iyi birşey dedim tabi çok tatlı görünüyor:)minicik minicik
ordan tatlı görünüyo tabi kızım çünkü rakım fazla, yakından o kadar sempatik değiller, baş parmakların uzunluğuna baksanaaaaa
ne kızıcam beeee, sana kızılır mı lokum?Oooo bizimki çoşmuş yine...walla buna yorum yapmıyorummmmmmm gülmektenboyunun maşallahı var ayaklar da süper koptum yaaaaa kızma yaaaa banane bananeeeeeeeee
Kaç kilo aldın len sen bu arada 71,5...9 kilo mu yanlış mı hesaplıyorum???:86::86:
Aman be nerden çektim bu fotoyu bütün açıkları ortaya koydunuz. Şimdi 9 nerden çıktı be diye çemkircem ama cevabın hazır biliyorum, ilk sayfaya baktın di mi? Şöyle söyleyim. Sabahları aç karna tartıldığım kiloyu sayıyorum ben, bu sabah 70 çıktım. 7.5 kilo aldım canım. Bu resim şimdi çekildiiiiii
Bu arada kızlar bende göbek çizgisi falan oluşmadı azcıkta olsa hiçbişy yok ...olmayacak herhalde anlamadım sizlerde varmı???
Sağdaki gölge klozete ait, küvetin kenarında da Uykusuz kalmış. Profesyonel olmamış, beğenmedim
Sağdaki gölge klozete ait, küvetin kenarında da Uykusuz kalmış. Profesyonel olmamış, beğenmedim
bende çıktı bu hafta esmerim ya ondan belki
Walla aha şimdi açıp göbeğime baktım yine yok yaaa bişy...:44::44:niye yok bende yawwww bende hamileyim amaaaaa....
bende diyorum ki göbeginde benide var megerse bilgisayar tozlanmış epey pis beeen günahını aldım göbeginin
Aaaaaa hamile misin?????? Ne kadarlık:76::76::76::76::76::76::76::76::76:Walla aha şimdi açıp göbeğime baktım yine yok yaaa bişy...:44::44:niye yok bende yawwww bende hamileyim amaaaaa....
Ben kendim mi kullansam diyorum ama sonra kıyamıyorum "Smile" avatarıma.maşallah canım çok güzelyakında senin resimlerinide avatar olarak kullanırlarsa hiç şaşırmam
elvinnnnn çok tatlı kızım yaaaaaaaaaaaaaaaaa
bir de ayaklarına bayıldum...göbeciğinin yanında minicik kalmışlar...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?