2011 Eylül anneleri Hastane ve Doktor tercihlerimizi paylaşıyoruz !....

canım bende aynı yerdeyim ama ben mehtap hanıma gidiyorum fiyatlar malesef benide çok sarsıyor

ben bugun kontrol için haseki hastanesi topçular semt polikliniğine dr.mustafa yıldırım a gittim...
hiç para vermedim...
çok iyi ilgilendi 20 dakika olmuştur yani...
her detayı sordu ve gösterdi..
normal muayneme oraya gidicem sanırım..

ben de koşuyolu medipol hast. cevahir hanıma gidiyorum.
çok şeker sakin ilgili sıcakkanlı bi doktor. ben çok tezcanlı ve evhamlı olduğum için onun sakin tavrı beni çok rahatlatıyor. muayene 45 tl ssklı fiyat ,normal 95 ti sanırım.
ssk lı normal doğum 1150, sezeryan 1750 idi en son sorduğumda. ayrıntılıyı perinatoloji uzmanı hakan bey yapıyor o da çok iyi bir doktor 235 tl ödemiştim.
cevahir hanımın hastası olan var mı? ben de bu sitede bayağı bir araştırdıktan sonra ona karar vermiştim şimdilik bir şikayetim yok. ama daha doğum üzerine hiç konuşturmadı dur canım daha çok erken acele etme falan diyor. ben fazla heyecanlıyım sanırım

ben de yalovadayım yalovadan kimse yok topikte ama olsun ben de yazayım eksik kalmayayım di mi
özel uzmanlar yalova hastanesi pek seçenek yok zaten ama dr .umdan çok memnunum Buğday Hanım sgklılara 30 lira muayene. testler ayrıntılı usg vs hastanede yapılıyor.yalnız doğum ücretleri biraz komik normal: 400 epidural olursa +350 sezeryan: 450 her şey dahil

cnm bende yalovalıyım ama istanbul da yaşıyorum ailem senenin yarısını yalova yarısını istanbul da geçirir ayşşş özledim valla şimdi bahsedince tekrar ayrıca doğum fiyatlarıda gayet normal ederi o yani istanbulda fiyatlar uçuk

aa ben de istanbulda doğdum ve büyüdüm yalovada yaşıyorum tam tersi ben de istanbulu çok özlüyorum evet fiyatlar normal burda. istanbulun neresindesin canım

selamlar ben de eylul annelerindenim insallah. bu cumleyi kurmka ble heyecan verici. Allah hepimize bebişlerimizi saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin. ben bahçelievler Memorial-Hizmet HAstanesine gidiyorum. Doktorum meltem egilmez. Muayane için en az yarım saat beklemek dışında bir sıkıntım yok. ucreti biraz tuzlu 77 tl

kozyatağı central hospital'de Başak hanıma gidiyorum. Çok memnunum. Doğuma kadar Başak hanımla devam etmeyi düşünüyorum. normal muayene ücreti sgk lı 35 tl.

ben de geç de olsa dr'a karar verdim. izmir'de reşat bozoklar. karataş hastanesinin dr'u. muayene 70 tl, gider gitmez doğumu da konuştum girermisiniz diye kabul etti. karataş hastanesinde sgk destekli sezeran 750 tl dedi. bunun içinde herşey dahil mi sormadım. neleri kapsıyor bilemiyorum.
allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin. çarçabuk kurtulalım. ikinci doğumum ama bilinçli olduğumdan mı ne bi de dr telaşı yaşadım,çok panikledim...:44::44:

benim dr hastane değil özel doktor doğumu bahçelievler haznedar ethica ya da jfk da yapıcam henüz tam karar vermedim sezeryan olucam 3 hastanede 2000 liraymış.hayırlısı olsun diyorum

Medicana Beylikduzu- Asli BASVER CAN
Suan dogum izninde sabirsizlikla gelsin diye bekliyorum.

kozyatağı central hospital'de Başak hanıma gidiyorum. Çok memnunum. Doğuma kadar Başak hanımla devam etmeyi düşünüyorum. normal muayene ücreti sgk lı 35 tl.
Bende o hastaneye gitsem mi diyorum.Benim hastanemde Maltepe Üniversitesi Hastanesi.Doktorum Doçent Dr.Berna Haliloğlu muaynesi sgk 120 lira.Suratsız görünen ama işinin ehli hiçbir ayrıntıyı kaçırmayan mükemmel bir doktor ama bütçemi zorlamaya başladı.Central'ın doğum fiyatlarını biliyor musun?

====================================

selam Ayonur,

Insallah sen ve diger hamislerde sag salim alirlar bebeklerini kucaklarina... sen yurtdisinda neredesin ögrenebilirmiyim sakincasi yoksa? Bende yurt disindayimda o yüzden merak ettim.. Tskrler selamlar

canım dediğim gibi ben hastanedende doktorumdan da memnunum. senin doktorunun muaynesinin 120 tl olması bence normal çünkü doçent olduğunu yazmıssın. central de bildiğim kadarıyla benim doktorum basak hanım dahil hepsi operatör uzman doktor o yüzden 35 tl. doğum ücretlerini en son gittiğimde öğrenmiştim. normal doğum 800, sezeryan 1400 buna anne ve bebek herşeyi dahil, normal doğumda 1 gece yatış sezeryanda 2 gece yatış eğer suit oda istersen gece başı 100 tl oda farkı dediler. birde epudral farkı olarak normal doğum için 300 sezeryan için 180 tl istiyorlar.

eğer hastaneyi merak ediyorsan bildiğim kadarıyla hastanede takip edilmene gerek olmadan gebelik eğitimi veriyorlar. önümüzdeki hafta cuma günü var. mail ile kayıt olabiliyorsun.ücretsiz. istersen siteden bir gir bak derim. bu eğitime bende katılacağım, tanışmış oluruz

bu arada istanbul anadolu yakasında oturan diğer hamişlerinde dikkatine hazır ücretsiz eğitim varken kaçırmayın derim

Canım çok teşekkürler verdiğin bilgiler için.Dediğim gibi aslında doktorumdan memnunum birde erken doğum riskim var benim sürekli yatıyorum.Doktorumu değiştirmemde büyük risk olur ama fiyatlar biraz tuzlu işte.Neyse biraz daha sıkıcam dişimi olmadı doğuma central'a giderim.Eğitime katılman ne güzel keşke bende iyi olsaydımda gelseydim

geçmiş olsun, eminim çok zordur bu sıcaklarda yatmak zorunda olmak umarım zamanında gelir bebişlerr. senin hastanede nasıl fiyatlar??

geçmiş olsun, eminim çok zordur bu sıcaklarda yatmak zorunda olmak umarım zamanında gelir bebişlerr. senin hastanede nasıl fiyatlar??
Evet hemde nasıl zor bazen gerçekten çok daralıyorum ama bebeğimi sağlıklı kucaklamak düşüncesiyle rahatlıyorum.Maltepe Üniversitesindede doğum fiyatları aynı normal 800 sezeryan 1400.Ama orada artı olarak doktor parası gibi bişeyler alınıyormuş sanırım bu da 300 lira falanmış.Onları tam olarak bilmiyorum ekstra neler var öğrenince yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…