2011 eylül anneleri kaç kilo aldık

eğer düşük yapmasaydım şuan bende sizler gibi heyecanla bebeğimi bekliyor olacaktım allah hepinizi sağ salim bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin

ama kıyamam yaa çok geçmiş olsun canım. moralini bozma benim ilk bebeğimde düşük ile bitti3 ay sonra hamile kaldım tekrar. oğlumun gelmesini bekliyorum şuan.

Ooo kızlar arkadan hızla yaklaşıyorsunuz sonunda benle elvine:)))bizde tabi aynı hızla devam etmezsek

ben hamile kaldığımda 51dim 49a düştüm bulantılardan şimdi yine 50-51 arası değişmekteyim. ama kan hapına başladım alırım artık ben de çok yiyorum bu ara

amin inşallah çok iştiyorum hayırlısı ile olmasını bugün adetli gibiyim normalden az kanamam var ve karnımın içinde tuhaf bişeyler oluyor gibi sanki kafam çok karıştı

böyle aralarda kalma hiç beynini oyalama şüphen var ise hemen bi test al bak. inş. meleğin göbüşne düşmüştür canım

kızlar çekilin ben geliyorum21+2 ve 5 kilo 200 gr. her yerim büyüdü. iç çamaşırı olarak paraşüte geçmeyi planlıyorum:) herkesin karnı kaşınıyor benim popom:) genişleyen yerler belli

17 + 2 haftalık hamileyim.
5 kilo almışım bende.67 kilo ile başladım 72 kiloyum. ilk aylarda çok yemek yedirdi bana şimdi öyle iştahım pek kalmadı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…