Eki Görüntüle 172529
17+3 Belizim ve ben
Bi de Esrant ve Damla'nın Avatar resimlerinin roprodüksiyonunu yaptım:76::76::76::78:
Çok da yaratıcı olduğum söylenemez canıııııım, çaldım sonuçtao zaman çılgın anne + çılgın baba =çılgın beliz....:)))
Topikte göbeğini çıplak koyan tek "densiz" ben oldumbeliz pardon o beni şuan okuyamıyor elvin bu resimler harika tüylerim diken diken oldu göbüşüne
Daha ne bekliyosun ki Damla, aldı başını gidiyor Orkan'ın göbüşü desüper süper süper diyebilecek bişi yok Elvin maşallah gelinimeo yanaklar böyle bi göbüşe sığar zaten
ben yapıcaktım az daha büyüsün diye bekliyodum sen önce davrandım süper olmuş..Bende kaş göz çizerim hahahahh
Teşekkürler, evet sırada kimlerin göbüşleri var?ayşegül, melis, elvin maşallah göbüşlerinize çok tatlılar
Oooooo, formumuzdayız. İŞte, son aylarda biz ağlarken "hareket edemiyorum, çatladım vs" diye, göbeğini gere gere gezecek fit bir anneHiç kilo almamış gibisin Miracle, neye borçluyuz bu durumu? Bulantıların mı fazlaydı? Ama bişey söyleyim mi? Göbek çıkmış
kız miracle benim göbüş hiç çıkmadı derken benden daha da çıkmayanları varmış:))maşallah kız bu ne tahta gibi göbüş seninki herhalde birden atak yapacak:)
Heralde birden noldugumu sasiricam catlamasam bariii
Yok canim hic bulantim olmadi hatta daha sabah tartildim 4 kilo almisimbaslangictan bugune.
Anneminde boyle olmus 6. Aydan sonra biranda firtlamis gobusu heralde benimde oyle olacak.
Tabi tabi benim onceden dumduzdu karnim suan gobegim var. Ama kimse hamile oldugumu anlamiyo heveslenip esprili tshirtlerden aldim giyinemiyorum henuz bende biraz daha ciksin artik istiyorum.:84:
maşallah canım çok güzelsin.jile mi gydin kız hemen:)
nerde kız çocuk nereye sakladın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?