2011 Eylül Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

Kaç kilo aldın len sen bu arada 71,5...9 kilo mu yanlış mı hesaplıyorum???:86::86:

Aman be nerden çektim bu fotoyu bütün açıkları ortaya koydunuz. Şimdi 9 nerden çıktı be diye çemkircem ama cevabın hazır biliyorum, ilk sayfaya baktın di mi? Şöyle söyleyim. Sabahları aç karna tartıldığım kiloyu sayıyorum ben, bu sabah 70 çıktım. 7.5 kilo aldım canım. Bu resim şimdi çekildiiiiii

Bu arada kızlar bende göbek çizgisi falan oluşmadı azcıkta olsa hiçbişy yok ...olmayacak herhalde anlamadım sizlerde varmı???

canım biliyorsunki seni kendim gibi takip ediyorum herşeyimiz karşılıklı biliyoruz kaçmaz yaniiii...:82::82:

Sağdaki gölge klozete ait, küvetin kenarında da Uykusuz kalmış. Profesyonel olmamış, beğenmedim

canlarımm ben geldimm :80::80:

ben göbeğim çıksında bi foto ekliim diye bekliyorum,cücük kadar bişey var bende,ne göbek ne çizgi hat getire,ben kalçalara kalçalara alıyorumm yaaaaa

kociş hadi gel artık diye bagıra bagıra bir hal oldu gideyim bari iyi geceler kızçeler Allaha emanet olun

Haydin banada sizede,bebişlerede iyi geceler....Koca göbüşlü şeker kız elvin eyi geceler:))))zabaha görüşürükkkkkkk

bende diyorum ki göbeginde benide var megerse bilgisayar tozlanmış epey pis beeen günahını aldım göbeginin
Yok yok bende de var benler, hepsi bilgisayarın suçu değildir

Walla aha şimdi açıp göbeğime baktım yine yok yaaa bişy...:44::44:niye yok bende yawwww bende hamileyim amaaaaa....
Aaaaaa hamile misin?????? Ne kadarlık:76::76::76::76::76::76::76::76::76:

maşallah canım çok güzel yakında senin resimlerinide avatar olarak kullanırlarsa hiç şaşırmam
Ben kendim mi kullansam diyorum ama sonra kıyamıyorum "Smile" avatarıma.
elvinnnnn çok tatlı kızım yaaaaaaaaaaaaaaaaa

bir de ayaklarına bayıldum...göbeciğinin yanında minicik kalmışlar...........

Güzel olmuş di mi Meloşşşşş? Çok teşhirci oldum ben kzıım ya, bi açtım göbeği, açış o açış... Bazı arkadaşlar beni kınıyor olabilir. :76::76::76::76::76::76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…