Görmedim tatlım benim, öylesine söyledimaaaaaa elvin nerde gördün küsüp ağladığımı
Görmedim tatlım benim, öylesine söyledim
(Sana laf anlatcaz diye arayı bozucaz yine Meloşla, beğendin mi yaptığını Melis?)
maşallah
aman aman kocamaaan olmuş sen kapılardan geçemezsin artıkyerim yerim topiğin en kibar göbüşü maşallah
iç karnım mı geniş acababaakkk ben anlarım hemenn ama bak hala dr olayına takıksan merveye haksızlık ediorsun onuda strese sokuorsun içerde o yüzden ana kız iştahınız kesiliorr yapma böle
ayy çok güzell karnınnnanammm bu göbek birde yukarıı çıkıcakkkkk ne güzel olcakk
yürü gittt beee bu ne sen hala fasulyesinnnn
Ya benim doktor yüzdesiz kız dedi, ben de gördüm bişey yoktu. Ama sonra kesin mi diye sordum, %99 diyelim o zaman dedi. Ben kaşındım yani. Karın yanıltıyodur di mi? Evet evet içerdeki Berkin değil Belizzzzzz
Kızım öyle denir mi? Bi meloşa denmez böyle laflar bi de İnciye, küser ağlarlar sonra manyak!
Görmedim tatlım benim, öylesine söyledim
(Sana laf anlatcaz diye arayı bozucaz yine Meloşla, beğendin mi yaptığını Melis?)
ohaaa oğluum süperrr ahahhahahhaha bayıldımm bayıldımm bayıldımmmm
71,5 gördüüümm
71,5 gördüüümm
maşallahdamlacım ne göz varmış kız sende ben tam okuyamadım valla
Diğer poza izin vermedin, ben de böyle takıldım damlacanohaaa oğluum süperrr ahahhahahhaha bayıldımm bayıldımm bayıldımmmm
71,5 gördüüümm
Kör müsün kızım yaaaa, koskoca yazıyo, bak damla da yardımcı olmuşbanane banane ben bunu saymam basküldeki sayıyı görmüoruzzzzz:82:
Onu da çekerim sonramaşallahcanım bide göbüşün yan profilini de görseydik
baskülde göbeginde çok tatlı görünüyorsunuz:)çizgisidemi çıkmış nee
71,5 gördüüümm
Var yavrucum, görünmemiş...görüormuşuzz görmezz olaydımmmmmneysee upuzunnnn boyuna veriorumm susuorum ayrıca sende neden hiç kıl yok len sinir olcam ben bu durumaaa
ayak parmaklarına ne demeli o boya o parmaklar Allahım nelere kadiir
yap yap o pozuda yap valla süper oluyo ben çok beğeniyorumm
Var yavrucum, görünmemiş...
kısa mı yani? anlamadım, iyi bişey mi dedin şimdi sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?