2011 Eylül anneleri Hastane ve Doktor tercihlerimizi paylaşıyoruz !....

kansekeri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2011
203
5
68
Benim Doktorum medical park fatih Leyla Ercan.
Doktorumdan memnunum güler yüzlü ve anlayışlı . telefonundan ulaşabiliyorum.
hastane yalnız ssk gibi kalabalık vede ssk çalışan için 68 tl muayene ücreti. ve ayrıca her tahlil extra ücret arkadaşlar...
bütçemi sarsmıyor değil ...
Sizin tercihleriniz nedir ?

Son düzenleme:
Kansekerim galiba istanbul icin actin topiki ama ben de İzmir'deki doktorumu yazayım, belki izmirli arkadaşlara yardımcı olur. Ben İzmir Alsancak'ta Meltem Serter Yünten'e gidiyorum. Çok memnunum, hastalarıyla tam düzeyinde bir ilişki yaratıyor. İstedigim herseyi sorabiliyor, gereken cevapları da alabiliyorum. Dogum olarak da her hastaneye gidiyor ama ben Ege Saglik hastanesini tercih edicem. Insallah dogumumu yapinca o konuda da detayları yazarım. Muayene ücreti 98 TL(Yapı Kredi Sigorta). özel sigortalılara 3 haftada bir ödeme alınıyor, ücreti gidenler ise ayda 1 ödeme yapıyor. normal muayene ücreti de yanlıs hatırlamıyorsam 120 TL. Ayrıntılı ultrasonu kendi yapıyor. ama diger testler icin özel laboratuarlara ya da devlet hastanesine gidilebilir. Ben muayenenin yakınında oldugu icin Biolaba gidiyorum. çok beklemeden işlerimi halledebiliyorum.

ben aydın da yaşıyorum, fazla seçeneğim yoktu, BSK anka diye bir ö. hastanede leylant ova demirtaş a gidiyorum. doktordan çok yoğun olmasının yarattığı bekleme süreleri haricinde memnunum ama hastane pek tatmin edici hizmet sunamıyor malesef. bu yüzden alternatif üretmek isterim. başka aydında olan arkadaş varsa tavsiyelerini beklerim.

bende izmirden yarışmaya katılıyorum
Bornova-ekadomda HÜSEYİN CEYBERİ benim doktorum.
hayatımda tanıdığım en pozitif ve kültürlü insanlardan birisi... güvenerek hatta sırtını yaslamak deyimi vardır ya, aynen sırtımı ona dayamış şekilde rahat, huzurlu ve çok çok keyifli bir gebelik geçiriyorum...
kendisi izmirde birçok özel hastane ile anlaşmalı... zaman geçsin, hastane konusunda konuşalımda,tercihi kendisine bırakıcam zaten ama, yine size bilgi veririmmmm...

Ben yurt disinda oldugum icin hastane doktor ismi yazmiycam
Normalde de gittigim kadin doktoruma 6ci aya kadar devam ediyorum, ayrica 4 aydan sonrada hastane kaydimi yaptirdim orayada gidiyorum kontrole, dogum yapacagim yer özel bi klinik cok temiz ve huzur verici bi yer ama doktorum biraz suratsiz Burda sosyal sartlar cok iyi , keske turkiyede bu sekilde olsa biz normal sigortaliyiz ve hamile oldugum icin özel bi sigorta daha yaptirdik 1 yillik ( fiyatida cok dusuk ) Doktorlarim, ilaclarim, dogum masraflarim kisacasi hersey bedavaya geliyor ustelik dogum yaptigin icinde para aliyorsun ne guzel dimi?

Bakırköyde Dr.Sevil Sarıer doktorum.Hastane seçenekleri var ama daha konuşmadık hastaneler ile...Şimdilik aklıma Ethica İncirli yatıyor gibi ama henüz dediğim gibi fiyat almadım...

yeni topik hayırlı olsun arkadaşlar

dünyanın neresi olursa olsun eylül 2011 annesi adayıysanız merak ediyoruz doktorunuz kim?
hangi hastane tercih etmişsiniz..
hastaneden ve doktorundan çok memnun olan arkadaşlar ne şanslı... umarım böyle devam eder....

Bende Medicana bahçelievler Opt. Düzgün Korkmaz a gidiyorum.

sgk muayene ücreti 35 tl ama hastanein tahlileri çok pahalı genel olarak pahalı bir hastahane, ayrıntılıyı kendisi yapmıyor başa biri yapıyor 266 tl.

ben çok ama çok memnunum doktorumdan panik değil, beni hiç korkutmuyor seviyorum....

ben ayrıntılı usg yaptırmadım.normalde ultrasona baktığında göremiyorlar mı ?

Bende Kocaeli Anadolu Sağlık Merkezi (ASM - John Hopkins)'e gidiyorum. Doktorum Ebru Fisun Işık
Hastane çok kapsamlı ve düzgün doktorumdan da memnunum çok aktif bir bayan, muayene ücreti 200tl. ben yapı kredi ile 99 tl veriyorum, ssk geçmiyor, testler dışarıya göre fazla pahalı, sırf bu testler için birde göztepe medikal parkı denedim dr mehtap hn, oda çok tatlı bir bayan, ssk geçiyor 70 tl , yapı kredi ile 99 tl. ikisi arasında gidip geliyorum, karar aşamasındayım, doğuma yakın karar vereceğim, sevgiler...

baya ucuzmuş...
neyse memnun kaldığına göre sorun yok canım....

bizde doğuma oraya mı gelsek

ben eyüp haliç hospıtale gıdıyorum doktorum füzen ravent yosmaoglu çokta memmunum ılk dogumumda kendısı ılgılendı benımle uzretlerıde çok çok düşük ssk 20 lıra muayene ucreti dogum ise 150 yogun bakım ünitelı güzel bır hastane

kızlar bende eşimin işi gereği kayserideyim o yüzden doktorum hüma hastanesinde cahit bey 22 lira veriyoruz. oda çok yoğun bu beni korkutuyor aslında. hatta değiştirmekle değiştirmemek arasında çok gelip gittim de içime sinen biri olmadı. bu saatten sonrada gidemedim açıkçası başkasına :44:

ben istanbul pendik şifa hastanesine gdiyorum muayene ücreti:30 tl 2li ve 3lü test 45 tl idi fakat
2.düzey ayrıntılı ultrasona 300 tl dediler onu başka bir hastanede yaptıracağım
doğum normal:430 tl epudural farkı:225 tl işitme test fiyata dahil
sezeryan:800 tl epudural yada anestazi fark etmiyor
doktorum soner sezer sezgi çok şeker ,ilgili, gereksiz yere panik olmayan, genç ve yakışıklı bir adam

Son düzenleme:

canım bende aynı yerdeyim ama ben mehtap hanıma gidiyorum fiyatlar malesef benide çok sarsıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…