşekkürler, evet sırada kimlerin göbüşleri var?

Son düzenleme:
Bu da ilk kez oğluşum ve ben 17+3

Eki Görüntüle 172617

Oooooo, formumuzdayız. İŞte, son aylarda biz ağlarken "hareket edemiyorum, çatladım vs" diye, göbeğini gere gere gezecek fit bir anne Hiç kilo almamış gibisin Miracle, neye borçluyuz bu durumu? Bulantıların mı fazlaydı? Ama bişey söyleyim mi? Göbek çıkmış

Yok canim hic bulantim olmadi hatta daha sabah tartildim 4 kilo almisim baslangictan bugune.
Anneminde boyle olmus 6. Aydan sonra biranda firtlamis gobusu heralde benimde oyle olacak.
Tabi tabi benim onceden dumduzdu karnim suan gobegim var. Ama kimse hamile oldugumu anlamiyo heveslenip esprili tshirtlerden aldim giyinemiyorum henuz bende biraz daha ciksin artik istiyorum.:84:

meliscim maşallah göbüşüne kendi göbüşüme benzettim.benimki de mi kız ne?

elvin çok cicisin yahuuu:))çok harika maşallah

Heralde birden noldugumu sasiricam catlamasam bariii

benim 3.ayda çok fenaydı ama demekki gazmış birden puf diye söndü ancak çıplakken çıkıklığı belli oluyor kıyafetle hiçbirşey belli değil sadece bel kalınlaşması olayı oldu.20.haftadan sonra asıl çıkarmış göbek ya dur bakalım nolcak:)

Bence sende güzel takip edicez göbek gelişimini. Göbek veya gaz olmadığı kesin yani seninkinin. Her ay koy olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…